Partyflock
 

SoundKings

SiteSite soundkings.nl
E-mailinfo@soundkings.nl
AdresWartlastraat 4
3087 AG
Rotterdam
Nederland
KvK24424293
Aanwezigheidfacebookpage
Medewerkers

Uitgaansagenda SoundKings

Laatste feest was op zaterdag 28 juli 2012: SKUG, Karavaan, Scheveningen
Statistieken
36·feesten
36·in het verleden
19·nieuwsberichten
13·winacties
613·bezoekers
279·unieke bezoekers
14Partyflockfans
427Facebooklikes
2·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (255 stemmen)
Nieuws
Hoewel de weergoden een prima temperatuur in petto hebben, is het nog niet helemaal zeker of ze het droog gaan houden aanstaande zaterdag 28 juli. Weer of geen weer, het weerhoudt SKUG en de Karavaan er ditmaal niet van om op het Scheveningse strand het feest er sowieso flink in te zetten!
Nog een paar nachten slapen voordat het geweld los barst bij strandclub de Karavaan. Niet alleen de smerig lekkere house en techno beats van onder andere held van de avond en Be As One Imprint label-baas Shlomi Aber staan zaterdag 9 Juni op het programma, maar ook een heerlijk potje voetbal kijken in de vorm van de eerste EK wedstrijd van Nederland, tegen Denemarken! En voor de hongerige kijkers onder ons is er ook een barbecue aanwezig!
De aftrap van het SKUG seizoen met Deetron zit er al weer op. Hoewel het ietwat laat op gang kwam, zat de sfeer er voor de tijd van het jaar al behoorlijk in en werd het een editie om in te lijsten!
Nog een paar dagen voordat Skug eindelijk de aftrap doet van z'n 2012 seizoen. Skug heeft dit jaar al flink de zomer in de bol, en daarom wordt dit jaar geopend bij strandclub de Karavaan, te Scheveningen. De laatste Skug party dateert alweer van oud en nieuw, alwaar ze een zaal hosten bij het Rotterdamse Pakhuis festival. Het is inmiddels dus behoorlijk tijd geworden om daar verandering in te brengen!
Na een enerverende SKUG on Tour in 2011, is 2012 het jaar van SKUG zonder concessies! Na een winterstilte, wat bezinning, tussendoor nog oud en nieuw vieren met Einzelkind bij Pakhuis NYE en een drukke agenda voor SKUG's upcoming live act Klankarbeit, is SKUG helemaal klaar voor 2012! En hoe... 3
Albert Ein
22 december 2011
Na een viertal knotsgekke strand edities afgelopen zomer te Scheveningen, presenteert 'der techno doktor' Albert Ein een zeer radioactieve wintereditie, waar menig nucleaire fabriek de noodtoestand voor zou uitroepen. Op zaterdag 24 december, kerstavond welteverstaan, vormt de Haagse Westwood vanaf elf uur het podium voor een groots techno experiment dat z'n weerga niet kent!
SKUG on Tour
1 september 2011
Na twee strand-edities van SKUG on Tour bij de Karavaan, op uitnodiging van en in samenwerking met Albert Ein, is SKUG de aankomende party's weer op zichzelf aangewezen.
Na een zeer geslaagde samenwerking en party op 29 juli, heeft Albert Ein besloten ook voor vrijdag 26 augustus de Rotterdamse SKUG crew uit te nodigen voor wederom een knaller van een strandparty bij de Karavaan. Natuurlijk het liefst met, maar ook zonder de zon, die de Nederlandse zomer behoorlijk aan het overslaan is, kun je er vanuit gaan dat de temperaturen bij het gratis toegankelijke Albert Ein invites SKUG on Tour flink zullen gaan stijgen.
Middenin de zomervakantie, op vrijdag 29 juli, doet party-koning Dr. Albert Ein voor de derde maal het Scheveningse strand aan, wederom bij Karavaan. Voor deze editie is het uit Rotterdam afkomstige, en het door Nederland toerende SKUG uitgenodigd, om der doctor bij te staan vanaf zes uur meer dan acht uur lang de meest vernuftige house en techno beats te creëren. 4
Na het noordelijke festijn in Pand48 te Groningen, is het ietwat zuidelijke Breda aan de beurt voor nummer drie in de SKUG on Tour reeks. De zomer staat weer voor de deur, maar voor die tijd duikt SKUG nog even de Brabantse gezelligheid in bij De Boulevard op zaterdag 14 mei! Van negen tot twee staat dit theater in het teken van de beste combinatie van pure House en Techno muziek.

2 waarderingen

http://soundcloud.­com/arthurmeenks/arthurs-kijk-maar-effe-mix-vol
Wouter?
De beste, de allerbeste