Partyflock
 
afbeelding Rauw
concept
Concept van .
SiteSite rauwrauw.nl
E-mailcontact@rauwrauw.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Explosive, extreme and dangerously sexy – this sums up Holland's most exciting club night: Rauw (rhymes with 'wow'). A night known for tantalizing tunes, a cutting edge crowd and amazing atmosphere. Full of raw power, raw passion and raw, unadulterated fun. 'Rauw' means 'raw' in Dutch, and this night most definitely lives up to its name.

Uitgaansagenda Rauw

Laatste feest was op zaterdag 1 februari 2020: Rauw Resurrerectie, TivoliVredenburg, Utrecht
14 april 2007
Foto's, Rauw, 14 april 2007, Tivoli, Utrecht
13 april 2007
Foto's, Rauw, 13 april 2007, Tivoli, Utrecht
Nieuws
Het gonst in de stad: ADE komt eraan. Woensdag 19 oktober barst het festival los en voor de meeste bezoekers is het vijf nachten later pas weer afgelopen. De gehele dance-industrie plus zo'n 300.000 clubgangers zijn vertegenwoordigt in Amsterdam om te netwerken en te feesten.
Een eresaluut aan veertien jaar Rauw tijdens het ADE! De twee-na-laatste editie van Rauw belooft een zeer intieme en exclusieve te worden. Rauw neemt met een warm bad in een piepkleine locatie afscheid van het Amsterdam Dance Event.
De legendarische discodino heeft het geflikt: dertig jaar achter het stuur van de dj-booth en nog steeds alive and kicking. Daarom presenteert RAUW, overlopend van trots, een soloset van Joost van Bellen die acht uur duurt.
Op zaterdag 20 december strijkt Homieland, het nieuwste concept van het toonaangevende Parijse platenlabel Bromance, neer op Rauw in Paradiso. Dat betekent naast labelbaas Brodinski ook een dj-set van wereldster Gesaffelstein! 3
Onder de titel Joost van Bellen en de 40 rovers neemt Rauw het roer over tijdens de afscheidsweken van de oude locatie van Tivoli.Na 35 jaar muziekgeschiedenis geschreven te hebben verlaat Tivoli het pand aan de Oudegracht om te verhuizen naar het spiksplinternieuwe TivoliVredenburg. En dat laat Rauw niet zomaar aan zich voorbij gaan.
Nog voor de officiële opening van TivoliVredenburg op zaterdag 21 juni 2014, opent het gloednieuwe pand in het centrum van Utrecht al haar deuren voor een aantal clubavonden in april. Onder andere Chris Liebing, Nina Kraviz, Brodinski, Ed Rush, Hazard en Tommy Four Seven komen naar Utrecht. 5
Rauw pakt flinkt uit in februari met drie dj's en producers van het Parijse platenlabel Marble: Surkin, Para One en Bobmo. Rauw doet eerst Tivoli in Utrecht aan, en verhuist de dag erop naar het totaal uitverkochte Bungalup in Center Parks te Zeewolde.
Rauw begint het jaar goed met op vrijdag 10 en zaterdag 11 januari twee kakelverse edities van Rauw. De grote man van de avond is The Magician. Hij verwierf bekendheid als helft van het duo Aeroplane, maar sinds 2010 koos hij zijn eigen weg, en met succes. The Magician is een ware tovenaar die disco, funk en diepe bassen met elkaar vervlecht in wervelende sets waar je je vingers bij aflikt.
Rauw heeft heel 2013 zijn tienjarig bestaan gevierd. In december is het dan eindelijk tijd voor de laatste twee edities van het jubeljaar. Bijna alle grote namen die ooit op Rauw stonden zijn de revue gepasseerd, van Boys Noize tot Brodinski tot 2ManyDJs, maar er misten nog wat beroemdheden. Als atoombom op de verjaardagstaart staan op dit laatste weekend drie wereldtop dj's te draaien, verdeeld over twee nachten.
Na al het internationale geweld op de afgelopen edities van Rauw in Tivoli en het ADE is het tijd voor twee oer-Hollandse afleveringen in het tweede weekend van november. Naast de maandelijks editie in Utrecht (deze keer in De Helling), keert Rauw de komende drie maanden weer terug in Trouw Amsterdam.