Partyflock
 
foto Lijpe
NaamAbdel Achahbar
Functierapper
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd26
HerkomstNederland
Genreship hop
SiteSite lijpemusic.nl
E-mailcontact@lijpemusic.nl
BoekingenSite top-notch.nl
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagramsnapchatsoundcloudspotifyyoutube

Biografie

Lijpe is een rapper afkomstig uit het dorp Maarssen dat vlakbij Utrecht ligt. Hij heeft zich in korte tijd bewezen met sterke tracks, diverse optredens en populaire sessies. Met de video bij het nummer 'Ogen In Je Rug', geschoten in Marokko, oogstte Lijpe veel lof.

Befaamde rapper Kempi was de eerste die het opperhoofd van Top Notch, Kees de Koning, op Lijpe wees. Sindsdien houdt Kees hem in de gaten, met veel bewondering voor de creativiteit en ondernemerschap van Lijpe.
Nieuws
Lijpe brengt zijn 'Dagboek' uit · 12 juni 2020
De afgelopen weken werd er al gehint naar nieuwe muziek van Lijpe. Rondom Utrecht waren er posters te zien met enkel de vraag erop: "Wanneer Lijpe?". Een verwijzing naar een veelvoorkomende comment op social media van zijn indrukwekkende fanbase. De vraag wordt vandaag beantwoord met een gloednieuw album: 'Dagboek'. Dat Lijpe tot een van de meest gewaardeerde artiesten van de hiphop scene behoort heeft hij o.a. te danken aan zijn hoge productiviteit. Sinds 2015 bracht hij elk jaar een album uit, waardoor hij in 2018 met maar liefst vijf albums in de charts stond. Al eerder waren van dit nieuwe album de persoonlijke singles 'Mijn Story' en 'Alleen Soms' te beluisteren. Laatstgenoemde single kwam afgelopen zaterdag op nummer 3 binnen in de Single Top 100.