Partyflock
 

In Trance We Trust

afbeelding In Trance We Trust
concept
SiteSite intrancewetrust.com
AdresBreda
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Genres
trance

Uitgaansagenda In Trance We Trust

Laatste feest was op woensdag 16 oktober 2019: Menno Solo, WesterUnie, Amsterdam
Statistieken
9·feesten
9·in het verleden
9·nieuwsberichten
2·video's
2·winacties
728·bezoekers
479·unieke bezoekers
71Partyflockfans
9.4 KFacebooklikes
27·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (476 stemmen)
Nieuws
This fall two of the strongest forces in the Trance scene will unite at Amsterdam Dance Event to bring you the longest running and most spectacular 'all nighter' concept known to the genre.
Ter ere van het 20 jarige bestaan van het label zal er dit jaar met Menno de Jong's In Trance We Trust flink uitgepakt worden tijdens Amsterdam Dance Event, met de grootste Trance lineup die er ooit heeft gestaan tijdens het belangrijkste club festival ter wereld.
Na het mega-succes van vorig jaar brengt In Trance We Trust onder leiding van labelbaas Menno de Jong voor de derde keer een spectaculair Trance festival naar de hoofdstad.
Na een uiterst succesvolle editie van In Trance We Trust tijdens het Amsterdam Dance Event keert Menno de Jong opnieuw terug naar onze hoofdstad, ditmaal met een nieuw concept: In Trance We Trust 'Heroes'.
Zaterdag 7 januari 2017 is het tijd om een bijzonder moment te vieren, tien jaar geleden draaide Menno de Jong namelijk zijn eerste 'Menno Solo' set in Amsterdam. Speciaal voor deze gelegenheid zal hij de hele avond vullen met classics. 1
In 2017 is het 10 jaar geleden dat Menno de Jong zijn eerste "all nighter" DJ set neerzette, en dat moet gevierd worden. Trap het nieuwe jaar spectaculair af op zaterdag 7 januari, met een fantastische avond in de WesterUnie en Nederlands trots de hele avond achter de draaitafels.
Na een fantastische editie vorig jaar brengt Menno de Jong zijn In Trance We Trust terug naar de hoofdstad om daarmee het grootste trance-event van Amsterdam Dance Event neer te zetten. 2
Met nog twee maanden te gaan is het programma helemaal rond en kunnen de ADE plannen worden gesmeed. Al sinds de opening van de WesterUnie is de industriële club een vaste speler tijdens ADE. Een hoop organisaties en labels verzorgden er de afgelopen jaren legendarische avonden. In lijn met het festival zelf groeit de WesterUnie ook dit jaar gestaag door. Nooit eerder waren alle drie de zalen (WesterUnie, WesterLiefde & het Transformatorhuis) van woensdag t/m zondag geopend.
Na een fantastische editie vorig jaar brengt Menno de Jong zijn In Trance We Trust terug naar Nederland om daarmee het grootste trance-event van het Amsterdam Dance Event te vormen. Op woensdag 19 oktober zullen drie enorme podia op drie iconische locaties van de Nederlandse hoofdstad, Transformatorhuis, WesterUnie en WesterLiefde, gehost worden door In Trance We Trust en speciale gasten Grotesque en Mental Asylum.ITWT trekt iedere editie bezoekers uit tientallen landen naar Nederland toe om samen een onvergetelijke nacht te beleven. 16