Partyflock
 
­ Nederland

Age Of Love keert terug naar geliefde dansvloer te Vooruit, voor legendarische XXL editie op zaterdag 7 maart

gepubliceerd door , op
Age Of Love
7 februari 2020
Age Of Love keert terug naar hun tweede thuis op 7 maart voor een unieke XXL editie.
Voor deze gelegenheid serveren ze een line-up om ù tegen te zeggen, zeven artiesten die de beste tracks brengen en dit alles in een magische nineties clubsfeer. Kortom, verwacht kwaliteitsvolle muziek, lasers, dansers, gadgets en meer.

Na een epische editie in de Charlatan, keert Age Of Love terug naar Vooruit om de feestvierders terug te katapulteren naar de zalige jaren '90. Zoals je al weet staat muziek centraal op Age Of Love. Op de line-up staan steeds de allerbeste artiesten die enkel eersterangs retro muziek brengen.

Voor de eerste XXL editie van 2020 boekte de organisatie headliner Darren Emerson om Vooruit ondersteboven te keren. Als pionier is hij één van de meest invloedrijke figuren in de dance scene. Hij ging al meerdere collaboraties aan met diverse artiesten zoals Sasha, Depeche Mode, Bjork en The Chemical Brothers.

Op zijn palmares staan enkele indrukwekkende gebeurtenissen. Zo liet hij met Underworld onder meer Glastonbury volledig uit z'n dak gaan, verwierf hij wereldwijde faam met de tijdloze klassieker 'Born Slippy' én hij behaalde de top in de Britse hitlijsten met zijn eigen label 'Underwater'. Al vanaf 18-jarige leeftijd creëert hij platina albums en singles met Underworld, gevolgd door enkele uiterst succesvolle DJ-mix compilaties met Global Underground, Cream, Underwater en meer.

Dit elektronisch zwaargewicht wordt bijgestaan door de Nederlandse "Plastic Dreams" legende Jaydee, alsook Cor Fijneman die bekend staat voor zijn hit "Venus" en onze vaste klanten Quincy aka Mr. Age of Love, MR sam, Frank Zolex en Marko De La Rocca.

Zij laten je zien waar Age Of Love voor staat, want AOL trekt niet enkel mensen aan die er vroeger al bij waren, maar ook nieuwe generaties die op ontdekking zijn en verliefd worden op de muziek die aan de basis ligt van de hedendaagse elektronische scene.

Let's celebrate the old school, believe the hype & party on. Aarzel niet en koop je tickets op voorhand. Je weet waar je moet zijn op 7 maart!