Partyflock
 

VOLTT

Organisatie is opgeheven op 6 november 2017.
afbeelding VOLTT
concept
SiteSite voltt.com
E-mailinfo@voltt.com
AdresBorgerstraat
1053 RE
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
Genres
techno
28 augustus 2010
Foto's, VOLTT loves summer, 28 augustus 2010, NDSM-Werf, Amsterdam
30 augustus 2008
Foto's, VOLTT loves summer, 30 augustus 2008, NDSM-Werf, Amsterdam
27 augustus 2006
Foto's, VOLTT loves summer, 27 augustus 2006, NDSM-Werf, Amsterdam
22 oktober 2005
Foto's, VOLTT, 22 oktober 2005, Paradiso, Amsterdam
6 augustus 2005
Foto's, VOLTT, 6 augustus 2005, Stubnitz, Amsterdam
Nieuws
Nog één maandje te gaan, en we kunnen niet wachten tot 26 augustus! Tickets zijn nu nog verkrijgbaar, dus zorg dat je erbij bent! Het wordt een dag zoals je van VOLTT gewend bent: check de line-up hieronder, je kunt alleen maar toppers verwachten.
Zaterdag 26 augustus aanstaande vindt op de NDSM-werf in Amsterdam de twaalfde editie van het festival VOLTT Loves Summer plaats. Na een renovatie van ruim 3 jaar is er groen licht gekomen om de scheepshelling weer in gebruik te mogen nemen als festivallocatie, dus dat betekent dat VOLTT weer kan knallen met de mainstage op De Helling!
Zaterdag 26 augustus aanstaande vindt op de NDSM-werf in Amsterdam de twaalfde editie van het festival VOLTT Loves Summer plaats. 1
Het wordt een fantastische afsluiter van je zomer: de elfde editie van het Amsterdamse technofestival Voltt Loves Summer komt eraan! Vergeet niet om op tijd je kaartjes te kopen, want ook dit jaar zullen er nauwelijks kaarten aan de deur beschikbaar zijn. De weersverwachtingen zijn perfect, dus laat de voorpret beginnen. Hier is de timetable voor Voltt Loves Summer, met op de line-up alleen maar knallers van namen zoals Adam Beyer, Bart Skils, Ben Klock, DVS1, Maceo Plex, Makam en Shifted.
Zaterdag 27 augustus aanstaande vindt op de NDSM-Werf in Amsterdam de elfde editie van het festival Voltt Loves Summer plaats. Het festival dat in 2006 begon is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het dance landschap. Met 1500 bezoekers in het eerste jaar verdubbelde het aantal bezoekers tot het maximaal aantal van 15.000 en de jaren erna. Het festival biedt een spannend scala aan nationale en internationale artiesten op het bijzondere industriële erfgoed van de NDSM-Werf aan het Amsterdamse IJ.
Ontsnap aan de drukte van de binnenstad van Amsterdam en waan je in de kleurrijke en rauwe omgeving van de NDSM-Werf. Van techno bij Voltt x Lockdown en These Guys tot de midnight market bij Noorderlicht Café, maar ook de grootste kindervrijmarkt door de IJ-hallen en heerlijk eten bij de plaatselijke horeca zoals Bistro Noord, Pllek en Brasserie Brooklyn. 1
Pollerwiesen Festival keert terug naar het adembenemende Revierpark Wischlingen in Dortmund! Op Pinksterzondag zal het park helemaal klaar zijn om alle liefhebbers van elektronische muziek in alle vrijheid los te laten gaan op muziek en hun emoties. Vier stages omgeven door gras, water en zand maken van het Pollerwiesen Festival de 'hot spot' om ons op de goede zomervibes voor te bereiden.
Ontsnap aan de drukte van de binnenstad van Amsterdam en waan je in de kleurrijke en rauwe omgeving van de NDSM-Werf. Van techno bij Voltt x Lockdown en These Guys tot een hippiemarkt bij Noorderlicht Café, maar ook de grootste kindervrijmarkt door de IJ-hallen en heerlijk eten bij de plaatselijke horeca zoals Bistro Noord, Pllek en Noorderlicht Café. 1
Zaterdag 27 augustus aanstaande vindt op de NDSM-Werf in Amsterdam de elfde editie van het festival Voltt Loves Summer plaats. Het festival dat in 2006 begon is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het dance landschap. Met 1500 bezoekers in het eerste jaar verdubbelde het aantal bezoekers tot het maximaal aantal van 15.000 en de jaren erna. Het festival biedt een spannend scala aan nationale en internationale artiesten op het bijzondere industriële erfgoed van de NDSM-Werf aan het Amsterdamse IJ. 1
Naast het jaarlijkse Voltt Loves Summer festival zal Voltt de komende maanden op regelmatige basis terugkeren op de NDSM-Werf. Met een serie kleinschalige events zal de focus hierbij liggen op nieuw nationaal en internationaal techno talent waar we in de toekomst nog veel van zullen horen. Op zaterdag 7 november is de kick-off in een van de oude scheepsbouwruimtes op de werf, de ITW Loods-loods.

3 waarderingen

Tassie G
Toppie!!!
d0nlov­es2vla­m
mwhoa paar kleine minpuntjes voorderest prima
Koelaatje
De beste organisatie sinds een jaar

2 opmerkingen

lekker knallen in de regen, op de ndsm werf. was hard! :D
Alle Voltts Summer ding dong gewesen... Altijd gezellig en heerlijk weinig stages = niet lopen... ik haat lopen:D