Partyflock
 
­ Nederland

SKUG presents Shlomi Aber

gepubliceerd door , op
SKUG
3 mei 2012
FeestSKUG · presents Shlomi Aber
Datumzaterdag 9 juni 2012
WinactieSKUG actiegesloten
LocatieKaravaan
De aftrap van het SKUG seizoen met Deetron zit er al weer op. Hoewel het ietwat laat op gang kwam, zat de sfeer er voor de tijd van het jaar al behoorlijk in en werd het een editie om in te lijsten! Die sfeer zal worden doorgetrokken, en daarom wordt er al weer flink uitgekeken naar de volgende editie bij de Scheveningse strandclub de Karavaan. Op zaterdag 9 juni, de dag waarop Nederland tevens z'n eerste EK wedstrijd speelt, presenteert SKUG Shlomi Aber!

Als label eigenaar van Be As One Imprint en met releases op niet de minste labels als Ovum en Cocoon, kan men gerust stellen dat deze Israëliër onderhand beschouwd mag worden als één van de techno pioniers.
Naast held Shlomi Aber wordt er vers materiaal ingeslagen in de vorm van Prunk. Niet onverdienstelijk bezig met releases op labels als BlaBla, kunnen de mensen voordat deze held in wording z'n debuut maakt op het illustere Awakenings Festival, nog even genieten van z'n underground status!

De uit Utrecht afkomstige Wouter S. is terug van nooit weggeweest in de SKUG gelederen. Speciaal voor deze EK dag neemt Wouter 'WAHNSINN' S. Clubjunx vriend en collega Beaumont Livingstone (aka MC Roga) mee om het zand van de nodige springstof te voorzien, en de voetjes van de vloer te blazen!
Inmiddels een zekerheid op de SKUG line-ups, de mannen van live act Klankarbeit, zijn uiteraard weer van de partij om deze party tot een doeltreffende overwinning te maken.

Voor de techno liefhebbers die ook graag een potje voetbal kijken: om zes uur speelt Nederland z'n eerste EK wedstrijd tegen Denemarken. Daarop wordt door SKUG en de Karavaan ingespeeld met een groot scherm en een bijbehorende BBQ vanaf half 6! Aangezien het feest pas na de wedstrijd echt begint, is het voor/tijdens de wedstrijd gratis entree!

Kaarten zijn voor de vroege vogels verkrijgbaar voor slechts €5, dus wees er snel bij!