website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 

Beachrockers

afbeelding Beachrockers
concept
SiteSite beachrockers.nl
AdresPasteurweg 10
8503 AB
Joure
Nederland
KvK1120915
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchattwittervimeoyoutube
Informatie
Beachrockers Festival is terugkerend festival dat elk jaar wordt georganiseerd op de Ulesprong in Sint Nicolaasga. De Ulesprong zeer centraal gelegen in Friesland. Je vind de Ulesprong pal naast de snelweg A6 tussen Joure en Lemmer aan het Tjeukemeer.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Beachrockers
Beachrockers · Back To The 90s & 00sBlankenberge StrandBlankenberge
Beachrockers FestivalBlankenberge StrandBlankenberge
Statistieken


x
44·feesten
2·in de toekomst
42·in het verleden
16·nieuwsberichten
3·fotoshoots
767·foto's
30·video's
3·winacties
1211·bezoekers
772·unieke bezoekers
91Partyflockfans
12 KFacebooklikes
68·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (368 stemmen)
Nieuws
Met nog drie weken te gaan is het aftellen naar Beachrockers 2014 officieel begonnen. Zaterdag 5 juli is Recreatiepark de Ulesprong weer het decor van het meest zomerse festival van het Noorden: Beachrockers Festival.
Dit jaar is het extra feest op 6 juli want Beachrockers bestaat 5 jaar. En dat viert Beachrockers samen met jullie! Het zomerse festival heeft voor deze editie een spectaculaire line-up samengesteld met o.a Yellow Claw, Vato Gonzalez & MC Tjen, Frontliner, Billy the Kit, Alvaro, Mr. Polska en nog vele anderen.
Over slechts enkele dagen is het dan eindelijk tijd voor Beachrockers Festival! Na weken van slecht en wisselvallig weer belooft het dan eindelijk komende zaterdag en dag te worden met zomerse temperaturen en veel zon! Alle registers worden opengetrokken om jou geweldige zomerse dag te geven.
Over 2 weken is het zover, op 30 juni zal de Ulesprong in Sint Nicolaasga het decor zijn van 1 van de leukste festivals in het Noorden: het zonovergoten Beachrockers Festival. Samen met een spectaculaire line-up met o.a The Partysquad, Gregor Salto, Billy the Kit, Yellow Claw, Irwan, D-Rashid en lokale helden zoals Steff da Campo, Praia del Sol, Punish & Dani L. Mebius zal de zomer worden ingeluid.
Op zaterdag 26 mei verplaatst het zonovergoten Beachrockers Festival zich eenmalig naar de beste club van Friesland, namelijk: Noa. Met een spectaculaire line-up zal vanavond de temperatuur stijgen tot warme subtropische sferen.
De eerste zonnestralen van het jaar zijn er weer, de vogeltjes fluiten en kriebels voor Beachrockers 2012 komen zo langzamerhand weer naar boven! De uitverkochte editie van vorig jaar Beachrockers Festival staat nog steeds in het geheugen gegrift van vele bezoekers als een memorabele dag. De voorbereidingen voor de editie van 2012 zijn in volle gang!
Zaterdag 9 Juli zal het Beachrockers Festival neerstrijken op het prachtige Recreatiegebied de Ulesprong in Sint Nicolaasga.
Beachrockers
17 mei 2011
De Beachrockers DJ contest trok tijdens het paasweekend veel bekijks! De Swetser in Heerenveen en de Dockside in Lemmer gingen helemaal los met o.a gast dj's zoals Billy the Kit & Ralvero! Wat duidelijk is geworden is dat er genoeg dj talent is in Friesland! Dj's Puri & Waylon Pereira stomen door naar de finale op 27 mei in Mootz in Sneek. 2
Komend weekend is het dubbel feest! Beachrockers is dit weekend op vrijdag te gast in Swetser in Heerenveen en zondag in Dockside in Lemmer. Het succesvolle zonovergoten Beachrockers Festival keert dit jaar weer terug op een van de mooiste plekjes in Friesland: Ulesprong in Sint Nicolaasga. Tijdens de derde editie zal het festival nog groter en spectaculairder uitpakken als voorgaande edities.
De eerste lente-zonnestralen van het jaar zijn er weer, de lente is begonnen! Meteen begint het te kriebelen bij de organisatie van Beachrockers Festival! Op zaterdag 9 Juli zal de Ulesprong aan het Tjeukemeer in Sint Nicolaasga dienen als locatie voor de derde en meest spectaculaire editie van Beachrockers Festival tot nu toe! Speciaal voor de trouwe fans van Beachrockers Festival is de vroege-vogel actie van start gegaan. Bezoekers kunnen nu tegen een gereduceerd tarief hun vroege vogel kaartjes bestellen op de website van het festival. 11