Partyflock
 
­ Nederland

Rauw in februari in Tivoli en bij Bungalup

gepubliceerd door , op
Rauw
17 januari 2014
Rauw pakt flinkt uit in februari met drie dj's en producers van het Parijse platenlabel Marble: Surkin, Para One en Bobmo. Rauw doet eerst Tivoli in Utrecht aan, en verhuist de dag erop naar het totaal uitverkochte Bungalup in Center Parks te Zeewolde.

Het Marble-label bestaat sinds drie jaar en is een vervolg op het beruchte Institubes. De drie dj's die op Rauw staan zijn de labelbazen. En bazen zijn het! Hun sound is stoer en uitdagend, flirt met techno en post-electro, is zwaar beïnvloed door pure house en acid en heeft kloten die groter zijn groter als die van een mammoetstier. Ze werkten al met veel succes samen met wat andere kopstukken uit de Franse dancescene, zoals Teki Latex, Das Glow, Sam Tiba en Canblaster.

Para One is misschien wel een van de beste en meest bijzondere dj's die ooit op Rauw gestaan heeft. Hij produceert op topkwaliteit en maakt daarnaast zelfs films. Para One is een alleskunner, die zich als een kameleon aanpast aan het publiek en de sfeer. En zijn mixtechnieken zijn onnavolgbaar goed. Para One is een legende, en dat gaat hij in dit weekend weer eens bewijzen.

Surkin draait al een tijdje mee, en wordt als een goede wijn met het jaar beter en beter. Surkin is een energieke enfant terrible, is voor de duvel niet bang en draait zo opzwepend dat de zaal gegarandeerd tot explosie komt. Zijn producties mogen er ook zijn, hij heeft al menige Rauw-hit op zijn naam staan. Zijn album USA behoort inmiddels tot de klassiekers.

Bobmo is de jongste van de drie muziekmusketiers. Hij begon ooit als rapper in Bordeaux, maakte zijn eerste muziek op een Playstation en verhuisde naar de Franse hoofdstad waar hij al snel werd opgenomen in de groep Parijse smaakmakers. Sindsdien draait hij met veel succes overal over de wereld en maakt hij futuristische elektronische dansmuziek waar het Rauw-publiek wel pap van lust. Bobmo's lijfspreuk is: 'Let's Go Bobmo!', en dat is niet voor niets. Het enthousiasme spat er vanaf. Rauw voegt er graag nog een kreet aan toe: 'To The Bobmo-bile, Let's Go!'.

In Tivoli Utrecht vindt Rauw plaats na het liveconcert van Dr. Lektroluv. De winnaar van de Rauw warm-up dj-contest Menno de Meester zal de nacht opwarmen.

Op Bungalup is Joost van Bellen de man die de scepter zwaait en ook zelf zal gaan draaien op het slotfeest van het uitzinnige driedaagse bungalowparkfestival.