Partyflock
 
­

Albert Ein · Der techno doktor

anoniem gepubliceerd op
flyer Albert Ein
FeestAlbert Ein · Der techno doktor
Datumzaterdag 24 december 2011
LocatieWestwood Site
WinactieAlbert Ein actie, gesloten
Na een viertal knotsgekke strand edities afgelopen zomer te Scheveningen, presenteert 'der techno doktor' Albert Ein een zeer radioactieve wintereditie, waar menig nucleaire fabriek de noodtoestand voor zou uitroepen. Op zaterdag 24 december, kerstavond welteverstaan, vormt de Haagse Westwood vanaf elf uur het podium voor een groots techno experiment dat z'n weerga niet kent!

Speciaal voor deze nacht wordt wonderdokter Olene Kadar ingezet om iedereen als een atoom te laten stuiteren! Dat zal niet zo moeilijk zijn voor deze bebaarde beats-professor, want bij iedere club, feest of festival dat deze uitvinder onder handen krijgt, knalt hij een overschot van springstof onder het aanwezige publiek. Verwacht een raket lancering vanaf begin tot einde waar menig deeltjesversneller verstelt van zal staan!
Het live duo dat Nederland stap voor stap begint over te nemen, de professoren van de klanken, kortweg Klankarbeit, zal na hun zwetende optreden bij de vorige Albert Ein ook ditmaal weer als afsluiter een explosieve live-set neerzetten!

Lokaal materiaal is aanwezig in de vorm van Joop Junior. Hoewel z'n naam anders doet vermoeden, is Joop zeker geen junior meer in wat hij doet. Als label eigenaar van Access Rekords en Haagse afgevaardigde is Joop Junior volgens testresultaten geheel geschikt bevonden om de avond flink te laten borrelen, met als verwachte resultaat, een kolkende massa!

Ook "SKUG'er" Arthur Meenks is er sinds de laatste editie weer bij, en zal vanaf het begin van de avond een flinke lading gepaste beats gedoseerd toedienen, om het publiek te laten wennen aan het spektakel dat komen gaat.

Begin je kerst(vakantie) daarom explosief bij Albert Ein, zodat je de rest van het (lange) weekend lekker uit kunt smeulen bij de familie of thuis op de bank! Kaarten zijn in de voorverkoop beschikbaar voor maar €7,50 en beperkt beschikbaar. Entree aan de deur is €10. Tot Albert Ein!