Clicky

Partyflock
 
­

NDSM Vrijhaven presenteert 365 dagen NDSM op Koningsdag

gepubliceerd door , op
Ontsnap aan de drukte van de binnenstad van Amsterdam en waan je in de kleurrijke en rauwe omgeving van de NDSM-Werf. Van techno bij Voltt x Lockdown en These Guys tot de midnight market bij Noorderlicht Café, maar ook de grootste kindervrijmarkt door de IJ-hallen en heerlijk eten bij de plaatselijke horeca zoals Bistro Noord, Pllek en Brasserie Brooklyn.

NDSM Vrijhaven, het jaarlijkse Koningsdag evenement van de NDSM-Werf staat weer in de steigers. Laat je verrassen, ga op ontdekkingstocht. In iedere hoek van de NDSM-Werf zal er iets te beleven zijn. Voor jong en oud, van grote tot kleine feestjes, allemaal met een eigen karakter en eigen twist.

Aankomen op de NDSM-Werf kan met de feestpont. Met befaamde DJ's wordt men al dansend naar de overkant gebracht. Opstappen kan bij het Stenen Hoofd dat op loopafstand is van het Centraal Station.

Om 9:00 uur start de kindervrijmarkt. Hier kunnen kinderen spulletjes verkopen vanaf een kleedje of een marktkraam. Ook wordt iedereen uitgenodigd om hun kunstje te laten zien. Alle toffe ideeën zijn welkom: van karaoke tot aan bellenblazen en van spijkerpoepen tot aan beat boksen. Aanmelden kan via idee@ndsmvrijhaven.nl.

De vaste horeca plekken als BBROOD, Bistro Noord, Brasserie Brooklyn, Noorderlicht Café en Pllek, doen natuurlijk ieder jaar een enorme duit in het zakje met grootse bands en dj's, toffe kinderactiviteiten en heerlijk eten.

NDSM Vrijhaven is vrij toegankelijk, alleen voor Voltt & Lockdown (techno), moet een kaartje worden gekocht (let op GEEN deurverkoop!). Met oa namen als Awanto 3, Bart Skils, Job Jobse, Radio Noet-Noet en Ryan Elliott bouwt Voltt hiermee een feestje samen met hun Amsterdamse vrienden.
Tussen de containers van het NDSM Treehouse heeft organisatie These Guys al jaren een gratis underground elektronisch event met o.a DJ Overdose, Interstellar Funk en G-String. Vanuit daar wandel je zo door naar Trammeland. De trammetjes die nooit meer zullen rijden en waar kunstenaars de dienst uit maken met hun 'houtje touwtje stage'.

De ontsnapping van Amsterdam is dit jaar te vinden op de kop van de MS van Riemsdijkweg; 'de Kop van Kromwijk'. Hier breien de dames van BREI een nieuwe jas voor de boeg van Amsterdam, kan je picknicken in het groen en brengen we een ode aan de zon! De zon die ieder jaar voor niets opkomt, laten wij dit jaar een keer voor iets ondergaan.

Bij Greenpeace kunnen bezoekers op de foto om hun supermarkt op te roepen om gifvrij te gaan! Daarbij kan je bij hen ook aan de slag om oplossingen te zoeken voor de bij: Zij maken zaadbommen, bijenhotels en geven bijvriendelijke moestuintips.

In het hart van de kindervrijmarkt staat de antieke ladderwagen van Bombascha. Daar is muziek, een dansvloer en je kunt er heerlijke cocktails drinken. StreetArt Today gaat met (inter)nationale graffiti kunstenaars aan de slag voor blijvende 'cutting edge' graffitikunst op de werf. Kinderen mogen ook een eigen werkje spuiten onder toeziend oog van de pro's.

Teufel Audio bouwt een eigen Thunder Truck Caravan Park. De Thunder Truck is omgebouwd tot DJ booth en zal een podium geven aan Giels Talentenjacht, DJ Isis en meer! Daaromheen staat een park met de leukste foodcaravans van Amsterdam, om alle hongerige maagjes weer gerust te stellen.

Onder de kraan heeft Covenant Soundsytem hun eigen reggae feest met diepe bassen en live instrumenten. Verderop kan je je verbazen over de wondere wereld van Duke of Tokyo Karaoke. Dit Japanse emporium biedt je een wereld van gethematiseerde karaoke, sake bars, lampionnen en discoballen.

Ga op zoek naar de secret Habitat stage die in de betonnen jungle van de NDSM verstopt is. Verlies jezelf in deze idyllische oase met stomende Afrikaanse klanken gedreven door een stevige beat. De muziek wordt verzorgd door Mr. Mendel, Fowls, Boris Balthasar en Rene Thie.

En nog veel meer!

Voor het complete programma en meer informatie: www.ndsmvrijhaven.nl

1 opmerking

Zekerheidje weer :yes: Vorig jaar was genieten.