Partyflock
 

Club Atelier

op de kaart
Atelier
25 augustus 2023
AdresAnthony Fokkerweg 3
1059 CM
Amsterdam
Nederland
Telefoon+31 20 845 8053
SiteSite club-atelier.nl
E-mailreserveringen@club-atelier.com
Linksfacebookpageinstagramresidentadvisoryoutube
Ook herkend als
  • Club Atelier – de SodaFabriek

Informatie

From rags to riches.
Van wasstraat tot werkplaats. Club Atelier is een lach aan een open deur omdat dat niks kost. Club Atelier is een dwaas huis maar wel thuis.

En Atelier is kleur. Heel veel kleur. Een wasstraat die je reinigt van je schroom en je in de wolken zet. Atelier is de bezoeker en twee open armen. Samen sferen creëren en alles en iedereen ermee infecteren. Atelier is goede muziek én lekker eten en lekkere sfeer. Omdat het vindt dat het geen keuze hoeft te zijn. Club Atelier staat nooit stil. Het verbouwt, verft, verandert, verrast. De business dag wordt kinderlijk eenvoudig avond en avond gaat feilloos over in de nacht. Een set tijdens het diner om 19.00. Een diner tijdens een set om 23.00.
Boek een overnachting in of in de buurt van Atelier via Booking.com.
23 oktober 2021
Foto's, High Tea, 23 oktober 2021, Atelier, Amsterdam

Nieuws

Ken je dat: Je wilt dansen, maar geen zin om te wachten tot om 00:00 de clubs volstromen? Desperados heeft dé oplossing: Acht tot Nacht. De clubvibe die je gewend bent, maar dan vroeger op de avond. Geen kalme opbouw, maar gelijk dansen en de volgende dag weer fris starten! Dus als je zin hebt in een rustig borreltje na werk, kom dan vooral niet. Deze party is er voor gangmakers, bruistabletten en stuiterballen.
Na het hosten van de screening van Noorse documentaire Northern Disco Lights vorige week, lanceert event community A Love Supreme vandaag een serie kookvideos waarin DJs elkaars favoriete gerecht koken.

2 waarderingen

En maar janken in corrona tijd ..... en vervolgens 6€ rekenen voor een flessie biertje.....zakken vullers
Jamesdean 1001
Amazing place to see you will have fun