Partyflock
 
­ Nederland

Eerste clubavonden nieuwe TivoliVredenburg bekend

gepubliceerd door , op
Eerste clubavonden nieuwe TivoliVredenburg bekend
6 februari 2014
FeestAdept
Datumzaterdag 5 april 2014
LocatieTivoliVredenburg Site
FeestBlackout
Datumvrijdag 18 april 2014
FeestRauw · Bromance Label Night
Datumzaterdag 19 april 2014
FeestKoningsnacht · De Revolutie
Datumvrijdag 25 april 2014
Nog voor de officiële opening van TivoliVredenburg op zaterdag 21 juni 2014, opent het gloednieuwe pand in het centrum van Utrecht al haar deuren voor een aantal clubavonden in april. Onder andere Chris Liebing, Nina Kraviz, Brodinski, Ed Rush, Hazard en Tommy Four Seven komen naar Utrecht.

De kick-off vindt plaats op zaterdag 5 april met de techno/house-avond Adept. In samenwerking met Elevation Events komen Tommy Four Seven, Pfirter en Abstract Division naar de Pandora-zaal van TivoliVredenburg. Vervolgens is de eer aan de bekende Tivoli-concepten Blackout (18 april met Ed Rush) en Rauw (19 april met Brodinski) om voor een eerste editie te verhuizen naar de Pandora-zaal. 'Met kristalhelder geluid en goed licht zullen deze concepten veel beter tot hun recht komen', aldus danceprogrammeur Michiel Peeters.

Koningsnacht
Tijdens Koningsnacht op vrijdag 25 april worden de zalen Ronda en Pandora voor het eerst samen in gebruik genomen om ruimte te bieden aan 2700 danceliefhebbers. Die kunnen onder andere Chris Liebing, Nina Kraviz en Point G aan het werk kunnen zien. Peeters: 'Het pand is geoptimaliseerd om verschillende producties tegelijkertijd te kunnen draaien. Het is voor de bezoeker gemakkelijk snel tussen zalen te switchen. Daarnaast kent het pand heel veel toffe tussenruimtes en mooi uitzicht over de stad.'

Over TivoliVredenburg
TivoliVredenburg staat op de plek van het oude Muziekcentrum Vredenburg, pal naast Utrecht Centraal. Er zijn vijf zalen met verschillende capaciteiten, van 2000 tot ruim 450. Het gebouw is groot, maar de zalen zijn intiem. Een bezoeker staat of zit op maximaal 20 meter van het podium.

De feestelijke opening vindt plaats in het weekend van 21 en 22 juni.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.tivolivredenburg.nl

5 opmerkingen

Liebing met Koningsnacht, lekkere boeking hoor :kwijl:
dit worden een paar veelbelovende thuiswedstrijdjes :jaja:
Hulde om te zien ook dat er zo geloofd wordt in Abstract Division b) goed nieuws
Liebing en Nina in Utrecht... hophop!