Partyflock
 

NDSM Vrijhaven presenteert 365 dagen NDSM op Koningsdag

gepubliceerd door , op
flyer Voltt
Voor de zesde keer komt NDSM Vrijhaven terug op Koningsdag met een bomvol programma met muziek, kindervrijmarkt en kunst
Ontsnap aan de drukte van de binnenstad van Amsterdam en waan je in de kleurrijke en rauwe omgeving van de NDSM-Werf. Van techno bij Voltt x Lockdown en These Guys tot een hippiemarkt bij Noorderlicht Café, maar ook de grootste kindervrijmarkt door de IJ-hallen en heerlijk eten bij de plaatselijke horeca zoals Bistro Noord, Pllek en Noorderlicht Café.

NDSM Vrijhaven, het jaarlijkse koningsdag evenement van de NDSM-Werf staat weer in de steigers. Laat je verrassen, ga op ontdekkingstocht. In iedere hoek van de NDSM-Werf zal er iets te beleven zijn. Voor jong en oud, van grote tot kleine feestjes, allemaal met een eigen karakter en eigen twist.

Aankomen op de NDSM-Werf kan met de feestpont. Met befaamde DJ's wordt men al dansend naar de overkant gebracht. Opstappen kan bij het Stenen Hoofd dat op loopafstand is van het Centraal Station.

Om 9:00 uur start de kindervrijmarkt. Hier kunnen kinderen hun spulletjes verkopen vanaf een kleedje of een marktkraam. Ook wordt iedereen uitgenodigd om hun talent te laten zien. Alle toffe ideeën zijn welkom: van karaoke tot aan bellenblazen en van spijkerpoepen tot aan beat boksen. Meld je wel even aan via idee@ndsmvrijhaven.nl, zodat wij een plekje voor je kunnen reserveren.

De vaste horeca plekken als BBROOD, Bistro Noord, Brasserie Brooklyn, Noorderlicht Café en Pllek, doen natuurlijk ieder jaar een enorme duit in het zakje met grootse bands en dj's, toffe kinderactiviteiten en heerlijk eten.

Het meeste op het terrein is gratis en voor niets alleen voor Voltt & Lockdown (techno), moet een kaartje worden aangeschaft (let op geen deurverkoop!). Met oa namen als Awanto 3, Bart Skils, Cinnaman, Dekmantel Soundsystem, Jasper Wolff, Job Jobse, Maarten Mittendorf, Makam, Nuno dos Santos, Radio NoetNoet, Ryan Elliott, San Proper Young Marco belooft dit ook een heerlijk feestje te worden.

Tussen de containers van het NDSM Treehouse heeft organisatie These Guys al jaren een gratis underground elektronisch event. Vanuit daar wandel je zo door naar Trammeland. De trammetjes die nooit meer zullen rijden en waar kunstenaars de dienst uit maken met hun 'houtje touwtje stage'.

In het hart van de kindervrijmarkt staat de antieke ladderwagen van Bombascha. Daar vind je muziek, cocktails en een dansvloer. Singer-songwriters uit Noord treden daar op.
StreetArt Today gaat met (inter)nationale graffiti kunstenaars aan de slag voor blijvende 'cutting edge' graffitikunst op werf. Kinderen mogen ook een eigen werk spuiten onder toeziend oog van de pro's.

Meer informatie vind je op www.ndsmvrijhaven.nl

1 opmerking