Partyflock
 

Meubel Stukken

Organisatie is opgeheven.
Meubel Stukken
22 september 2015
organisator
AdresAnthony Fokkerweg 61
1059 CP
Amsterdam
Nederland Nederland
Telefoon+31 20 4221888
Linksfacebookpagesoundcloudyoutube
Concepten
Oude concepten

Informatie

Meubel Stukken is een feestelijke explosie van positieve creativiteit, immer bij de pinken, altijd bij de tijd en omvallend van de hippigheid. Meubel Stukken organiseert spraakmakende en toonaangevende feesten, evenementen en clubavonden en is door de wol geverfd op het gebied van merkbeleving en spettert daarbuiten op vele andere terreinen.

Meubel Stukken is in 1997 ontstaan uit een ontembaar enthousiasme om het Amsterdamse uitgaansleven wederom te laten bruisen: Peter van der Meulen en Joost van Bellen gaven toen het nu legendarische maandelijkse Speedfreax feest. Tien jaar later organiseert Meubel Stukken met tomelose energie tal van feesten voor 50 tot 5000 mensen, in binnen en buitenland.

Meubel Stukken is tevens een razende reclamefabriek, een uber-coole communicatiemachine, en een daverende denktank voor merken die klaar zijn voor originele ideëen en kakelverse creatief hoogwaardige bedrijfsevenementen en campagnes.

Uitgaansagenda Meubel Stukken

Laatste feest was op zaterdag 1 februari 2020: Rauw Resurrerectie, TivoliVredenburg, Utrecht
6 september 2014
Foto's, Valtifest, 6 september 2014, NDSM-Werf, Amsterdam
20 april 2014
Foto's, O.W.A.P., 20 april 2014, Gashouder, Amsterdam
7 september 2013
Foto's, Valtifest, 7 september 2013, NDSM-Werf, Amsterdam
14 april 2007
Foto's, Rauw, 14 april 2007, Tivoli, Utrecht
13 april 2007
Foto's, Rauw, 13 april 2007, Tivoli, Utrecht
24 mei 2006
Foto's, Club Filth, 24 mei 2006, NDSM-Werf, Amsterdam

soundcloud Recente muziek

Nieuws

Met gepaste trots presenteren we het leeuwendeel van artiesten op de belangrijkste Plastic (not so) Fantastic Podia.
2018 is het jaar waarin Houseliefhebbers terugblikken op 30 jaar dance in Nederland! In het najaar van 1988 maakte Nederland kennis met illegale Warehouse feesten, waar de house platen vanuit Detroit, Chicago, New York en London gecombineerd werden met dé nieuwe partydrug XTC.
2018 is het jaar waarin Houseliefhebbers terugblikken op 30 jaar dance in Nederland! In het najaar van 1988 maakte Nederland kennis met illegale Warehouse feesten, waar de house platen vanuit Detroit, Chicago, New York en London gecombineerd werden met dé nieuwe partydrug XTC.
Het festival, dat op 9 september plaats zou vinden op de NDSM-werf, kan daardoor gewoon doorgaan. Door de korte termijn tussen de overname en het festival zal het wel op een andere locatie zijn en een kleinere opzet hebben. Welke locatie dat zal zijn, is nog niet bekendgemaakt. Of de line-up intact blijft of dat ook namen worden geschrapt is eveneens onbekend. De drieduizend gekochte kaarten blijven geldig.
Het Amsterdamse festival Valtifest – dat in september zijn tiende editie beleeft – is gisterochtend door de rechtbank failliet verklaard. Het is nog onduidelijk of Valtifest 2017 door kan gaan, de curator L. Rijzewijk is met diverse partijen bezig om te kijken of er een doorstart mogelijk is. 4
Het is maar zeer de vraag of u in 2017 nog kunt genieten van festivals als Valtifest, OWAP en Manifesto. Het bedrijf achter de feesten betaalt al maanden zijn rekeningen niet en lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. 2
Het gonst in de stad: ADE komt eraan. Woensdag 19 oktober barst het festival los en voor de meeste bezoekers is het vijf nachten later pas weer afgelopen. De gehele dance-industrie plus zo'n 300.000 clubgangers zijn vertegenwoordigt in Amsterdam om te netwerken en te feesten.
Een eresaluut aan veertien jaar Rauw tijdens het ADE! De twee-na-laatste editie van Rauw belooft een zeer intieme en exclusieve te worden. Rauw neemt met een warm bad in een piepkleine locatie afscheid van het Amsterdam Dance Event.
Partyflock gaat maandelijks op zoek naar de leukste feesten met een speciale dresscode. Dit gebeurt in samenwerking met Dresscode.nl. Ook in augustus komen er weer een hoop feesten aan die veel sensatie beloven. Het wordt een lekkere maand met gekke feesten dus wij adviseren je om je festivalkleding (weer) uit de kast te trekken!
Kom naar de ginger controledagen en bemachtig het ticket! Het thema van dit jaar is al enige weken bekend en sindsdien zijn we allemaal non-stop en all-the-time 'On Fire'. Een brandende vraag die tegelijkertijd omhoog kwam: wie zijn de meest vurige types? Dat zijn overduidelijk de roodharigen/redheads/gingers/carrot-tops (hoe je ze ook wilt noemen) van deze wereld. Als klapper op de vuurpijl is het op 3 september 2016 ook nog eens 'RedHead Day'. Ze komen er dus niet onderuit, hoog tijd om gingers in het zonnetje te zetten: Natural redheads mogen gratis naar Valtifest! 13

3 waarderingen

...........
DSYNER
geweldig! nieuwe muziek
Mellow Melvin
Meubelstukken durft haar nek uit te steken en geeft zowel nieuwe, vooruitsrevende feesten (Rauw, Club Filth) als klassiekertjes (OHAF, OWAP). Pure klasse en keep on rocking'

8 opmerkingen

 
organiseer is wat feestje in de richting van brabant..!;)
 
wrom 2 november niet in agenda?
Rauw feesten altijd top!
maar wanneer word sebastiAn is naar NL gehaald? :D
Artiest {SHOWLIST artist 55536, 65796}
Uitspraak van Cuw! op woensdag 5 november 2008 om 03:14:
maar wanneer word sebastiAn is naar NL gehaald?

Het zal eens tijd worden ja!
Uitspraak van Cuw! op woensdag 5 november 2008 om 03:14:
sebastiAn

Dan wel niet bij Rauw, maar wel in de Stubnitz vrijdag!
En dan wel samen met Joost van Bellen!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 5 september 2007 om 16:04:
organiseer is wat feestje in de richting van brabant..!

Alle mooie feestjes zijn in en rond brabant! wees blij dat je niet in Noord-Holland woont!
Uitspraak van Mr. Sheitz op woensdag 26 januari 2011 om 15:56:
Alle mooie feestjes zijn in en rond brabant!


nog ff :lol: