Partyflock
 
­

Albert Ein invites Skug

gepubliceerd door , op
Middenin de zomervakantie, op vrijdag 29 juli, doet party-koning Dr. Albert Ein voor de derde maal het Scheveningse strand aan, wederom bij Karavaan. Voor deze editie is het uit Rotterdam afkomstige, en het door Nederland toerende SKUG uitgenodigd, om der doctor bij te staan vanaf zes uur meer dan acht uur lang de meest vernuftige house en techno beats te creëren. Het enige wat nu nog ontbreekt is lekker weer, maar Albert zou Albert niet zijn als hij daar niet iets op verzonnen heeft. Aan de prijs ligt het in ieder geval niet, want de entree is geheel gratis!

De hulp is ingeroepen van het altijd swingende duo Jason Shae en Pete Bandit. Onder andere bekend van hun projecten Le Chien Perdu en Jason & The Argonauts, zijn ze nu gezamenlijk Nederland aan het veroveren. Samen met Albert Ein helpen Jason Shae en Pete Bandit ook ditmaal weer de laboratoriumratten flink aan het dansen te krijgen.
Bekend van de voorgaande edities, Sander Bongertman, zal geheel volgens testresultaten het publiek een juiste dosis anti-zwaartekracht toedienen om de voeten weer van de vloer te krijgen.
De toerende bende van SKUG stelt de volgende proefpersonen beschikbaar; Utrechtse krachtpatser Wouter S., Rotterdams guerrilla Guevara, en het altijd jolige duo PD Marcos & Berry Straw!

Naast dit muzikale hoogstandje, kan Albert Ein het niet laten meerdere uitvindingen uit het half kalende hoofd te persen, en dus naast de oren, ook de ogen maximaal te prikkelen. Onder andere bekend van hun Bohemian Collective stage en diverse creaties op festivals als Extrema Outdoor en Solar Weekend, is kunstcollectief Sober Industries. Op uitnodiging van Albert Ein komen ze hun op transformers en robots geïnspireerde creatie, en bijbehorende visuals uit de doeken doen. Wanneer het volledig donker is zal er een spetterende visuele 3D show worden weggegeven, waarbij 3D brillen niet nodig zijn!

Al met al genoeg redenen om je dansschoenen aan te trekken en een kijkje te nemen bij Albert Ein invites SKUG on Tour!

4 opmerkingen

Heb er zin an! :D