Partyflock
 

Meanwhile

Meanwhile
2 september 2023
agency
SiteSite meanwhile.nl
E-mailinfo@meanwhile.nl
AdresAsterweg 20 G2
1031 HN
Amsterdam
Nederland Nederland
Telefoon+31 20 486 7194
Linksfacebookpageinstagramlinktree
Statistieken
12·feesten
12·in het verleden
60·artiesten
5·nieuwsberichten
2·winacties
176·bezoekers
142·unieke bezoekers
83Partyflockfans
geenstemresultaat (3.2994 stemmen)
Nieuws
RADION vindt dat Oud en Nieuw niet ingewikkeld hoeft te zijn. Tel ruimte, tijd en de line-up die niks te wensen overlaat bij elkaar op en je hebt ON2019, het binnen-festival dat de club organiseert op 31 december.
Meanwhile Showcase
1 oktober 2014
Voor het derde jaar op rij organiseert Amsterdams boekingskantoor Meanwhile een showcase tijdens het Amsterdam Dance Event. In de klassieke setting van de Stadsschouwburg brengt Meanwhile al haar toppers samen.
Meanwhile en het Duitse Faze Magazine bundelen hun krachten voor een feest tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Op vrijdag 19 oktober trekken zij in het imposante café-restaurant Stanislavski in de Stadsschouwburg op het Leidseplein voor een onvergetelijke avond.
Artiesten van Meanwhile houden Groningen nog even wakker op de afsluitende avond van Eurosonic festival 12 januari. Waar de officiële programmering van het festival stopt, pakken Meanwhile en Lokaal Talent Producties het stokje over met een clubavond in Huize Maas.
Tijdens Amsterdam Dance Event laat Meanwhile zien wat hij waard is. Het Amsterdamse boekingskantoor haalt voor het eerste intermezzo met het grote publiek zijn beste paarden van stal voor een spetterende showcase in De Balie.