website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 

Pllek

op de kaart
afbeelding Pllek
AdresTT Neveritaweg 59
1033 WB
Amsterdam
Nederland
SiteSite pllek.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitteryoutube
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Pllek via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Pllek
eergisteren: Pllek Live Stage ADE
Genii
gisteren: Pllek Live Special gratis ADE
Thaalavattam
gisteren: Pllek Balearic Special gratis ADE
Abel, Marcelo Umaña
Statistieken


x
78·feesten
3·in de toekomst
75·in het verleden
5·nieuwsberichten
1·video
368·kliks
210·bezoekers · herkomst
173·unieke bezoekers
95Partyflockfans
39.5 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (10 stemmen)
Nieuws
Going Places Afrolijk
12 september 2016
Tijdens de vierde en laatste editie van Going Places deze zomer reizen we af naar Afrika. Onder de titel Afrolijk dompelen we Pllek vrijdag 23 september eenmalig onder in Zuid-Afrikaanse sferen. Dit keer beginnen we op ons strand met de open air vertoning van de toffe Zuid-Afrikaanse speelfilm Ayanda (2015), waarna de DJ's van Rituals, de nieuwe tak van Afrolosjes, de avond binnen overnemen met een lekker Zuid-Afrikaanse dansfeest.
Op 21 mei bundelen de Chocolate Club en creatieve hang out Pllek op de NDSM-Werf op veler verzoek wederom hun krachten voor een nieuwe editie van Dag & Nachtspa. De Chocolate Club staat garant voor 'Conscious Clubbing'. Er wordt hier geen alcohol geschonken, maar dat betekent niet dat je op een droogje hoeft te zitten. Integendeel! Chocolate Club verkiest een nieuwetijdse partydrug: Cacao. De medicinale werking van hun zelfgemaakte chocolate elixer maakt je op een gezonde en natuurlijke manier high.
Vrijdag 7 augustus heeft Pllek een feestje waar de sound van het Ibiza uit de jaren '80/'90 centraal staat: Aspirations – Balearic Special met DJ's Phil Mison GB en Tako. Phil Mison en Tako Reyenga nemen je mee met hun favoriete zomertracks en sun-kissed platen uit Ibiza's gouden tijden.
Pllek organiseert in samenwerking met Natural Yoga het gratis mini-festival 'Summer of Love'. Tijdens dit zomerfeest staan de vijf elementen en de vijf zintuigen centraal. Ieder element zal op eigen wijze een rol spelen tijdens het event. Maak kennis met vuur, water, aarde, lucht en space en ervaar de magie van het leven, verbondenheid en de liefde.
Het supergetalenteerde duo Bondax, zijn beide nog geen twintig jaar en dat maakt dat de verwachtingen des te hoger liggen. De Jongens uit Lancaster zijn bezig met een grootse opmars.Bondax wordt nu al gekoesterd als de troonopvolger in het future bass gerelateerde genre. Alle reden dus voor een bezoek aan Klear op 3 mei.