Partyflock
 

Stichting Nacht van Joure

organisator
SiteSite nachtvanjoure.nl
AdresPasteurweg 10
8503 AB
Joure
Nederland
KvK1120915
Nieuws
Jingle Bingo
14 december 2020
Vrijdag 18 december van 20:00 tot 21:30 organiseert het Beachrockers Festival een online bingo met fantastische prijzen. Onder leiding van presentator Joey Hereman en met muziek van Praia & Jimmy James belooft het een heerlijk avondje corona-proof vermaak op de bank te worden.
Van 13 t/m 16 augustus lanceert Heaven Open Air een speciaal pop-up terras feest op het P6 Terrein in Heerenveen. Onder meer Lil Kleine, Vangrail, Jody Bernal & Def Rhymz komen optreden. Met andere woorden, voor elk wat wils. De bezoeker kan in een unieke intieme setting persoonlijk en dichtbij genieten van top artiesten waar de richtlijnen van het RIVM het uitgangspunt zijn. 1
Al ruim 10 jaar wordt Beachrockers georganiseerd aan de rand van het Tjeukemeer in Friesland. De laatste jaren is het festival steevast een aantal weken van te voren uitverkocht. Artiesten als Frenna, Donnie. Lil Kleine, Bizzey, Kraantje Pappie, Ronnie Flex & Kris Kross Amsterdam hebben op de Mengelmoes stage menig hart sneller doen kloppen.
Met nog drie weken te gaan is het aftellen naar Beachrockers 2014 officieel begonnen. Zaterdag 5 juli is Recreatiepark de Ulesprong weer het decor van het meest zomerse festival van het Noorden: Beachrockers Festival.
Dit jaar is het extra feest op 6 juli want Beachrockers bestaat 5 jaar. En dat viert Beachrockers samen met jullie! Het zomerse festival heeft voor deze editie een spectaculaire line-up samengesteld met o.a Yellow Claw, Vato Gonzalez & MC Tjen, Frontliner, Billy the Kit, Alvaro, Mr. Polska en nog vele anderen.
Donderdag 9 mei aanstaande zal het grootste festival op Hemelvaartsdag 'Heavenly Outdoor' terugkeren in Heerenveen. Het P6 Parkeerterrein (gelegen naast het Abe Lenstra Stadion) zal worden omgetoverd tot een evenemententerrein waar het festival 'van het jaar' zal plaatsvinden. 13
Over slechts enkele dagen is het dan eindelijk tijd voor Beachrockers Festival! Na weken van slecht en wisselvallig weer belooft het dan eindelijk komende zaterdag en dag te worden met zomerse temperaturen en veel zon! Alle registers worden opengetrokken om jou geweldige zomerse dag te geven.
Over 2 weken is het zover, op 30 juni zal de Ulesprong in Sint Nicolaasga het decor zijn van 1 van de leukste festivals in het Noorden: het zonovergoten Beachrockers Festival. Samen met een spectaculaire line-up met o.a The Partysquad, Gregor Salto, Billy the Kit, Yellow Claw, Irwan, D-Rashid en lokale helden zoals Steff da Campo, Praia del Sol, Punish & Dani L. Mebius zal de zomer worden ingeluid.
Op zaterdag 26 mei verplaatst het zonovergoten Beachrockers Festival zich eenmalig naar de beste club van Friesland, namelijk: Noa. Met een spectaculaire line-up zal vanavond de temperatuur stijgen tot warme subtropische sferen.
De eerste zonnestralen van het jaar zijn er weer, de vogeltjes fluiten en kriebels voor Beachrockers 2012 komen zo langzamerhand weer naar boven! De uitverkochte editie van vorig jaar Beachrockers Festival staat nog steeds in het geheugen gegrift van vele bezoekers als een memorabele dag. De voorbereidingen voor de editie van 2012 zijn in volle gang!