Partyflock
 
­

Timetable Skug presents Deetron

gepubliceerd door , op
flyer SKUG
FeestSKUG · presents Deetron
Datumzaterdag 21 april 2012
LocatieKaravaan
WinactieSKUG actie, gesloten
Nog een paar dagen voordat Skug eindelijk de aftrap doet van z'n 2012 seizoen. Skug heeft dit jaar al flink de zomer in de bol, en daarom wordt dit jaar geopend bij strandclub de Karavaan, te Scheveningen. De laatste Skug party dateert alweer van oud en nieuw, alwaar ze een zaal hosten bij het Rotterdamse Pakhuis festival. Het is inmiddels dus behoorlijk tijd geworden om daar verandering in te brengen!

De eerste in een reeks strand edities, op zaterdag 21 april, wordt afgetrapt door niemand minder dan Deetron, die z'n platen en cd's al een tijdje in het vet heeft staan, en met z'n voeten in het zand het aanwezige publiek graag trakteert op een flink potje pure house en techno.

De weersvooruitzichten zijn helaas wel des Hollands. april doet wat hij wil, maar niet getreurd, droog staat men toch wel! Ondanks dat het weercijfer voorlopig een 7 krijgt, wat niet eens slecht is voor deze dagen, zijn Skug en de Karavaan voorzichtig en voorbereid, en zal het hun er in ieder geval niet van weerhouden de sfeer er behoorlijk in te pompen!

Naast technoheld Deetron, zal de avond vanaf 8 uur worden opgewarmd en de nacht worden klaar gestoomd door 'boy next door' Wouter de Moor, en Skug afgevaardigden Arthur Meenks en live-duo Klankarbeit. Mocht de temperatuur dus achterblijven bij de strandse verwachtingen, zullen deze bazen de gemoederen toch enorm gaan verhitten!

De timetable voor zaterdag is als volgt:
20:00 - 22:00 Arthur Meenks
22:00 - 23:30 Wouter de Moor
23:30 - 00:30 Klankarbeit (live)
00:30 - 02:30 Deetron

Om alvast in de stemming te komen heeft Skug'er Arthur Meenks, na een jaar van oefenen en muziek maken, een zeer toepasselijke debuut-track gemaakt voor aankomende zaterdag.