Partyflock

Diepgang

 

Diepgang

Diepgang (flyer)
georganiseerd door Architech Productions
-
Club Catwalk op de kaart binnen
Weena Zuid 33
Rotterdam
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijs
Voorverkoop:€ 8,-
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 26 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig0
zeer goed0
goed375%
ok125%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
1 waardering
King of Snake
Ondanks een kleine opkomst, muzikaal gezien was het weer een VETTE editie...­De heren van Autosound waren weer geniaal!
Line-up & Timetable
23:00 - 00:30:  
00:30 - 02:00:  
02:00 - 04:00:   Spanje
04:00 - 05:00:  Live:
05:00 - 07:00:  
Statistiekenx
25Partyflockbezoekers
40Partyflockgeïnteresseerd
68 / 20·mannen / vrouwen
25.1·gemiddelde leeftijd
24.8·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
26 @ 5 × 2·winactie
8·opmerkingen
1·waardering
goed·stemresultaat (4 stemmen)
Nieuws
Diepgang
8 oktober 2009
Vanwege de geweldige set op zaterdag 6 december 2009 van deze Baskische straatmuzikanten, is de organisatie van Diepgang er gelukkig wederom in geslaagd deze twee helden te strikken voor een dikke twee-uursset.

8 opmerkingen

duurt het van zaterdagochtend 8.­00 tot zondag ochtend 7.­00?
Voor de geinteresseerden, het nieuwsbericht:

Autosound back on public demand
Vanwege de geweldige set op zaterdag 6 december 2009 van deze Baskische straatmuzikanten, is de organisatie van Diepgang er gelukkig wederom in geslaagd deze twee helden te strikken voor een dikke twee-uursset. Het gaat hier over niemand minder dan de programmeurs van de Fever club te Spanje; Javier Franco Antolin en Jose Vicente Lopez Alonso of beter bekend als Autosound!
Echter, voor Autosound staan nog twee andere acts gepland. Voor de meeste Rotterdammers zijn deze gasten zeker geen onbekenden! De warming-up is in handen van de Rotterdamse Limbo Joost van Santen. Hij heeft al menigmaal bewezen z’n mannetje te staan en zal jullie trakteren op funky house & techhouse met een zachte g...

Vervolgens zal Joey Daniel, jaja!...dat is die vreemde snuiter die Rotterdam het afgelopen jaar weer op de technokaart heeft gezet, het van Joost van Santen overnemen. Met zijn 300 MPH avonden heeft hij bewezen niet alleen een steengoede dj te zijn, maar ook een hele dikke avond te kunnen programmeren en organiseren. Gelukkig wordt dit door de rest van danceminnend Nederland ook opgemerkt en heeft hij met optredens op Circoloco, 5 Days Off, Static, Cocoon en Electric Deluxe een ijzersterk jaar achter de rug!

Autosound nemen na Joey Daniel het roer over, zij zullen garant staan voor een sferische en vooral swingende techhousy-techno set met een gruwelijk dikke groove. Anders dan de naam op het eerste oog doet vermoeden, is de sound van deze Spaanse helden niet alleen geschikt voor in de auto, maar komt deze ook in de clubs uitermate goed tot zijn recht. Met maar liefst 25 jaren ervaring achter de draaitafels kennen deze heren het klappen van de zweep en weten zij precies wat een goede clubavond nodig heeft. Autosound is zelden in Nederland te bewonderen, dus dit is de uitgelezen kans om ze een keer aan het werk te zien!

Voordat het dj- en producerduo Hertz & Vibes traditiegetrouw aanvangen met het slotakkoord, zal Koen Lebens nog een dikke pompende liveset doen! Ondanks het verlies van zijn gezworen kameraad en partner in crime; Fokko Versloot, heeft hij de draad weer opgepakt. En niet zonder succes, want er liggen alweer een paar kaskrakers op de plank. Met deze zomer optredens op Awakenings Festival, Dance Valley en Loveland festival (om er maar een paar te noemen) en producties die door artiesten als Karotte, Illario Alicante en Paco Osuna grijsgedraaid worden, moet je wel gek zijn als je deze Diepgang op zaterdag 17 oktober mist!

Koop je kaartje nu op www.diepgang.com of neem gewoon een kijkje voor meer informatie over Diepgang.
Uitspraak van Jeff Moore op vrijdag 16 oktober 2009 om 20:10:
WhooT...­aanweziggggg!!

Sorry man, maar jij bent te vaak geweest. Je komt er niet in ;)
Win je hierzo gastenlijst plek, kom je vrijdagavond ziek thuis van je werk..kut (Mexicaanse) griep..:gaap:
hahahah:)...dan kom ik toch niet!