Partyflock
 
­

Beachrockers neemt de zomer mee naar Club Noa

anoniem gepubliceerd op
Op zaterdag 26 mei verplaatst het zonovergoten Beachrockers Festival zich eenmalig naar de beste club van Friesland, namelijk: Noa. Met een spectaculaire line-up zal vanavond de temperatuur stijgen tot warme subtropische sferen. Tijdens de Beachrockers Club Tour springen de palmbonen spontaan uit de dansvloer, dankzij de zonnige sounds van o.a. mixmaster DJ Irwan, Latin koning D-Rashid en Beachrockers residents Praia del Sol en Steff da Campo.

Beachrockers Festival is de afgelopen jaren gegroeid tot het leukste festival van het Noorden! De uitverkochte editie van het festival staat nog vers in het geheugen gegrift van vele bezoekers en op zaterdag 30 juni staat er een splinternieuwe editie op de planning. Dit jaar zullen er o.a topartiesten zoals The Partysquad, Gregor Salto, Billy the Kit optreden.

Aan de line-up zal het in ieder geval niet liggen voor deze editie van de Beachrockers Clubtour. Mixmaster DJ Irwan reist met zijn unieke sound de hele wereld rond en deze avond laat hij zijn speciale DJ skills aan jullie horen. Latin house legende D-Rashid weet als geen ander hoe hij met zijn Latin bigroom beats de dames kan laten losgaan. En naast deze twee legendes zijn de goedlachse en graag geziene Beachrockers residents Praia del Sol en Steff da Campo natuurlijk ook van de partij. Als dat nog niet genoeg is zal Andrei Russo de avond opvullen met zijn zomerse percussie, MC Yantho zal de avond voorzien van zwoele vocale klanken.

Afgelopen maanden streden meer dan vijftig talentvolle DJ's tegen elkaar om de winnaar van de Beachrockers DJ Contest 2012 te worden. Dirrty Berry en Arno Schadde zijn de twee finalisten van de Beachrockers DJ Contest 2012 finale. Op 26 mei, tijdens de Beachrockers Club Tour, zal de ultieme winnaar bekend worden gemaakt. In de jury nemen plaats Willem de Vries van Omrop Fryslan, Allan Drent van de Pioneer DJ School & Patrick Diijkstra eigenaar van boekingskantoor PM2AM-Agency

Kortom, kom tijdens het Pinksterweekend naar Club Noa om samen met je vrienden en Beachrockers de zomer in te luiden.