Partyflock
 
flyer Awakenings
georganiseerd door Site Site
-
Westergasfabriek, Gashouder (binnen) op de kaart Site
Haarlemmerweg 8-10
Amsterdam

Tickets Awakenings

Uitverkocht
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meeting
Er was een meeting, om 01:00, met 19 bezoekers.
Stemresultaat: zeer goed
geweldig17233%
zeer goed22243%
goed9719%
ok133%
voldoende102%
onvoldoende41%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

169 waarderingen

Poelen
Joris Voorn vette set! Mills kon me niet boeien.­
Juno
Grappig hoe verschillend iedereen zijn mening geeft over deze avond, ik vond de enige die ECHT goed was: Meneer Joris Voorn, die liet de zaal LOS gaan.­ Rest was wel aardig en MILLS sloeg de plank volledig mis!
Juul83
Het ging niet los! Niet een keer de hele zaal uit zijn dak zien gegaan, Mils sloeg de plank mis;­ stond alleen maar naar z'n platen te kijken terwijl al het publiek stil stond! Faki was oke, maar niet half zo goed als op FYM en AWFS!!
Manuelson
Toppie
Soeverein
Joris Voorn deed het hem voor mij, Jeff was echt een domper, helemaal na Voorn z'n setje.­ Dave kon het nog beetje goed maken, maar Faki verknalde het weer.­
...mausku...
len faki :respect: dave clarke was wat minder verder zeeeer vet feeeesje
not the real J.­Morrison (marc)
had geen zin, was brak.. maar jeff mills maakte alles goed, clarke was ook vet.. faki iets te saai gedraaid en teveel van hetzelfde als de vorige keren.. trok het daarom ook niet meer en ging fijn voor 7 naar huis.. owja 909 (l)
Theeleut
Voorn...­HELD!!!! Mills..­meh..­neuh
<P@ul>
Joris Voorn was de held.­ Dave Clarke en Len Faki erg sterk.­ Verder keihard stampen en zeer genoten.­ See you next time, out
robbish
pierre harde baas.­ gezelligen dag gehad ouwe
Caatje btbw
't begon stevig, helaas viel t vanaf Jeff Mills ZWAAR tegen, had er veel meer van verwacht! Maar gezelligheid was top ;)
Vincenzo M.
Joris en Jeff absolute helden, jammer dat de avond zo vroeg over zijn hoogtepunt heen was! Clarke wel aardig maar had meer van hem verwacht.­ En Faki, tja, mijn bedenkingen waren achteraf helaas terecht...­
Joris Voorn:-) Lekker en Dave Clark:-D Lossss. Len Faki:-( Beetje jammer als afsluiter..
Ed33
Dave Clarke&­Joris Voorn top!
Tim.S
Olene helaas gemist, Joris Voorn begon meteen met een lekker techno setje, Jeff Mills beetje jammer haalde het tempo er totaal uit.­ Dave Clarke, Heerlijk wat een lekkere set, techno op zijn best! Len Faki, prima setje maar had er meer van verwacht als afsluiter
Pipo
Voorn zeeer sterk, Mills supervet! daarna werd het minder, vooral Len Faki....­
Party?
Vond het erg gusselug! Voorn very nice, Mills bij vlagen goed maar niet geweldig, Clarke mqoahh en Faki wel lekker.­ Niet in topvorm allemaal, maar wel leuke avond gehad!
Nesjepesje
joooeehoeeeeee
Dani-@­w@­kening
clark en faki waren super op to the next awake
Samsom
Len Faki was superb, Dave Clarke niet helemaal mijn ding!
ML08
Was top..­ alleen jeff mills ging te diep....­
Gusev
Heeerlijke editie deze Awake! Man van de avond Jeff Mills (y) Len Faki afsluitend met knallers als Stranger to Stability hield iedereen wel op de been tot 's ochtends vroeg. Supersfeer en Supermensen!! (l)
phan
Met deze zaterdag erbij was mijn eerste Awakenings weekender een feit! Wat een weekend om me verjaardag te vieren pff :D
Chemisch Vriendje
Olene Kadar, wat een binnekomer zeg! de verrassing vd avond heerlijk! Voorn sloot hier perfect op aan en Mills ging lekker de diepte in.­ Clarke ging het eerste uur ook lekker maar daarna zwakte het alleen maar af.­ Faki veel enorm tegen, zielloos gedreun dus zijn set niet afgeluisterd.­ Al met al een superavond gehad al was het maar dat alles er om heen ook perfect geregeld was.­ Till next time!
Mirtekke
Joow vet feestje gehad op naar nieuwjaar
Luukdk
Heel vet feest! Had er muziekaal gezien alleen wat meer van verwacht als je de namen bekijkt.­ Olene, Voorn en Clarke top!
Eacis
Faki good, Clarke zat er soms gewoon naast, Voorn heerlijke binnenkomer, Maar jezus wat deed Mills ineens midden in die time-table?? Verschrikkelijk.­ Niet normaal op te bewegen...­
Zucht, ik wil terug(L)
Stenzel
heerlijke avond gehad... Mills heerlijk.. (Y)
TjapWap
Awake was zeker weer een topper..­!
Paniek!
Milk was a bad choice agggghhhhh
Op zon en feestdagen
geweldig genoten,wat een gezelligheid,musica was ook heerlijk tot april:)
Frank.
Daar gaan we dan met de porsche (l) en twee blauwe ogen :-( Die keken jou later STRAK aan.. Ik vond het een beetje tegen vallen!! Heb het wel super naar mijn zin gehad maar muzikaal boeide het me niet echt.. Westergas blijft VET en warm. Vriendinnen bedankt!! (l)
Mimo ;-)
Na zaterdag zul je van mij geen slecht woord meer over Jeff Horen.­ Jeetje wat heeft die een heerlijk diepe set neergezet !! Len Faki viel tegen, die draaide alleen maar wat populaire plaatjes zonder enige bezieling!!!
Matthijs
Vond t weer erg vet! :D Goede sfeer, mensen gingen lekker los, en muzikaal was t vrij divers maar alles goed op z'n eigen manier :)
Housewerk
Mills gruwelijk, Clarke rammen, Len Faler drama.. mooie avond :Bier:
Phrät
Voorn, Mills & Clarke!!!!! Bizar lekker avondje rondstuiteren!! :D
Miels
Dave Clarke blijft über! Volgens mij kan Jeff Mills beter met pensioen gaan!
Overd0ze
Mills was genieten! Souvlaki was niet echt geweldig.. gezellig avondje gehad :)
Danny p
Erg gezellig avond gehad, Olene Kadar en Joris Voorn bedankt! Rest viel muzikaal tegenvallen!
Heeeeerlijk diepzeeduiken met Mills, wat een set (l)
Boele
MIlls was lekker, Faki stelde dik teleur, op naar de volgende Awake!
Jeff te diep voor mijn staat, Dave draaide niet netjes, Len Faki te vaak gezien dit jaar en dus veel van hetzelfde.­ Een 6,5 waar ik een 9 verwachtte.­
Pallaver
Muzikaal gezien vond ik het slecht.­ Joris was nog goed, mills met vlagen goed.­ Clarke en Faki vond ik slecht.­ Verder goed geamuseerd
De set van Mills was geniaal, de rest van de avond was niet spectaculair, Faki was ruk, de 2de keer dat ik ooit vroegtijdig de gas heb verlaten..­
Herkieeee
niet zo hard als gehoopt, wel vermaakt!
Het moet niet Gorter worden
mwah......­ heel gezellig maar muzikaal slecht.­ Dave Clarke was aardig maar Len Faki zeker geen goede afsluiter...­ en plastic dreams kennen we nu wel!!!
Buartt
Dave Clarke you have the right to git down tonight.­
tms
Mills en Voorn super, rest zeer matig en totaal niet passend qua tempo/opbouw avond..­
Joey stadjes
Lasers vielen een beetje tegen vrijdag en zaterdag, Mills was minder terwijl Faki mij verbaasde :)
Jells
Lekkere avond, Olene en Joris goed op dreef.­ Jeff Mills deed zn ding met hier en daar een hoogtepuntje, dave clarke?? Len faki heel even meegemaakt was lekker maar er zijn veeeeel zwarte gaten?!
Gmork
agree on the discoball.­mills tegenvaller,faki maakte het goed
Shut up and dance
vond het allemaal goed knallen! en de sfeer was ook goed!
Sjaakhans
Erg geslaagde editie weer! Alleen het gevoel dat door de timetableverandering er meer uit gehaald had kunnen worden.­ Voorn was voor ons een heerlijke binnenkomer, flink beuken! Mills ging lekker de diepte in, Clarke heerlijk beuken &­ Faki had beter vroeg kunnen draaien!
@larsaenders
Gemiddelde Awakenings.­ Dus goed!
Carlinos de Bimos
De muziek viel dit keer behoorlijk tegen! Elke keer als je dacht nu gaat het écht los, dan zat toch weer die rem erop! Ook al was 't niet echt knallen dit keer, 't was toch weer een heerlijk feestje!!
Gwip
Voorn & Faki en alles tussenin was toch ook wel erg lekker ;)
Geweldig,wat een feest!
Joycee-89
Joris Voorn een heerlijke set! Rest had beter gekund, verder wel een heerlijke avond!
joris voorn :respect: jeff mills was wederom niet wat ik van hem verwachte, dave clarke lekker platen maar waarom iedere keer die stilte tussendoor? en faki :respect:
Clarke de topper van de avond, mills iets minder en Faki viel reuze mee!! Topavondje weer
PHIEDBACK!
knusse avond gehad! TOP sfeer as usual.­ maar voor het eerst dat de vorige awake niet overtroffen is!
Lekker binnen komen met Kadar, Voorn lekkere set, Mills heeft me totaal verrast, heerlijke diepe set, Clarke en Faki maakten de avond goed af.­ gezellige sfeer, super locatie.­ Voor mij 1 van de beste techno avondjes ooit!
Tja.. Awakenings word wel heel erg commercieel ey mensen! Jammer hoor mja.. Len Faki lekker gedraaid! Weet niet waar Dave mee bezig was? Platenkeus was goed maar het mixen vond ik stukken minder interessant;)
Stephanie (L)
Verliefd op awakenings (L)
Leipe Kliko
compleet los gegaan 2 de dag was beter lasershow was fantasties
d0nlov­es2vla­m
Weetniet minder als normaal en dat voor de eerste keer was ook voor het eerst niet zo bezig met wie wat waar wanneer vaag avondje wel superlache en gezellig!!!
metje-vis
werd steeds beter! einde was knallen!
stefotronic
mills briljant, rest huilen met de pet op
Daan^
Mills heerlijke set als binnekomer! Clarke lekkere rollende techno, faki geen waardige afsluiter maar the man with the red face wel heel nice :) Geweldig!!
Kimmi
Mills briljant! Puur alleen maar staan genieten met de ogen dicht :lief: Clarke te chaotisch en Faki prima. Al en al weer een gezellige avond Gas
Djoshua
Mijn eerste Awakenings... helemaal geslaagd :D
Ninja
Wat een heerlijk avondje was het!(L) len faki :no:
Ron Burgundy
Qua muziek en gezelligheid weer een absolute topavond met Dave Clarke als held van de avond.­ Len Faki moeten ze met z'n kermistechno verbieden ooit nog in de buurt van een draaitafel te komen.­
Thomaz.
Olene heerlijke binnenkomer, daarna bij voorn een paar heerlijke bekende nummertjes gehoord, mills viel echt tegen, niet boeiend veelste diep.­ Clarke lekker snoeien en faki heerlijk setje neergezet!
aliindaa__
len faki!!! (L)
TechForze
Mi!!s
Tie
Hahahaha FAKI...­ sickass!
deNIELSon
Faki vooral de laatste 30 min echt slecht, de rest van zijn set matig, de rest was oke, muzikaal niet super maar goede sfeer en een mooie avond gehad!
Robbie_24
Qua muziek mindere editie, gezelligheid en sfeer was weer buitengewoon Awake!! Heel dik!
de2xnis
Hij was weer fijn (H)
*KiPPie
joris voorn heerlijke set! (l) mills gewoon fakking GENIAAL :respect: meesterlijke set ! clark best lekker maar erg wisselvallig, faki simpel en eentonig! jammer! topavond gehad met veel gezellige mensen!!(y)
-Jody-
Dave Clarke heeft me positief verrast, pakte het lekker op.­ En wat blijft het mannetje met het rooie gezicht toch een superafsluiter!
Bzart
Voorn en Mills zeer lekker.­ Goede afwisseling met flink wat gebeuk erdoorheen
Bartosss
Ik vondt het geweldig!
Mills blijft koning! Voorn ook erg lekker, Faki bah.­ Gezelligheid!!
Danskii
Jeff Mills belachelijk diep, SUPER.. Niet super dansbaar, maar wel een geweldig kunstwerk om mee gemaakt te hebben!! Joris Voorn, GEWELDIGE VERASSING!!! Len Faki... Zeer, zeer simpele zielloze techno.. Magoed da's persoonlijk hè :-) ZEER GOED: Niet om de muziek (buiten Voorn en Mills dan!), maar puur om de gezelligheidddddd :-D!
clarke de man!!
Daaniebanie
Joris (l)
Robert (L) Techno
Heerlijke set van Mills, Voorn en Clarke ook leuk.. Len Faki viel tegen, geen goede afsluiter :/ Beetje laf sfeertje ook ..
Mathaioes
Keizer Clarke deed de gashouder weer bijna barsten, goeie genade wat een knalset!!!
acco
erg gezellig, maar vond het muzikaal nogal tegenvallen.­ voorn wel ok, mills dik, clarke mwaaahhh, maar faki echt zwaar teleurstellend.­ zeker geen waardige afsluiter
Rickson
Mills echt niet mijn ding!OP het hoogtepunt was hij wel geweldig.­ De rest was super!!!
Jeff Mills deed een goeie set.­ Dave Clarke gewoon niet mijn stijl.­ Joris Voorn vond ik ook heel chill, mooie versie van Incident gehoord.­
heisa
joris voorn was goed, jeff mills was een geniaal uitgevoerde diepe set, dave clarke lekker beuken en len faki vond ik een beetje matig draaien.. jammer dat het muzikaal niet op een lijn liep, maar toch lekker avondje :)
Don't STOP till I drop!!
Heb me goed vermaakt, heerlijk gedanst (L) De gezelligheid van de vorige editie miste ik wel een beetje :(
justinkees
rollende klappende en ratelende 909 shit toch wel lekker als dan je spacemoment begint
DK079
Len Souvlaki en mills is en blijft een held
Mills
Olene Kadar en Joris Voorn geweldig!! Daarna één groot zwart gat .... niks meegekregen van Dave Clarke en Len Faki .... :/
Sokkerpop
woot woot woooooot
Annnnnnnnn*
Wat was dit een super DIK DIK DIK feest!!!!!!! Respect voor dave clarke en Len Faki, helden!!!!
Ode aan old time Mills.­ Deze editie mag in de top 5!!!!!!!!!!!!!!!!!
it's...­ Tricky!
Beide avonden geweest en 2 avonden helemaal genoten! Dave Clarke lekker stevig en eindelijk weer "the Bells" in de gashouder! Thank you mr. Wizard ;)
DJKK
Len Faki hoogtepunt, toen the man with the red face erop kwam constant kippenvel gehad tot het einde, wat een topplaat is het ook!
Leuke vrijgezellenavond gehad...­Held van de avond Pierre!!!!!!
Micka
Vond alle sets super vet moet ik zeggen! Hoogtepunten waren toch wel Voorn, Mills en Faki.­ Clarke viel me erg mee, had hem nog nooit zo horen draaien.­ Kadar in het begin ook super, warmde de boel prima op, hele dikke platen!
BeeBest
once more...­ great! but what the f****­ happened to the huge disco-ball?
Dienem­etkrul­le
Ze hadden die ouwe rotten beter vooraan kunnen zetten! Voorn sluiten
b_minus
lekkere inkomer bij Kadar,daarna joris voorn echt heerlijk setje,Mills super slecht setje leek wel een hele lange intro,Clark de held en Faki ook erg lekker.­Super dikke awake weer
Pyro
Heerlijk om weer in de westergas te zijn geweest! Maar muziekaal vond ik het niet zo heel boeiend, helaas Joris Voorn gemist. Len Faki's - Stranger ging door merg en been :D
ShootingStar
Len Faki, wat een koning...­ Al vond ik Clarke toch de echte held van de avond.­ Lekker rollende techno en was in staat om in recordtime de wat ingezakte sfeer na de mooie set van mills weer helemaal recht te zetten.­ Ik vond die set wel ect heel knap, maar het paste niet zo in de avond.­
rebel.
LEN FAKI!!!!!!
De ideale vrouw
Len Faki geniaaaaaaal (L)
Anninda
Fantastisch feest! Flink staan rammen!! Olene Kadar, Joris Voorn & Davie (l) helemaal top! Jeff Mills had pieken en dalen, Faki klonk zeker niet verkeerd! :D
propper09
Joris Voorn en Dave Clarke helden!!!!!
Moer
Mills sloeg weer eens alle planken raak
thys88
Voorn een onwijs dikke set neergezet, veder geweldige avond gehad!
Lenvz
sfeer super, mills geniaal, clarke master.­
TechnoToi
Na zijn teleurstellende set op festival heeft Dave Clarke weer laten horen hoe het moet:yes: AWAKENINGS bedankt voor de 2 vette nachten :respect:
ivo89
Extreem goed vermaakt! Vond het jammer dat ik niet eerder bij Voorn was.. Faki gaf ook een mooi showtje! Maar WAAR THE FUCK was de technobol??!!! :( ;)
Voorn en Faki, wat een helden!!
Ndrangeta
Mensen die Jeff Mills niet goed vonden snappen niks van techno.­ Sowieso de beste van de avond.­ Olene Kadar ook heel vet.­ Sfeer was alleen wat minder dan normaal helaas.­
Ricardude
Wat was deze avond dik zeg!:D meteen al goed begin met Olene Kadar die al flink stond te rammen bij binnenkomst!:D daarna joris voorn, geniale set die erg diep was maar ook flink knalde! en mills deed er nog een schepje bovenop en met een nóg diepere set:P dave clarke zn set vond ik wat minder...veel te eentonig en niet veel hoogtepunten, daarna len faki, voor mij de held van de avond!:D echt de hele tent ging kapot toen hij stranger to stability draaide, held!:D
Pindaaa
Was zeker weer een dikke geslaagde avond in de gas!(L) allemaal leuke mensen !! Tijdends Jeff Mills kon je lekker opladen voor dave en len want ooooh wat waren hun lekker beziggg!:respect:
Shelbey...
(Y)
Siebertus
Voorn en Faki KONINGEN van de avond!!!! Clarke lekker setje.­ Mills had teveel ups en downs.­ Al met al top avond gehad!! Op naar het Klokgebouw!!!
mariekes
muzikaal niet de beste, Faki verrast/verblijd, normaal staan r veel te dansen ah eind, nu waren er véél verwilderd
cvr
Mills is en blijft de baas, Clarke ook vlammen!!
Jeuzus, die rollende rauwe Duitse techno van Faki, wat een zieke kerel!
Joris goed,Mills matig en Dave Clark zover ik nog weet vette shit....­
***Amber***
Joris Voorn!!!!!!!! mijn held :) Dave Clarke was ook lekker knalluh ;) superfeest, supersfeer
Jeff Mills bijzonder goed uit de bus gekomen!:respect: Sprakeloos!:D Verder een gigantische avond gehad!(L)
! Jan
Uiteraard weer Top! Joris Voorn toch als Topper, onverwachte harde set van Len Faki ook fucking gruwelijk!! :bier:
Joris Voorn:lief:!! en Len Faki goede afsluiter:D heerlijk feesje:lief:
Robin G
Wat een leeghoofden-wegpest-looptechno draait die Jeff Mills!! ..­ 2 uur lang een dode sfeer aan houden in de zaal...­Verademing dat eindelijk Dave Clarke kon beginnen, de zaal sloeg meteen om naar positiviteit.­ Alle dj's super! ( muv die ene dan)
masimosuono
Olena kadar wat een heerlijke binnenkomer Joris dikke held, Jeff bij vlagen lekker, Dave altijd goed en Len Faki lekker hoor!! Tot 2010!!!!!!! (L)
OJ
Los!!!! Vrij hard voor mijn doen, maar lekker gebeukt! :P
vorticon
dat was fucking vet, zelfs joris voorn heeft me aangenaam verrast. en jezus hoe briljant diep kan je draaien jeff mills! :D dave clarke beste setje wat ik ooit gehoord heb van em, pilotebrilletjuhhhhhhhhh
dè Borstel
Joris met een dikke heldenset...­ begin van Mills wat minder maar daarna heerlijk diep! Clarke prima, afsluiting met met Faki is top! Relaxte sfeer!
Heerlijk avondje.­ Mills was de koning met zijn heerlijke diepe techno
Dr.­ Lesterluv
Super feest! Joris Voorn heldenset!
Gas met die zooi....­
xqlusively
909 909 909 909 909 909 909 909 909 909 909 909 909 909 909 909
Len Faki had veel meer gas moeten geven, kwam te zwak over als afsluiter, Clarke was erg lekker bezig daarentegen!!
twanozzz
wat een gruwelijke avond weer!, DaveClark de koning VLAMMMUHHHHHHHH @ Gaaassssssssssssssssshouderrrrrrrrrrrrr(L)
##Tommaso##
Mn horlogekast is nu nog beslagen, do I need to say more? :respect: 2 THE MAN WITH THE RED FACE
Spaceknien
vond dat clark wel een lekker setje neerzette, ook Olene kadar draaide al lekker toen we net binnen waren!!
Top avond gehad.­ Mills viel wat mij betreft tegen, daar had ik meer van verwacht.­ Joris Voorn, persoonlijk favo!
Victor?
Geslaagd feestje! Muziek viel wat tegen maar lekker binnenkomer voorn en allemaal nieuwe mensen leren kennen :D
Heel geslaagde avond! Iedereen was redelijk tot zeer goed.­ Hoewel mensen jeff wat zacht vonden draaien, vond ik het wel eens goed voor de verandering
Ik_ben_Remco
WAAR IS INGODSNAAM DE DISCOBAL GEBLEVEN?!?@­!
(Larsson).
Heerlijk feest! Topsfeer!
MeLLLoW
Chille awake het had alleen wat meer mogen beuken
DJ UltraFunk
DIKKE AWAKE! Jeff had een aardige set, maar niet geschikt voor mensen die willen dansen.­ LEN FAKI..­ waaauw! lekker rollen! die man heeft me tot nu toe nog niet teleurgesteld! Clarke heb ik betere sets horen draaien.­ Leek wel alsof hij er niet lekker in zat.­ Lasershow was deze keer ook niks vergeleken met de vorige editie.­ Al met al heb ik me DIK vermaakt! sodeju!
! TECHNO LOVE !
joris voormhele dikke set idereen los tot dat jeff mills xijn ding deet vedder echt top feest
ML71
erg goede avond, met uitzondering van meneer mills die voor de 2e keer teleurstelde in mijn ogen....­ Joris Voorn en Len Faki absolute helden van de avond!
Augy
alles klopte vanavond, t was echt geweldig!! Sfeer briljant!
*OZ*
Goed feestje weer..­Joris Voorn,Clark en Len Faki erg cool,mills kon me niet echt boeien dit keer!!
michael2222
was eerste keer awakenings voor mij, vond het het superfeestje
papillon2
WOW!!!! wat een feest!!! Iedereen was top, Joris Voorn, Jeff Mills, Dave Clarke, Len Faki! Top shit! :-)
disturbed
was echt fucking bruut....­haaa
Long ed
Viel me toch zwaar tegen dit keer..­
Tmn
faki zoals altijd vet, joris ook, alleen mills kon beter, maar een mega toffe avond gehad
E..
Voorn &­ Mills de helden van de avond!! Clarke was wat wisselvallig, maar desondanks zaten er bij hem een paar vette platen ertussen.­ Len Faki als afsluiter had wel een tandje harder gemogen...­
***SNOOP***
1E X AWAKENINGS VOOR MIJ, VOND HET `TOP`,
Techno83
Mills was genieten!
gekkewerk
Fakking vet vooral Mills en clarke
Chicago chick
Zo Jeff Mills heeft echt zijn beste tijd gehad.­ Helaas deze keer en die keer ervoor flink teleurgesteld
Dansli­efhebb­er
Joris Voorn en Dave Clark, ik vond ze top :respect: Leuke sfeer, relaxt publiek (y) Heb een lekker avondje gehad :cheer: :bounce:

Line-up & Timetable Awakenings

22:00 - 23:45: Live: house, techno
23:45 - 01:30:  techno
01:30 - 03:30:  Verenigde Staten techno
03:30 - 05:30:  Verenigd Koninkrijk Nederland techno
05:30 - 07:00:  Duitsland techno
Nieuws
Laatste kaarten Awakenings vrijdag 27 november. De zaterdageditie 28 november is uitverkocht. 22
27 & 28 november geeft Awakenings in haar geliefde Gashouder het laatste technoweekend van het jaar en er is zoals altijd een bijzonder programma. Op vrijdag is er een Drumcode special. Adam Beyer komt langs met zes topartiesten uit zijn stal. Ook op zaterdag staat er een unieke lineup klaar om "de Gas" te laten ontploffen in muzikale extase. 42
Timetable
22.00 - 00.00 Olene Kadar LIVE
00.00 - 01.30 Joris Voorn
01.30 - 03.15 Len Faki
03.15 - 05.15 Jeff Mills
05.15 - 07.00 Dave Clarke
→ lees meer

954 opmerkingen

 
Uitspraak van Baaap op maandag 30 november 2009 om 23:32:
Of kan jij het ook?

weet ik niet heb me niet verdiept in laptop mixen.

heb t al zwaar zat met plaatjes .
laatste aanpassing
Uitspraak van Daan^ op dinsdag 1 december 2009 om 14:38:
had niet zo het gevoel dat er veel mensen waren die techno wat boeit.­ ontzettend veel ''late we hier es heen gaan'' volk.­ jammer.­

Inderdaad, mensen ga eens dansen en niet van hot nar her lopen.. Verder erg genoten. Joris Voorn mijn nr. 1. Mills ging erg diep, niet wat ik had verwacht maar toch een sterke set. Dave Clark was gewoon keihard stampen. Len Faki soms beetje eentonig maar verder helemaal los gaan. Jammer dat ik Kadar heb moeten missen.


Uitspraak van verwijderd op dinsdag 1 december 2009 om 15:32:
lets go juno dacht ik van rejected

Toen had ik het even niet meer, wat een plaat
Joris superHELD! Ik vond Mills goed tegenvallen, maar ieder zijn ding.
Licht/laser (y)

Hoe dan ook...Ik heb me prima vermaakt! :D

Uitspraak van <P@ul> op dinsdag 1 december 2009 om 15:44:
Jammer dat ik Kadar heb moeten missen.­

Wordt de pijn minder als ik zeg...dat je ECHT wat gemist hebt? *grijns*
laatste aanpassing
Uitspraak van inactief op dinsdag 1 december 2009 om 00:11:
Voor de echte kenners/liefhebbers heeft Mills gewoon een dikke set gedraait

Net zoals de echte DJ zijn publiek geboeid weet te houden, zijn hele set lang. Wat een enorme sfeerpoeper!:/

Uitspraak van <P@ul> op dinsdag 1 december 2009 om 15:44:
Inderdaad, mensen ga eens dansen en niet van hot nar her lopen..­

Sorry, heb er zelf hekel aan, maar moest even weg van Mills zijn crappy set :D


Uitspraak van Fraank op dinsdag 1 december 2009 om 11:33:
Jeff Mills mag wat mij betreft mee in de zak naar Spanje

AMEN!:respect:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 30 november 2009 om 14:09:
Uitspraak van spectacle op maandag 30 november 2009 om 13:24:
voorn prima, kan strak mixen die kerel.

iedereen kan strak mixen met ableton;)

De strakheid zit hem niet in dingen gelijk laten lopen. laten we wel wezen, het blijft vier in de maat. het zijn idd de combi's en wat je kan met een mengpaneel. Beide doet-ie meer dan uitstekend.
Wat die discobal betreft: ik loop al een tijdje mee en vroegah was-ie er in mijn herinnering :~ altijd. Maar goed, toen had je nog geen full colour lasers (bij het begin echt alleen groen) en zeker geen Ledschermen. Het regende binnen, het was koud, betonplaten met grote spleten ertussen. Geluid van twee kanten, trillende metaalplaten, meerammelend podium. dikke metalen echo... lekkere trillend koekblik op pannik van onze Jochem.... :)

sweet memories. Er werd ook zeker weten meer gebeukt toen. Zou ook wel aan de temperatuur kunnen liggen. Je slaat compleet dood binnen. Was allemaal zo gek nog niet vroeger. Blijkt ook wel uit het feit dat die jaren '90 specials zo gewaardeerd worden.

...sprak de ouwe lul.
laatste aanpassing
Uitspraak van Fraank op dinsdag 1 december 2009 om 11:33:
Hij heeft echter geen goodybags uitgedeeld aan de eerste duizend bezoekers zoals beloofd!

Zelfs een timetable zat er niet in deze keer...
Uitspraak van Mr. Cartmanez op dinsdag 1 december 2009 om 16:37:
Net zoals de echte DJ zijn publiek geboeid weet te houden, zijn hele set lang.­ Wat een enorme sfeerpoeper!

Een echte dj draait datgene wat hij zelf het vetst vind en streeft ernaar op die manier muzikale progressie te boeken. Streven naar een ander/nieuw geluid en dj's die voor wat uitdaging zorgen met een set die niet direct te bevatten is, is echt iets dat ik mis in uitgaansleven op dit moment.

Het is trouwens ook echt de fout van monumental om zo'n line up samen te stellen, waarin voor ieder wat wils zit, maar totaal geen samenhang. Hierdoor gaat uiteindelijk bijna niemand naar huis met het gevoel vier topsets gehoord te hebben.

Awakenigs, waarom niet gewoon een wat meer mainstream techno avond en eentje met een expirimentelere line-up? Uitverkopen doen jullie toch wel!
 
Uitspraak van Fraank op dinsdag 1 december 2009 om 11:33:
Hij heeft echter geen goodybags uitgedeeld aan de eerste duizend bezoekers zoals beloofd! Althans, ik heb niks gehad en heb ook niemand zien staan...­

Goodybags werden alleen op vrijdag uitgedeeld, en niet door Sint. Het was een Drumcode pakketje met een sticker, keycord en een zweetbandje. Ik zou er niet al te rauwig om wezen dat je die bent misgelopen ...
Uitspraak van ! Jan op dinsdag 1 december 2009 om 11:44:
recessie editie

:lol:

Uitspraak van spectacle op dinsdag 1 december 2009 om 17:43:
Wat die discobal betreft: ik loop al een tijdje mee en vroegah was-ie er in mijn herinnering :~ altijd.­ Maar goed, toen had je nog geen full colour lasers (bij het begin echt alleen groen) en zeker geen Ledschermen.­ Het regende binnen, het was koud, betonplaten met grote spleten ertussen.­ Geluid van twee kanten, trillende metaalplaten, meerammelend podium.­ dikke metalen echo...­

Uitspraak van spectacle op dinsdag 1 december 2009 om 17:43:
sweet memories

:yes:
Volgende Awakenings graag:

Joris Voorn
Christian Smith & John Selway
Gaetano Pariso & Danilo Vigorito
Oscar Mulero & Christian Wunsch
Ben Sims

Of niet... :D
 
Artiest Djer
Uitspraak van Mr. Cartmanez op dinsdag 1 december 2009 om 16:37:
Sorry, heb er zelf hekel aan, maar moest even weg van Mills zijn crappy set

Snap ik volkomen dude en dat is ook je goed recht je hebt er ook dik knaken voor betaald.
Maar ja hij blijft de koning en uitvinder van de 3 a 4 turntables in the mix wat nu met Ableton en traktor beter werkt,
Maar ja da's nou het risco dat je kan lopen met Awake in one Area,vroegah met het drum rhythym festival[wel totaal iets anders]gebruikte ze de gaskoepel in combi met meer westerunie area's. da's misschien optie,kan je teminste naar een andere area struinen als een dj kak zit te draaien,gelukkig hebben wij in Eindhoven meer area's en ja daar kunnen ze soms ook ruk draaien alleen wip je wel door naar een andere dj.

Peace out!
laatste aanpassing
Uitspraak van Ndrangeta op maandag 30 november 2009 om 18:35:
Same here

had ook niet echt de awake feeling, wel vermaakt btw
laatste aanpassing
Uitspraak van Takkiee op dinsdag 1 december 2009 om 18:22:
Awakenigs, waarom niet gewoon een wat meer mainstream techno avond en eentje met een expirimentelere line-up? Uitverkopen doen jullie toch wel!

sluit me hier bij aan

Uitspraak van inactief op dinsdag 1 december 2009 om 22:35:
gelukkig hebben wij in Eindhoven meer area's en ja daar kunnen ze soms ook ruk draaien alleen wip je wel door naar een andere dj.­

nou misschien toch maar checken in februari;)
Uitspraak van <P@ul> op dinsdag 1 december 2009 om 15:44:
Inderdaad, mensen ga eens dansen en niet van hot nar her lopen.­

zoooo irritant :p had je ruimte moeste mensen perseeee daar gaan lopen :p
Uitspraak van not the real J.Morrison (marc) op dinsdag 1 december 2009 om 21:13:
want je moest tussen de area's kiezen?

Misschien om te kijken welke dj tot hoe laat geprogrammeerd staat? Volgorde heb ik vaak wel in m'n hoofd, maar begin- en eindtijden niet.
 
Uitspraak van Mr. Cartmanez op woensdag 2 december 2009 om 09:36:
misschien toch maar checken in februari

Is meestal iets harder dan in A'dam en dat zeg ik nou niet om iedereen in A'dam te kakken te zetten,de organisatie pakt meestal ook wat local dj's erbij zoals organisaties van Zodiak of Dommel Vallei die niet uitwijken voor Tekno of zelfs schranz.
 
Uitspraak van d0nloves2vlam op donderdag 26 november 2009 om 20:24:
vermoeiende gast ben jij

Ik vind die Tienertechno pas vermoeiend:-)
 
Uitspraak van spectacle op dinsdag 1 december 2009 om 17:43:
De strakheid zit hem niet in dingen gelijk laten lopen.­ laten we wel wezen, het blijft vier in de maat.­ het zijn idd de combi's en wat je kan met een mengpaneel.­ Beide doet-ie meer dan uitstekend.­
Wat die discobal betreft: ik loop al een tijdje mee en vroegah was-ie er in mijn herinnering :~ altijd.­ Maar goed, toen had je nog geen full colour lasers (bij het begin echt alleen groen) en zeker geen Ledschermen.­ Het regende binnen, het was koud, betonplaten met grote spleten ertussen.­ Geluid van twee kanten, trillende metaalplaten, meerammelend podium.­ dikke metalen echo...­ lekkere trillend koekblik op pannik van onze Jochem....­

sweet memories.­ Er werd ook zeker weten meer gebeukt toen.­ Zou ook wel aan de temperatuur kunnen liggen.­ Je slaat compleet dood binnen.­ Was allemaal zo gek nog niet vroeger.­ Blijkt ook wel uit het feit dat die jaren '90 specials zo gewaardeerd worden.­

...­sprak de ouwe lul.­

Mooi gezegd... 11 april en 3 oktober waren ook echt weer als vanouds. Mogen ze in april wel weer doen. Of Chris Liebing weer eens terug halen..
laatste aanpassing
Uitspraak van inactief op woensdag 2 december 2009 om 21:44:
Of Chris Liebing weer eens terug halen..­

Alsjeblieft niet zeg. Tenzij hij als vanouds draait natuurlijk :)
Uitspraak van Baaap op dinsdag 1 december 2009 om 20:22:
Joris Voorn
Christian Smith &­ John Selway
Gaetano Pariso &­ Danilo Vigorito
Oscar Mulero &­ Christian Wunsch
Ben Sims

Mulero & wünsch graag...wel apart!
Sims natuurlijk ook :bier: niet zn vaste repertoire dan...gwn een magische oldscool set!
Die eerste 4 mag je weglaten..Pariso & Vigorito ook vergane glorie..die rollende italiaanse shit spinnen ze niet meer O:)

Ik wil Mulero eens zien in de Gas, nooit gehoord daar! O:) OP awakefest was ik echt de weg kwijt bij die man, op een positieve manier dan :)
laatste aanpassing
Uitspraak van permanent verbannen op woensdag 2 december 2009 om 19:55:
Ik vind die Tienertechno pas vermoeiend:-)

Zegt degene die pauper eclectic feestjes in zijn agenda heeft staan...

:bye:
Uitspraak van permanent verbannen op woensdag 2 december 2009 om 19:55:
Ik vind die Tienertechno pas vermoeiend

hahaha ach jochie toch hahahahaha zijn er gelukkig hier meer die jou vermoeiend vinden dan mij...

Zo heb je weer wat om over natedenken
 
Uitspraak van Fraank op dinsdag 1 december 2009 om 11:33:
Jeff Mills mag wat mij betreft mee in de zak naar Spanje, Olene en Joris verdienen een goedgevulde juten zak met cadeautjes.­

Idd! :yes:
Wat was dat genietend binnenkomen met Olene Kadar!
Uitspraak van Takkiee op dinsdag 1 december 2009 om 18:22:
Het is trouwens ook echt de fout van monumental om zo'n line up samen te stellen, waarin voor ieder wat wils zit, maar totaal geen samenhang.­ Hierdoor gaat uiteindelijk bijna niemand naar huis met het gevoel vier topsets gehoord te hebben.­

True story.

Is sws een beetje het probleem dat Monumental vandaag de dag heeft. Gaan ze voor twee edities met elk een duidelijke identiteit en opbouw, waar muziekliefhebbers op afkomen die er echt zin in hebben, of gooien ze t gewoon op n hoop en staat het weer vol mensen die het allemaal wel best vinden, zo lang er maar awakenings op het kaartje staat?
Het succes van de edities die wél een eigen identiteit hebben (97-01 of Detroit) vergeleken met de vaak magere sfeer & reacties op de meer 'eclectische' edities lijken mij een sterke clue (y) .

Voor zover het nog niet duidelijk was: 1 Detroit act op een verder erg gevarieerd feest werkt niet. Doe het dan ook gewoon niet meer. Wees dan gelijk doortastend en zet gewoon een vrijdag neer met Beyer en Faki en de doodgooi-brigade, waar za pure detroit geprogrammeerd staat, met (om op deze in te spelen) event. een Clarke als afsluiter.
laatste aanpassing
Uitspraak van Gilz op zondag 6 december 2009 om 17:07:
een Clarke als afsluiter

Nah, nee dank je. Liever Bone, Robert Hood of Sims als je het toch in die trant wil hebben.
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 1 december 2009 om 15:32:
lets go juno dacht ik van rejected

Ik was er idd en ging er wel voor! Dank u! ;-)

Gegroet,
Juno