Partyflock
 

Menno de Jong Productions

afbeelding Menno de Jong Productions
organisator
SiteSite mennodejong.com
AdresNijverheidsweg 36
2031 CP
Haarlem
Nederland
KvK17162285
Medewerkers
Nieuws
This fall two of the strongest forces in the Trance scene will unite at Amsterdam Dance Event to bring you the longest running and most spectacular 'all nighter' concept known to the genre.
Menno Solo
12 maart 2018
Een van de hoogtepunten van de zomer voor Trance liefhebbers keert terug: Menno Solo vind op zaterdag 18 augustus weer plaats bij het fijnste plekje aan het Bloemendaalse strand, Beachclub Fuel.
Na een onvergetelijke editie in de WesterUnie in Amsterdam keert Menno Solo terug naar Beachclub Fuel aan het Bloemendaalse strand. Zaterdag 19 augustus staat Menno de Jong weer non-stop achter de draaitafels om een muzikaal verhaal ten gehore te brengen, beginnende met diepe melodische progressive en opbouwend naar trance en classics.
Na het mega-succes van vorig jaar brengt In Trance We Trust onder leiding van labelbaas Menno de Jong voor de derde keer een spectaculair Trance festival naar de hoofdstad.
Na het enorme succes van Menno Solo in de WesterUnie januari keert Menno de Jong met zijn solo concept terug naar het strand van Bloemendaal aan Zee. Op zaterdag 19 augustus vormt Beachclub Fuel in Overveen wederom het decor voor een nieuwe editie van Menno Solo – On The Beach. 1
Zaterdag 7 januari 2017 is het tijd om een bijzonder moment te vieren, tien jaar geleden draaide Menno de Jong namelijk zijn eerste 'Menno Solo' set in Amsterdam. Speciaal voor deze gelegenheid zal hij de hele avond vullen met classics. 1
In 2017 is het 10 jaar geleden dat Menno de Jong zijn eerste "all nighter" DJ set neerzette, en dat moet gevierd worden. Trap het nieuwe jaar spectaculair af op zaterdag 7 januari, met een fantastische avond in de WesterUnie en Nederlands trots de hele avond achter de draaitafels.
Na een fantastische editie vorig jaar brengt Menno de Jong zijn In Trance We Trust terug naar de hoofdstad om daarmee het grootste trance-event van Amsterdam Dance Event neer te zetten. 2
Met nog twee maanden te gaan is het programma helemaal rond en kunnen de ADE plannen worden gesmeed. Al sinds de opening van de WesterUnie is de industriële club een vaste speler tijdens ADE. Een hoop organisaties en labels verzorgden er de afgelopen jaren legendarische avonden. In lijn met het festival zelf groeit de WesterUnie ook dit jaar gestaag door. Nooit eerder waren alle drie de zalen (WesterUnie, WesterLiefde & het Transformatorhuis) van woensdag t/m zondag geopend.
Na de speciale wintereditie van 'Menno Solo' in de WesterUnie keert het concept dit weekend terug naar Beachclub Fuel aan het Bloemendaalse strand. Aanstaande zaterdag brengt Menno de Jong je opnieuw in hogere sferen met de beste progressive, psy en natuurlijk trance, met de ondergaande zon op de achtergrond. Lees hier alle praktische informatie over het event...

1 waardering

Jorda
Thanks for all !