Partyflock
 

VOLTT loves summer

· Festival foto's
976 × 976 · organisatie
VOLTT
23 april 2018
georganiseerd door

NDSM-Werf (buiten) op de kaart Site
NDSM-Plein 28
Amsterdam
Nederland🇳🇱

Tickets & prijs VOLTT loves summer

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 32,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: zeer goed

geweldig8315%
zeer goed20937%
goed17732%
ok539%
voldoende214%
onvoldoende51%
slecht71%
zeer slecht1
waardeloos41%

141 waarderingen

riktik­DEEPHO­USEchi­ck
Muziek is niet meer wat het geweest was! Op de after wel dikke minimal(Y)
Heb me vermaakt, maar denk wel dat het de laatste keer was voor mij. Guillaume was de man!
tegekkkkkkkk ik wil weer..thanks ook voor de organisatie !!!
Koenissie
buiten slecht geregeld. te ver lopen voor wc/drinken, binnen ging het lekker los
Wel lekker vermaakt weer. Voltt moet niet hip gaan worden ineens.. Moet weer gewoon zo worden als toen op de zondag.
d0nlov­es2vla­m
Faki begon steengoed! zakte daarna af! Mr beyer fucked it up for me, had te hoge verwachtingen na hem op strand gezien te hebben... Voltt nou ja het was zeker gezellig!
A-Ster
Tent was lekker! Vooral Guillaume & the Coutu Dumonts. Heb in tijden niet meer zo hard gedanst. Genoeg kippenvel momentjes gehad. Verder vond ik Martin Buttrich, Isolee en Tanzmann top. Anton Piette...hoorde al een commercieel deuntje in de eerste track die hij opzette en was er al snel klaar mee. Gelijk naar de tent gepeerd! Geluid op Main kon beter en meer er waren meer wc's bij de dames nodig! Ik heb het al in al prima naar mijn zin gehad.
[Roy]
Laatste keer voltt!
MarijN
http://www.beatsandbeyond.com/Event-reviews/voltt-loves-summer.html
Randy Delmore
Guillaume & The Coutu Dumonts en Matthias Tanzmann wisten me wel te boeien de rest was slaapverwekkend
Ferr
tent was cool! Guillaume Held & geluid te zacht overal :(
goleq.com
Ingang was slecht geregeld. Geluid op de main was erg slecht. Je moest echt helemaal naar voor om het geluid te voelen. In de tent kwam het wat langzaam op gang. Villalobos had lekkere stukjes er tussen zitten. Daarna was het erg flauwtjes. Isolee leek wel te slapen en niet te begrijpen waarom iedereen stil stond. Guillaume & The Coutu Dumonts was wel weer fijn. Als laatste toch even voor aan op de main genoten van Faki en Beyer. Maar al met al weer een fijn dagje met m'n lieve mensjes. En het weer zat mee!
Da_Vinci
volgend jaar beter, dit was niet best.
Spekkah
main was te druk en slecht geluid. Prima in de tent vermaakt......;) Helden: Villalobos, Guillaume & The Coutu Dumonts en Matthias Tanzmann.
blije eikel
Wie Villalobos vond tegenvallen is gestoord....hij was echt heer en meester!! voorderest muzikaal niet bijzonder
*bedankt zijn helden Rod Modell en Stephen Hitchell voor een mooi optreden (Y)
*Charmz..O:)
Ik heb een leuke dag gehad, maar het kwam niet door het feest zelf.. Weinig sfeer, veel stilstaand publiek, te grote rij voor de ingang, wc's en munten stand, geluid was bar slecht bij de main als je niet plat gedrukt wou worden aan de voorkant. In de tent goed vermaakt met mijn vriendjes :) ohja, en kap nou eens met die sitdowns.
Breekbaar
Faki slecht, geluid waardeloos. SIT DOWNS ZIJN NIET HIP! Geen Voltt meer voor mij
Jammer dat er weinig sfeer was, maar ik heb me goed vermaakt!
Gewaagde Zwager
waar is dat OUDE publiek gebleven??? wat een hoop jonge mensen, zweer was ver te zoeken....
TECHNOFREAK 2
Ben echt op dik betere feesten geweest, muzikaal gedurende dag maar matjes en inspiratieloos, geluid zo zo, wc's om te grienen, ingang wederom om te janken, personeel bij de eetstands niveautje "visstick", indeling wack en toch een zeer geslaagde dag gehad. It's all about the weather, the peeps you're with and a dude like Matthias Tanzmann who saves the day big time!
Snannen
whaaaaaaaaaa ANTON PIEETE, LEN FAKI EN ADAM BEYER!!! Organisatie wel vreemd aangepakt dit jaar.... Wc's? Ingang? Tent met slecht geluid? Volgende keer weer zoals vorig jaar!!!
Muzikaal echt totaal niet voldaan, VLS wordt elk jaar slechter! De inrichting van het terrein sloeg helemaal nergens op! En dat podium in het midden?! WTF? Bouw dan aan allebei de zijkanten zo'n verhoging! Dan ziet iedereen alles en wordt alles veel intenser beleefd! Het was gezellig, maar twijfel heel erg om volgend jaar weer te gaan....
Miss_poes
Guillaume & The Coutu Dumonts & Matthias Tanzmann draaide echt lekker. Jammer van het soms wat levenloos publiek en de drukte bij de toiletten. Ook was de beveiliging wel erg overdreven aanwezig.
Velkie
Te druk, amper sfeer en wat werd er óntzettend slap gedraaid. Indeling van main was ook gewoon dwaas. Is echt niet meer wat het geweest was maar wel volle bak en dat voor 32,50 who can blame 'em.. Wel goed overigens: wc's/eettentjes.
Wardeh
Snor
Frenkstarz
Na wat opstart problemen (Magda drie kwartier te laat) prima feestje gehad. Geluid kon beter maar de locatie is lekker rauw en het publiek was gezellig. Voor die 30 eutjes heb ik niets te klagen
Caatjeh
Lekker af en toe het zonnetje, maar wel redelijk kouddd op het laatst. Er werd erg slap gedraaid en t ging niet echt los, heel jammer!! Had Vollt het maar bij 1 stage gebleven zoals in 2007...! Dat was een lekker intiem feestje, nu echt te groot en te druk bij Main, en de rij voor de ingang sloeg ook alles.. jammer!
Juno
Enige dj die me echt kon plezieren was Anton! Voor de rest veels te druk bij main, volgende keer main op het terrein de X??? Op de after was Anton ook de beste!
Saiko
Laatste keer VLS voor mij, het wordt elk jaar minder, geluid wederom niet goed, slappe sets van Faki & Beyer, slechte indeling van het terrein, te lang wachten bij de ingang meer beveiliging dan bij ajax - feyenoord. We zijn ravers hoor, geen hooligans kom op! Bart, je moet je schamen. Alles wat de organisatie niet geregeld heeft was goed, weer & sfeer bedoel ik dus!
Jiv
Beetje jammer allemaal... Het was te druk, de kluisjes waren op en de stages waren matig... Scheelt dat er nog wel redelijk werd gedraaid, volgend jaar liever naar iets anders.
Pump up the volume
Slecht festival. Slecht geluid, lelijke opstelling(middenstuk mainstage), te druk, muzikaal niet goed (kwam ook door het laffe geluid) en binnenkomen ging ook niet al te soepel. Gelukkig waren er heel veel gezellige bekenden waardoor ik mijn dag heb kunnen vullen met ouwehoeren!
Anton Pieete was heerlijk bezig, verder heerlijk weer indd en, Vond het al met al geniaal!
VEEEL te lange rij--> organisatie moet dit volgend jaar echt anders gaan regelen! Ook te weinig toiletten!!:-( Verder genoten van het onverwacht lekkere weer(h), Villalobos, Len Faki en Adam Beyer(Y) :respect: Gezellige sfeer:d
Raoul Duke
Inderdaad veel geluk met het weer na alle voorspellingen eerder die week. Muzikaal alleen Martin Buttrich, verder typisch Voltt: leuk maar niet bijzonder.
Muzikaal matig, maar een heerlijk sfeertje! En man man man, wat een geluk met het weer... :)
(F)deb­orah(F­)
Wat is dit festival toch elke keer slecht georganiseerd! En de muziek sloeg ook nergens op. Alleen de afsluting in de tent vond ik leuk!
Matts
Villalobos vetste van de dag! :respect: Isolee vond ik wat mat, Guillaume wat teveel trommeltjes. Kollektiv Turmstrasse ook vet, helaas geen nieuwe tracks en Tanzmann heeft me ook positief verrast! Gezellig feestje, prima weer ook! :)
Plankk
waardeloos druk, en het enthousiasme van het publiek ontbrak totaal. De intieme sfeer van mijn vorige bezoek aan voltt was totaal weg, en daarmee ook de charme van het festival. Tent maakte veel goed maar dit was voor mij de laatste keer.
TECHN:­yes:NE­ES
Villalobos< wat een zwakkeling! serieus hoe kan hij nou een van de grootste zijn?? magda up&downs.. BUTTRICH echt vet.. tot het einde waar ook hij inkakte :S faki weer eens teleurstellend! beyer ook niet echt denderend :( t is dat ik zo heb liggen schateren met mn gabbers en gabberinnetjes! oohjah en antonpiete was lekekr aant pompen (Y) jammer dat ie Pitto-feelin draaide :S maar goed.. vergeef ik hem
Hushhush
TENT
Daniele Temperilli
Guillaume & The Coutu Dumonts en Matthias Tanzmann wisten er nog wat van te maken in de tent .
Maarije
Altijd hetzelfde gedoe met Voltt, organisatie gewoon wat kneuzig? Waar sloeg dat podium in het midden in godsnaam op? Wachtrij ingang weer schandaaaalig lang! Hoop dat ze er echt eens wat aan gaan doen,, Verder echt een fantastische dag gehad, dansen in het zonnetje en afsluiten met Adam Beyer, wat wil een mens nog meer.... (L)
Kimmmmm !!!
Sfeerloos.
..Kim..
Heb me prima vermaakt :bounce:
Bekkie
Vanaf 17.00 bij Anton Pieete begon er een beetje gedraaid te worden. De tent in het midden van de helling bij de open air stage slaat helemaal nergens op(sfeerkiller). De weergoden worden sowieso bedankt. En ik heb mijn festivalzomer toch wel lekker afgesloten.
Wat een belachelijke rij voor de ingang.. Maar weer rechtsomkeer gemaakt om anderhalf uur later terug te keren! Toen geen rij meer en een superfeestje gehad :yes:
Maart..
Tent.
Jean-Pierre
BESTE OOIT
Ik heb me lesje geleerd, Tchno? Nooit meer! Was blij dat ik die avond nog een vet hardcore feest heb gehad! Voltt sucks:(
Moepsiej..*­:banana:
Heeeeeerlijk (L)
Ravin' Rudy
EN GEWOON FF DROOG GEHOUDEN (l)
Jay Boogie
Publiek saai en er werd veel te weinig gedanst. De slappe line-up hielp ook niet. Zonder Kollektiv Turmstrasse was dit een heel matige Voltt geweest.
][\/][ar
Wat hebben we het getroffen met weer! Ik heb totaal geen last gehad van rijen, kom gewoon op tijd, ik was om 13 uur binnen! Faki, Magda, Villalobos & Beyer lekker hoor! Volgend jaar weer! :D
Paulus Radical Incredible
Villalobos, Buttrich, Tanzmann, Isolee, Guillaume& the Coutu Dumonts, allemaal goed, maar veruit de slechtse Voltt summer, wat een lauw publiek veel korpsballen (nog erger dan feb dat ze op dansvloer van paradiso stil staan met hun biertje in ene hand en mobiel in de andere, en wannebe's. Waarom een podium bij de main? neemt alleen maar ruimte in. Verder een zeer slecht geluid. Speakers hadden niet alleen naast kleine booth moeten staan maar ook aan de zijkanten en het midden.
Davlov
Guillaume & the Coutu Dumonts! Verder; beetje tam allemaal..
minimal_­music_­maximal_­amusement
Was leuk voor één keer, volgend jaar niet meer. Sitdowns scheitirritant. Kwaliteit muziek ook erg matig. Rare opbouw van het terrein, onoverzichtelijk. Vond de sfeer ook niet fantastisch..Werd wel oké gedraaid. En Villalobos tegenvallen? Doet 'ie dat wel eens niet dan?!!
Vinsheep
Geluid viel inderdaad tegen, de mensen ook... al met al toch nog goed vermaakt!
Valv_Piti
Dankzij de zon en de gezelligheid heb ik me nog wel vermaakt, maar te druk, muziek te zacht, eentonige bende en idd die sitdowns ook heel naar. Volgend jaar maar even overslaan..
Niek Luigi
Buttrich Isolee & Tanzmann goed. Voor de rest muzikaal erg matig, jammer
ZAZAZA
Leuk maar niet meer zoals vroeger, liever 1 stage en minder mensen
bl00m
Het was vooral gezellig... goed was het helaas niet! Dieptepunt toch wel die kerel die het eerste half uur van Magda moest invullen! :') EN die fucking MC met zijn eindeloze sitdowns! Flikker toch op! :s Hoogtepuntje dan denk ik toch Adam Beyer, wat ook niet perfect was, maar omdat het terrein minder 'drugsvrij' was dan "organisatie" zou willen ging het toch wel aardig los! :) Dikke (y) aan de weergoden!
dj_jade
Isolee was the man! Verder was het muzikaal niet erg boeiend en hetzelfde als de vorige jaren! Laatste Voltt voor mij, tenzij volgend jaar een zeer verassende line up wordt opgesteld met meer diepgang in de muziek! btw kappen met die sitdowns, anderhalf jaar geleden was het nog leuk!
GFREAXX
Len Faki was heerlijk!
TTT...TTC
X stage,villalobos & Guillaume & Tanzmann!
jimjimjim
Villalobos was weer geniaal. Guillaume ook erg tof. turmstrasse vond ik maar kut. drinken halen ging erg snel (Y)
Mona Boordevol
Ik zeg het ieder jaar weer tegen mezelf, maar nu is het echt de laatste keer dat ik naar Voltt geweest ben, Wat een slecht georganiseerd feest.
Thomaz.
Beste oooooooit! Heerlijk!
Liesjelief'
Oh was het leuk! Wat was het heerlijk in de tent, muzikaal SUPER!
GuidJ
Matthias Tanzmann en Kollektiv Turmstrasse waren Geweldig (L)
Twan
Kollektiv Turmstrasse!!
SwIng!
Guillaume & the Coutu Dumonts the master!!! Tering wat lekker! Main was boring
'Alicee
beetje jammer dat de munt verkoop zo slecht geregeld was.. 1 pin voor 2 hokjes :S maar voor de rest een super dag gehad.. Tanzmann Koning
Floortje.
Top dagje gehad! En wat een weer! Len Faki en Adam Beyer (Y) De rest vond ik wat matjes..
Toek!
je kan het eigenlijk geen festival noemen :/ te druk,kut geluid en de rij om binnen te komen .. drama!
Mari Kanari
Hmwoah, 2006 was zoveel beter! Te lange rijen bij de wc, en dat verpest een hoop! Verder wel blij dat het niet regende.
farasha
Eerste keer voltt en het een prima festival. Jammer dat Y stage te druk was en wij hadden mazzel met het weer.:)
Sincerity
tent was koning.
Dynamic Reflection
Fuckin druk, lange wachtrijen, tam publiek! Wel gezellig, muzikaal niet heel spannend. KTS exact dezelfde set als ze (hij) al jaren doet, ondanks dat is het wel heerlijk om "Eskapade" op dik geluid te horen. Tanzmann ook prima te happen.
Tanzmann! Goede organisatie, alleen jammer van het lange wachten bij de ingang.
Twannn
Een van de betere festivals! Alles goed geregeld, Matthias, Guillaume & kollektiv helden van de dag!
gewoonmartin
Tanzmann hoogtepuntje v/d dag! Afgezien van de entree prima georganiseerd.
Tent was koning! Villalobos, Tanzmann en Guillaume heeeerlijk :) Main te druk Faki en Beyer ietwat saai..
dj pathfinder
Heb me goed vermaakt deepchord eindelijk gezien
Muzikaal erg tam, voor de rest wel leuk.
Was weer een mooi feestje.. Helden van de dag zijn voor mij Magda, Villa, Len Faki, Tanzmann, Martin Buttrich en die IJsbeer
Geiselmann
vond de muziek een beetje slappe hap, wel gezellige dag gehad
TjapWap
Het weertje heeft veel goed gemaakt.. En Len Faki was weer te vett.. Voor de rest vond ik het best matig, maar wel oke..!;)
R. Manhouse
Isolee het muzikale hoogtepunt! Verder een grote gezellige bende wat de dag maakte (L)
@nnelijn
Muziek net iets te zacht, mensen stonden veel stil en entree superslecht geregeld als je na 'n uur pas binnenbent. Sfeer binnen wel goed, rijen voor voorzieningen zo goed als afwezig en heel wat lekkere mannelijke hapjes zien lopen. Dance Valley & Awake beter, vlgnd jaar niet meer.
The-Bob
mwah.. laatste keer voltt geweest, wat een sfeerloze bedoeling, op de tent de laatste 2 uurtjes na..
Vally
guillaume and the coutu dumonts!! De rest van de tent was ook goed. Main Stage was een saaie bedoeling!
Dienem­etkrul­le
Turmstrasse!! (L) en wat een heerlijk weer :D
Unkown11
Weer een zeer gelaagde editie. Martin Buttrich krijgt de hoofdprijs. Kollektiv Turmstrasse, Tanzmann & Magda ook heel vet !!
helemaal top, heerlijk!
Eleoortje
Leuk feestje...main te druk en slecht geluid..tent daarentegen :D
Denneke,,!
Main was minder, vooral die mafkees die een dude duwde toen hij over dat hek klom naar beneden op die verhoging. Heeft die gast geluk gehad dat hij boven stond en 15 man onder.. Anders was hij niet meer zo ruig geweest! Om kapot te blijven! Maar goed de tent met kollectiv en tanzmann maakte een hele hoop goed!! Het was wel overal tering druk!
Sidion
Lekker feestje gehad, vroeg binnen dus geen gezeik met wachtrijen, lekker rustig opgewarmd en toen voornamelijk in de tent staan knallen.
Jazla
Chille dag gehad,helaas wat later binnen dan gepland. Tanzmann doodziek. Nergens bij de bar of wc hoeven wachten prima geregeld en je kon ook makkelijk overal heenlopen itt vorig jaar.
Løran.
Vanaf Villalobos alleen maar losgegaan in de tent , leuke mensen en super sfeertje!! (L)
TechAddict
Wat een dag! Koning!
Kadans
Buttrich & Pieete fijne binnenkomers. Dieptepunt inderdaad die geforceerde sitdowns. Ik bedoel kom op.
geluid onder de maat , faki en beyer deden hun kunstje maar oude set's niet echt heel bijzonder , dit had met zo'n line up veel beter gekund !!
Stenzel
lekkere dag... maar niet super, matthias tanzmann was dope
BCD
Sfeer Goed, Losgaand Publiek Nee, Muzikaal Slecht, Geluid Slecht en te Zacht, Te Groot, Te Druk, Tent Kutmuziek, Tent Rare Volgorde - eerste uurtjes uptempo tot villalobos met zn bollywood sound en daarna alleen maar langzame troep, slecht eten, Magda te Laat en die gast die t overnam had nog nooit gedraaid :) briljant! Magda Master en gelukkig werd deze zwaar tegenvallende dag gered door Tanzmann! Super Dik! WC lekker rustig en gratis! Volgend Jaar Niet Meer, Oude Lokatie is Beter
Miss Jen
Leuke dag gehad alleen 1,5 uur in de rij om binnen te komen?!
Ynnck_
Villalobos :-)
-AJ-
Wederom een prachtig partijtje1
M@rit
heb genoten van Anton Pieete, Len Faki en Matthias Tanzmann en dan het weer....... :-D
Phons
Het weer viel ontzettend mee. Heb echt zoo veel lol gehad, was echt fantastisch. Muzikaal was het geen hoogtepunt.
Don Thomassi
muzikaal niet interessant maar wel heel gezellig! ohja en veel mooie vrouwen
Len wanneer ga je eens iets anders doen dan?
w0uter
Len faki!!!!! en pieete! te druk vooraan bij main!
Iris_c
X-stage was relaxter, minder druk, meer los. Prima weertje gehad, laatste vier uurtjes X héérlijk genoten enne een of ander beest dat naar boven klom in de tent, geweldig!
Blackout
muziek knalde lekker door! heel fijn!
m_­was_­at_­noqfed
Top feestje, weer lekker wat danspasjes gedaan :)
Pushkarev
Isolee de held van de dag, wat een set, wat een muziek.
Haas07
Pffff lekker weertje..maar te druk! Pieete maakte me dag een beetje aangenaam!
WoodyB­ronqui­to
vanaf anton pieete op de main wel lekker gedraaid, goed sfeertje en weertje en lekker doorgesnaaid
Sambo
Heerlijke sfeer! Jammer van de onhandige indeling. Faki en Adam waren voortreffelijk toen pas ging de Main wat bewegen.. In de tent de hele dag door!!
Juanjo
Villalobos heeeeeeeeeel vet, weer heel chill, alleen laatste 20 min heel klein beetje regen gehad. Sfeer prima, mensen leuk! Ben benieuwd hoe het nu in paradiso is... ;)
Michelos
Matthias Tanzmann!!! Vette editie :)
Vierde achtereenvolgende keer Voltt, en dit was de minste tot nu toe. Kwam laat op gang door de mooi-weer-afwachtende-feestgangers, indeling niet erg handig met een transformatorhuisje op de main dat alle zicht op het podium ontnam, Gematigd genoten van Pieete en Beyer, maar deze gaat niet de boeken in als een muzikaal hoogtepunt... Wel supergezellig gehad!
stefotronic
verrassing van de dag was villalobos. als je 15 min lang so how's your evening so far draait kan je voor mij helemaal niks meer fout doen. voor de rest matig.
Miss Chievous
Hoogtepunten: Beyer, Villalobos, de Zon. Dieptepunten: drukte bij binnenkomst & de MC met z'n geforceerde sitdowns.
Sab T
Villalobos o o o wat vet!! Zoiezo was et in de tent foking vet de hele dag door!! Main kut en veels te druk!
Bo_
mwa.. villa was vet, verder niet om over naar huis te schrijven
wat een pauper volk.
10000 man, en dat door 8 hokjes heen sturen. En het vervolg van de mierenhoop zette zicht voort bij de muntverkoop. Plus dat de sfeer dodelijk was en er waren veel dagjes- en levenloze mensen. PS: heb wel een paar hoogtepuntjes gehad en klappers gehoord in de muziek. Rollators
***SNOOP***
WAS ERG GEZELLIG, MET ME MATTIE'S!!! WERD LEKKER GEDRAAID!!!
Pieete saved the day
wat een kansloze bedoeling bij Kollektiv Turmstrasse! Fokking exact dezelfde set die ze al meer dan een jaar draaien (inclusief plaatvolgorde): wat een genant gedoe. Tanzmann saved the day ;) Voor de rest was het prima: de gezelligheid was weer heerlijk (y)
piedjoo
kollektiv krijgt de hoofdprijs. magda en len faki ook cool!
dè Borstel
Len Faki was lekker bezig, voor de rest geen bijzonder festival! Weertje maakte wel een hoop goed. 3e, maar wellicht laatste keer Voltt?
MisterA
heb me prima vermaakt.. maar een rij voor een rij.. heb veel meegemaakt maar dat nog niet!
Aksuh
voltt was echt vreselijk!
Lepeltje
Wat was het weer toch te gek zeg!!
Frank Dutrônc
Leuk feestje.. Kwam pas erg laat een beetje op gang.. Isolee, Tanzmann en Faki de koningen van de dag!
DJ Rensz
Villalobos eerste x gezien was wel goed! Len Faki was WREED :D:D:D
E..
Wat was het ontzettend DRUK! Daarnaast werd er bij de mainstage vrij matig gedraaid. Isolee, Guillaume & The Coutu Dumonts en Matthias Tanzmann wisten er nog wat van te maken in de tent (Y).
TechnoToi
Faki en Koning Beyer Heerlijk................

Line-up VOLTT loves summer

🇸🇪 techno
techno, house
techno
· live techno, trance, house
· live 🇺🇸 techno
· live 🇨🇦 house
· live 🇩🇪 house, trance, techno
· live 🇩🇪 techno, house
🇩🇪 techno
🇵🇱 🇨🇭 techno
🇩🇪 techno
🇩🇪 house, techno
🇨🇱 techno
🇬🇧 house, disco

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
Verloren VOLLT 2010 f:techno6
TK: 2 kaarten Voltt 28-8-10. 32,50 per stuk, ook los te koop tickets3
GZ: 4 kaarten Voltt Festival 28 aug tickets8
GZ: Tickets Voltt tickets6
TK: 2 tickets voor VOLT 60euro in TOTAAL tickets4
TK: (gesloten) Voltt kaarten te koop 2 voor €50,- tickets1
Kaarten voltt loves summer 2010 (te koop/aangeboden) tickets4
GZ: 2 kaarten voor Voltt tickets7
TK: Voltt tickets1
TK: (gesloten) 2 kaartjes voor Voltt normale prijs tickets1
TK: (gesloten) 2 Tickets Voltt tickets1
TK: 2 kaarten VOLTT: 70 euro samen tickets1
TK: 2x Voltt kaartjes tickets1
TK: (gesloten) 2x Voltt tickets tickets1
TK: 1 Vollt kaartje TK 40,- a.s. zaterdag tickets2
GZ: Voltt loves summer 2010 tickets4

1563 opmerkingen

Uitspraak van verwijderd op maandag 30 augustus 2010 om 17:16:
I might be an asshole, I might make rude remarks, even writing in English might bother a few... but when I say that Voltt is not what it was..everyone ditches me.

In any case, I am reading the comments, and I must say that I am not suprised.

But I hope the people learn now to choose the right festivals instead of going to the "whatever festivals"

Blijf gewoon zeggen wat je te zeggen hebt.. je hebt Voltt ervaren en deelt gewoon je mening. En je had grotendeels gelijk voor wat betreft de main stage.

Ik ben echt blij dat mijn smaak veel meer bij de dj's in de tent lag. Zeer goed vermaakt daar. Geluid was prima te doen, sfeer zat er in de tent in ieder geval redelijk in. Ik vind het altijd mooi om te zien dat als je uitbundig danst er altijd wel soortgelijke mensen even een duimpje opsteken of een 'boks' geven. Vooraan sta je sowieso wel vaak met liefhebbers en mensen die puur genieten van de muziek.

Tip voor volgend jaar:
- Een geluidsgeisoleerde tent om de main stage heen bouwen
- Meerdere ingangen of sneller werken daar
- FUCK MC'S.. die doen gewoon niet meer mee...!
- Losgaan audities voor publiek. Bij stilstaan, lullen over hockey en bitterballen kom je d'r niet in...!
- Isolee een 3 uur lange live set laten doen

:D:D:D
Artiest {SHOWLIST artist 34213, 40129}
Uitspraak van Type O op maandag 30 augustus 2010 om 19:26:
Losgaan audities voor publiek. Bij stilstaan, lullen over hockey en bitterballen kom je d'r niet in...!

volkomen mee eens lullen doe je maar in je studenten kroegje!
Uitspraak van Hushhush op maandag 30 augustus 2010 om 19:10:
Bij Anton Pieete keihard weg gerend bij de main om er niet meer terug te keren. Wat was dat een slechte goedkope techno

heb jij enig idee wat techno is?
Uitspraak van Gewaagde Zwager op maandag 30 augustus 2010 om 19:48:
heb jij enig idee wat techno is?

Sorry, maar hij heeft eigenlijk wel een "beetje" gelijk... Echt dikke techno kun je dit cker niet noemen...
Artiest {SHOWLIST artist 85556, 64169}
Uitspraak van Vinci30 op maandag 30 augustus 2010 om 17:01:
http://www.youtube.com/watch?v=l2QSJ7yT9BY

(sorry kreeg het filmpje hier niet in)

Iemand die weet welk nummer Adam Beyer hier draait?

Even ter herrinnering! Iemand deze TrackID?
ik ben fan van anton! vond z'n set erg dik, laatste nr was ook zeker vet! pitto-feelin t blijft gewoon een top nr!
laatste aanpassing
Uitspraak van Gewaagde Zwager op maandag 30 augustus 2010 om 19:45:
volkomen mee eens lullen doe je maar in je studenten kroegje!

Raven doe je maar op een rave, voltt is gewoon een dure borrel met wat leuke muziek...

Al zou ik het ook zeker niet erg vinden als voltt weer een goede party wordt als vanouds, waar weer gersch geraved kan worden :D
Iemand al nummer van organisatie? Sleutelbos ook kwijtgeraakt tijdens de zamibo.
Uitspraak van Type O op maandag 30 augustus 2010 om 19:26:
Ik vind het altijd mooi om te zien dat als je uitbundig danst er altijd wel soortgelijke mensen even een duimpje opsteken of een 'boks' geven.

Yeah baby! Gelukkig waren er toch nog een aantal ravers, ik vond de leipste mensen op het podiumpje achter de dj in de tent.
Uitspraak van Iris_c op maandag 30 augustus 2010 om 23:26:
Yeah baby! Gelukkig waren er toch nog een aantal ravers, ik vond de leipste mensen op het podiumpje achter de dj in de tent.

Precies mijn plek ;)
 
main was kut met die verhoging en de lege plek voor de dj!!!!
Ik lees het alweer ... blij dat ik niet gegaan ben. Commerciële ruk!
Artiest RasKat
lichte tegenvaller inderdaad. muziek was het de hele tijd net niet, villalobos is wat mij betreft de enige die een lekkere set had, kollektiv turmstrasse heb ik ook wel even van kunnen genieten. maar de main was inderdaad gewoon niet zo goed.de locatie is vet, de indeling was.... appart.. de muziek gewoon matig.. na een dagje beetje anti-climax muziek had ik gehoopt op een knallend einde op de main van beyer. en die vond ik ook minder dan de laatste keer dat ik m zag. vorig jaar november drumcode editie in de gashouder...dat was knallen! dit jaar 2 keer op de ndsm-werf feestje gehad. gzg heeft de ruimte veel minder gebruikt,maar dan krijg je wel een veel intiemer feest. voltt verliest van gzg zomerpark. al met al, heb ik toch wel een vermakelijk dagje gehad zaterdag, alleen had ik op meer gehoopt, dat is het enige.
Uitspraak van stefotronic op zondag 29 augustus 2010 om 15:33:
die dude heeft gewoon 3x gesmeekt om een sitdown... en als ik me niet vergis was het de baas van trouw..

Uitspraak van R. Manhouse op zondag 29 augustus 2010 om 15:31:
Lijkt me sterk dat Olaf dat was!

Uitspraak van stefotronic op zondag 29 augustus 2010 om 15:33:
was het niet

Nee het was Daan. hij is een soort van manager van trouw..
laatste aanpassing
Uitspraak van Hushhush op maandag 30 augustus 2010 om 19:10:
Gelukkig was de tent een stuk beter, zwaar genoten van Mathias Tanzmann. Iemand enig idee wat zijn laatste nummer was met die dikke sirenes?

Fly Life (Xtra) van Basement Jaxx

ik vind dat je niet te veel moet zeuren over dit soort festivals. als je harde techno wilt ben je denk ik ook niet aan het goede adres op voltt. voltt is denk ik gewoon een wat groter commercieel festival en ik denk dat daar veel soort publiek naartoe komt. als je de heen gaat heb je denk ik zo je reden ervoor. de enige mensen die ik vind dat niet meer volgende keer hoeven te komen zijn e genen die het niet naar hun zin hebben gehad.

als je echt fucking hard wil raven. probeer dan hier eens heen te gaan
daar raven ze pas echt. en ook met een MC en ook goede muziek :P
http://www.youtube.com/watch?v=3VrogNec03Y
Ik heb me in de tent echt zwaar goed vermaakt. Twee uitstapjes gedaan naar de main, half uurtje bij Pieete gestaan (eentonig, plat en saai) en sowieso te slecht geluid en te druk en even bij Beyer gestaan tijdens het afsluiten (ook nog bijzonder boeiend en sit-downs moeten nu maar eens afgelopen zijn). In de tent was het ook druk maar daar ging het in ieder geval nog prima los als je een beetje de juiste plekken op zocht.
Ik heb heel wat mensen op de foto gezet afgelopen zaterdag, ze staan nu online samen met mijn artikel @

http://www.beatsandbeyond.com/Event-reviews/voltt-loves-summer.html
Artiest Twiener
Uitspraak van Hushhush op maandag 30 augustus 2010 om 19:10:
Gelukkig was de tent een stuk beter, zwaar genoten van Mathias Tanzmann. Iemand enig idee wat zijn laatste nummer was met die dikke sirenes?

voor mij dezelfde vraag!
Uitspraak van Hushhush op maandag 30 augustus 2010 om 19:10:
Gelukkig was de tent een stuk beter, zwaar genoten van Mathias Tanzmann. Iemand enig idee wat zijn laatste nummer was met die dikke sirenes?

Fly Life (Xtra) van Basement Jaxx zeg ik
Uitspraak van Pizarro op zondag 29 augustus 2010 om 16:44:
Ander vervelend dingetje, een vriendin van me heeft d'r rayban zonnebril op het toilet laat liggen, even later was -ie weg. Zou de eerlijke vinder zo eerlijk willen zijn even een PB'tje te sturen mocht diegene dit lezen? Heel erg bedankt alvast!

Ah jonge toch. Jullie moet ook niet borrelen op het toilet. Dan kunnen dit soort dingen gebeuren. Maar bedankt hoor voor die bril.
laatste aanpassing
Heee M3esne...

ik heb even een vraagje voor die gene die mij kan helpen...

er liep een mooie vrouw met camera rondjes...
ze heeft foto genomen en ze zei dat het op de volt site zelf kwam...
nou kan ik het niet vinden
wie of wie kan mij helpen
just PM me

Thanks
 
ik wil weer Vollt :p
GEZOCHT

Wij zijn ons kind oortje kwijtgeraakt op Voltt :'(Heb jij haar gevonden?

Stuur dan even een berichtje naar de moeder *Charmz..O:) of mij.

We missen haar heel erg :'(

BVD.


P.S er staat natuurlijk wel een vergoeding tegenover!
HI na echospace werden er een paar nr's gedraait omdat magda te laat was weet iemand e titel van het eerste nr thnx
hey mensen, heb even een vraagje.

Weet iemand hoe het laatste nummer van de set van adam beyer heet?!?

http://www.youtube.com/watch?v=P9Z-NSjNae8
Uitspraak van Techno Uil op donderdag 2 september 2010 om 09:38:
Ah jonge toch. Jullie moet ook niet borrelen op het toilet. Dan kunnen dit soort dingen gebeuren. Maar bedankt hoor voor die bril.

Waar heb jij het in godsnaam over? Ze is 'm gewoon vergeten nadat ze naar de wc is geweest en ik vraag of iemand 'm gevonden heeft. Ga lekker ergens anders bijdehand doen.
Uitspraak van Oochmeister op dinsdag 31 augustus 2010 om 22:05:
Uitspraak van Hushhush op maandag 30 augustus 2010 om 19:10:
Gelukkig was de tent een stuk beter, zwaar genoten van Mathias Tanzmann. Iemand enig idee wat zijn laatste nummer was met die dikke sirenes?

Fly Life (Xtra) van Basement Jaxx zeg ik

Maar in mijn herinnering waren het veel méééééér sirenes :'(
Uitspraak van Mmartijn op maandag 30 augustus 2010 om 20:18:
Uitspraak van Vinci30 op maandag 30 augustus 2010 om 17:01:
http://www.youtube.com/watch?v=l2QSJ7yT9BY

(sorry kreeg het filmpje hier niet in)

Iemand die weet welk nummer Adam Beyer hier draait?

Even ter herrinnering! Iemand deze TrackID?Dave Angel - Front & Back (Original Mix)

Kreeg ik getipt :)
Voor wie hem nog wil downloaden, heb even 56 min van Adam Beyer's set online gezet :)

http://soundcloud.com/vinsheep/adam-beyer-live-at-voltt-28-08-10
laatste aanpassing
Uitspraak van Oochmeister op dinsdag 31 augustus 2010 om 16:23:
als je echt fucking hard wil raven. probeer dan hier eens heen te gaan
daar raven ze pas echt. en ook met een MC en ook goede muziek :P
http://www.youtube.com/watch?v=3VrogNec03Y

+1