Partyflock
 

Stemresultaat: zeer goed

geweldig4937%
zeer goed4735%
goed2821%
ok43%
voldoende64%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

20 waarderingen

Lekker sfeertje leuke mensen. Geslaagd feestje
Hoof
Prima manier om een verjaardag te vieren! Was super. Ook de locatie en aankleding. De verschillende areas klonken wel redelijk hetzelfde, de keuze voor de wat vierkantere psytrance was regelmatig opvallend.
Mauz
Super feestje, vorig jaar kon ik helaas niet naar ADE i.v.m. werk, was super blij dat ik dit weer mee mocht maken! Heb genoten van de sets van m'n favoriete DJ's en het geluid was top!
Protector
Geluid kon beter en main was op een goed moment wel vrij druk, verder alles in orde :)
Jorda
JUST THE BEST ! !
Snoeff
Toffe sfeer. Muzikaal wat rommelig. Liquid Soul en Talla vonden wij de positieve uitschieters
Max
Heerlijk feest!! wij hebben er van genoten
Maaike :kusje2:
Tof zo met de drie zalen in gebruik! Niet te druk en de sfeer was goed! In het transformatorhuis was de bas wel erg overheersend, al leek het later beter. Bovenal gewoon genoten!!!
Marc-Paula
Vooropgesteld, ja wij hebben zeker ook genoten. Maar toch wel met wat kanttekeningen. Ten eerste het geluid. Aanvankelijk was dit ronduit slecht in de main, later verbeterde dit aardig richting redelijk. De stages waren wel heel erg sober en sfeerloos. De sfeer voelde een beetje aan als een micro-asot nu er met meerdere stages werd gewerkt en het internationale publiek met nogal eens andere opvattingen over hoe sociaal en respectvol met elkaar om te gaan. Maar een Menno die assisteert bij de ingang...... Wow! Respect!
A&P91
Super ADE feest! Voor ons was alles gewoon top. Menno de Jong was buitenaards goed, wat een set! (K)(k)
®SupeR­TRance­®
Heerlijk feestje !! Veel goede sets gehoord, Craig Connelly geweldig, Atkinson briljant, Moor & Lange boven verwachting en hoogstwaarschijnlijk een aantal andere fantastische sets gemist. Aankleding kan (en moet) beter. Geluid niet top. Al met al genoten van een heerlijke trance nacht :D
skitmeister
Prachtig feest, alle mensen in party vibe, top DJs, gave locatie, hard geluid, geen rijen. TOP FEEST
kitty en jack
zon heerlijk feest...
hompi
Echt een heerlijke avond gehad. Sfeer was ook echt briljant.
.
Geweldig feest...enorm genoten...alleen jammer van al die mensen die niets anders doen dan op hun mob staren...je komt naar een feest..geen filmstudio.
Quick
Veel goede dj's en of publiek. Het geluid vonden we (behalve bij mental stage) juist wel vrij goed. De entree was traag en rommelig. Verder vreemd dat je bij een bar bij ITWT stage alleen maar bier uit flesje kon halen (a 1,5 muntje). Kwam er later pas achter dat ze ook normaal bier hadden.
trancefreak
Dit was een super feest! John Askew, Sean Tyas en Indecent draaiden heerlijk. Vond Kearney en Will Atkinson een beetje tegenvallen, de 2e heft van atkinson was wel heel sterk. De aankleding was vrij sober, maar dat werd meer dan goed gemaakt door de muziek. Het geluid was bij de mainstage niet heel goed. Maar verder: uitstekend vermaakt met een supersfeer en gewedige dj's!
EgbertV
Matig geluid en jammer dat de tosti's al halverwege de avond op waren. Verder wel goed vermaakt, beste sets Andy Moor & Lange, JOC en Menno de Jong.
Lekker feestje. Ik vond alleen het geluid toch wat onder de maat. Sean Tyas man van de avond voor mij
Mc.M
muziek was erg goed ... maar qwa aankleding leek wel een lege loos

Plattegrond In Trance We Trust

plattegrond In Trance We Trust
27 augustus 2019

Line-up In Trance We Trust

1In trance we trust, gehost door Menno de jong
Verenigd Koninkrijk trance
Italië techno, trance
Verenigd Koninkrijk trance, house
Zwitserland trance, psy
Verenigde Staten Zwitserland techno, trance
Duitsland trance
Schotland trance, psy
2Grotesque, gehost door Ram
Verenigd Koninkrijk trance
Verenigd Koninkrijk techno, trance
België Verenigde Staten trance
Verenigd Koninkrijk techno, trance
trance
trance, house
3Mental Aslym, gehost door indecent noise
Ierland trance
Zwitserland trance
Finland techno, trance

Nieuws

Na een fantastische editie vorig jaar brengt Menno de Jong zijn In Trance We Trust terug naar de hoofdstad om daarmee het grootste trance-event van Amsterdam Dance Event neer te zetten. 2
Met nog twee maanden te gaan is het programma helemaal rond en kunnen de ADE plannen worden gesmeed. Al sinds de opening van de WesterUnie is de industriële club een vaste speler tijdens ADE. Een hoop organisaties en labels verzorgden er de afgelopen jaren legendarische avonden. In lijn met het festival zelf groeit de WesterUnie ook dit jaar gestaag door. Nooit eerder waren alle drie de zalen (WesterUnie, WesterLiefde & het Transformatorhuis) van woensdag t/m zondag geopend.
Na een fantastische editie vorig jaar brengt Menno de Jong zijn In Trance We Trust terug naar Nederland om daarmee het grootste trance-event van het Amsterdam Dance Event te vormen. Op woensdag 19 oktober zullen drie enorme podia op drie iconische locaties van de Nederlandse hoofdstad, Transformatorhuis, WesterUnie en WesterLiefde, gehost worden door In Trance We Trust en speciale gasten Grotesque en Mental Asylum.ITWT trekt iedere editie bezoekers uit tientallen landen naar Nederland toe om samen een onvergetelijke nacht te beleven. 16
After a stellar edition last year Menno de Jong brings back his In Trance We Trust imprint for the biggest Trance event to have taken place at Amsterdam Dance Event yet.

Wednesday October 19th 2016, three massive stages at the Dutch capital's iconic venues Transformatorhuis, Westerunie and Westerliefde hosted by In Trance We Trust and special guests Grotesque and Mental Asylum.

Transcending borders and cultures, bringing together those that believe in Trance music, book your tickets now for an unforgettable celebration of life: www.intrancewetrust.com/tickets
→ lees meer

54 opmerkingen

Volgens mij is dit het beste wat een trance liefhebber kan overkomen. Man man.....dit gaat wel zo onvergetelijk worden. Geen woorden voor.
:d :d :d
laatste aanpassing
Sow inderdaad.
Ik twijfelde eerst en dacht dat dit verdeeld was over 3 dagen. Maar dit allemaal op 1 dag. Sodeju hey wat een line-up! Dit word echt knallen. Nog even wachten op mijn "pay-day" en dan koop ik direct mijn kaartje! Dit word dus net als lumi flink inplannen. Hopelijk komt de time table ook ruim van te voren :P
Ik heb er al zin in! :D
Tickets zojuist gescoord.....dit is een no-brainer....
De 25 eurie earlybirds zijn al uitverkocht......:) :) Die Menno...
Good morning, and in case I don't see ya: good afternoon, good evening and good night :O
Ja top lineup! Ben er natuurlijk. Earlybirds in the pocket :)
Belachelijke line-up!!! Helaas is het wel doordeweeks en moet ik waarschijnlijk gewoon naar school. Kaartje wel al binnen. Ik denk direct om 7 uur de trein richting school of een dagje skippen. (eenmalig mag dat toch wel?) ;)
Uitspraak van staniemand1 op maandag 13 juni 2016 om 17:59:
Belachelijke line-up!!! Helaas is het wel doordeweeks en moet ik waarschijnlijk gewoon naar school. Kaartje wel al binnen. Ik denk direct om 7 uur de trein richting school of een dagje skippen. (eenmalig mag dat toch wel?) ;)


Met ade mag je een week skippen:p
Tickets binnen en hotel geboekt, zin in! :)
Uitspraak van staniemand1 op maandag 13 juni 2016 om 17:59:
Belachelijke line-up!!! Helaas is het wel doordeweeks en moet ik waarschijnlijk gewoon naar school. Kaartje wel al binnen. Ik denk direct om 7 uur de trein richting school of een dagje skippen. (eenmalig mag dat toch wel?) ;)


Met deze line-up MOET je gewoon een dag skippen.......
Tickets ook binnen, dit wordt smullen geblazen! :-D
Zin in! Tickets ook binnen hier! :D
Vorig jaar was dit feest enorm goed bevallen en echt boven verwachting goed. Dit jaar meerdere area's en tot 7 uur, dat gaat veel goeds beloven.
Uitspraak van Anneke(l)(k) op maandag 1 augustus 2016 om 09:29:
Vorig jaar was dit feest enorm goed bevallen en echt boven verwachting goed.


Beste trance feest van ADE vond ik het....echt een muzikale smulavond..:)
En dit feest ziet er nog vele malen beter uit...zin in...jammie
We twijfelen nog, line-up is top maar een woensdag nacht pfffff
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op zondag 7 augustus 2016 om 19:34:
▶Uitspraak van Anneke(l)(k) op maandag 1 augustus 2016 om 09:29:Vorig jaar was dit feest enorm goed bevallen en echt boven verwachting goed.
Beste trance feest van ADE vond ik het....echt een muzikale smulavond..:)
En dit feest ziet er nog vele malen beter uit...zin in...jammie


VVorig jaar was ik gegaan omdat ik toevallig vrij had. Line up was oke toen. Maar had wel zin in een extra feest.
Maar dit jaar wil ik gaan omdat het toen al mega was. Maar deze line up in nog 10 x beter naar mijn mening!
Uitspraak van Anneke(l)(k) op maandag 8 augustus 2016 om 16:24:
Maar deze line up in nog 10 x beter naar mijn mening!


Op zin minst ja :) en 3 area's .... Hier valt niets meer te wensen..:)
Uitspraak van D&C op zondag 7 augustus 2016 om 21:34:
We twijfelen nog, line-up is top maar een woensdag nacht pfffff


Een woensdag nacht betekent wel dat het OV lekker vroeg rijdt. Nadeel is dan wel weer dat je met je uitgemergelde harses tegen werk-forensen zit aan te kijken :P
Uitspraak van Nique op dinsdag 9 augustus 2016 om 19:51:
Nadeel is dan wel weer dat je met je uitgemergelde harses tegen werk-forensen zit aan te kijken


:lol: :roflol:
Tijdens ASOT vorig jaar gewoon een geluidsboxje meegenomen. Was ook een tikkeltje aangeschoten. Dus vierde gewoon door in de trein :P. De conducteur zei dat ik het wel rustig aan moest doen en verder hebben alle zakenmannetjes niks gezegd haha. De meeste partygangers deden nog leuk mee ook :) .
Door omstandigheden zal ik dit heerlijke feestje moeten missen 😞, en heb ik dus twee tickets tekoop. 32€ p/st. (wat ik zelf ook heb betaald)
PB of 0646242924
1 ticket te koop voor 38 euro. Helaas verhinderd
Teveel goede namen op dit feest! Mark Sherry, Will Atkinson, Alex Di Stefano, Tempo Giusto,Sied van Riel, Liquid Soul! Zin in \0/
Dussssss..........Ticket in the Pocket
Twee kaartjes te koop samen 65 euro. Zijn e-tickets. Svp pb
laatste aanpassing
Timetable!

laatste aanpassing
Opzich een goeie time-table. Maar waarom Liquid Soul zo vroeg al?
Uitspraak van DreamCatcher op dinsdag 4 oktober 2016 om 21:23:
Opzich een goeie time-table. Maar waarom Liquid Soul zo vroeg al?

Eens, hadden Liquid Soul moeten switchen met Talla 2XLC naar mijn mening.
Hopelijk komt dit event volgend jaar weer terug. Dit jaar verhinderd (familie vakantie in Zwitserland ). Een prima alternatief. Maar ik verwacht dat dit er volgend jaar wel zal zijn. Iedereen die gaat, veel plezier!
Beste timetable.

Mooi LS primetime.
Liever LS niet op t einde; Niet iedereen haalt 0700 ;) en Talla kan ook zeker stevig draaien. Denk dat t een Zyrus 7 (psy) setje gaat worden.

Van mij mag JOC ook een joint operations centre setje draaien :D
http://www.1001tracklists.com/tracklist/104058_bryan-kearney-joint-operations-centre-grum-coming-soon-kearnage-100-2016-04-13.html

Hoop alleen dat t geluid in de kleine zaal top is.

2200-2300 Di Stefano Main
2300-0000 LS Main
0000-0000 Askew Main
0100-0200 INoise MA
0200-0300 MDJ Main
0300-0400 Sherry GR
0400-0500 DFusion MA
0500-0600 Atkinson Main
0600-0700 Talla Main
Alvast een lekkere opwarmer voor volgende week, met de grootste trance hits van dit moment volgens Beatport.
Met oa RAM, Darren Porter en Menno de Jong, enjoy !
laatste aanpassing
Als iemand nog zijn krt kwijt moet houden we ons aanbevolen...graag een pb
Jaaaa weet dat er nog krt te koop zijn ;-)

voorzien....:cheer:
laatste aanpassing
Uitspraak van warriors87 op dinsdag 4 oktober 2016 om 19:19:
Twee kaartjes te koop samen 65 euro. Zijn e-tickets. Svp pb


VERKOCHT!
Verkocht!!

Ivm het winnen van een kaartje bied ik mijn gekochte kaartje aan. 35 euro, de servicekosten zijn voor me eigen rekening.
Stuur me maar een pb
laatste aanpassing
Is het nou bijna uitverkocht? Lijkt er wel op :)
( verkocht ) twee early birds 58 euro
laatste aanpassing
Nog maar 1 nachtje todat dit ongevenaarde trance event van ADE lostbarst.
Mijn enige TT is: 21:00 binnen en na 7:00 onvrijwllig :) buiten.
Man wat heb ik hier een godgloeiende zin in :) :)
Ik kan er helaas niet bij zijn. Enorm verkouden en heb geen vrij gekregen. Wel iedereen heel erg veel plezier!
Dit was trouwens ook wel een gave asot line-up geweest vind ik :p
Iemand nog een suggestie waar je t beste je auto (gratis) kan parkeren :) Thx and have fun :D
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op dinsdag 18 oktober 2016 om 22:29:
Man wat heb ik hier een godgloeiende zin in


Zie ik je na een half jaar eindelijk ook weer een keer :D
Uitspraak van ®SupeRTRance® op woensdag 19 oktober 2016 om 02:29:
Iemand nog een suggestie waar je t beste je auto (gratis) kan parkeren :) Thx and have fun :D


AAn de overkant van de westergas is een parkeergarage.
Buiten moet je tot twaalf betalen, dat is hooguit 5 euro tot 12 uur en daarna gratis .
Doen wij zelf ook altijd en lekker dichtbij.
iemand info over pendelbussen vanaf Amsterdam CS?
Uitspraak van co la tje op woensdag 19 oktober 2016 om 10:43:
iemand info over pendelbussen vanaf Amsterdam CS?


Volgens mij gaan die niet, je kan met het OV of via Uber een taxi bestellen, 15 euro korting op je eerste rit met actiecode ADE2016
Bus 21 rijdt om de 10 minuten.
Uitspraak van co la tje op woensdag 19 oktober 2016 om 10:43:
iemand info over pendelbussen vanaf Amsterdam CS?


Bus 21 rijdt om de 10 minuten van Amsterdam CS naar Van Hallstraat. Dan is het een paar minuutjes lopen.

Letop, voor zover ik weet stop bus 21 hier:
Uitspraak van Nique op woensdag 19 oktober 2016 om 03:50:
Zie ik je na een half jaar eindelijk ook weer een keer


:D zeker weten...

Overigens parkeer ik altijd bij Q-park in de Van Bleiswijkstraat....is niet echt gratis zeg maar, maar wel veiliger en dichtbij
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op woensdag 19 oktober 2016 om 17:22:
Overigens parkeer ik altijd bij Q-park in de Van Bleiswijkstraat....is niet echt gratis zeg maar, maar wel veiliger en dichtbij


De luxe van een auto heb ik momenteel niet. Alles met het OV. Maar, geen bob nodig dan dus ;) elk nadeel heeft zijn voordeel :D
Uitspraak van co la tje op woensdag 19 oktober 2016 om 10:43:
iemand info over pendelbussen vanaf Amsterdam CS?


gewoon bus 21 nemen! ;-)
Wat was het een topfeestje gisteren! Bedankt Menno! En Brian Kearney....WAUW!
Top feestje! Geluid echter wel beter meegemaakt. Erg schel / blikkerig. Niet vol. Op grotesque te hard waardoor clipping. Maar dat mocht de pret niet bederven.
Bij Grotesque was t aan de zijkant bij de bar niet goed, meer naar t midden dan weer wel. In de main vond ik t erg goed (ben daar wel enkel op t begin geweest en op t einde), maar in zaal drie best karig :(
Ik heb echt een heerlijke avond gehad.
Het geluid wisselde nog wel eens maar mocht de pret niet drukken.
Mee eens over het geluid maar wel een top feest gehad! :)

Alex di Stefano, Tempo Giusto & Sied van Riel hadden geweldige sets.. De held van de avond was Will Atkinson voor mij (L)