Partyflock
 
­ Nederland

Zo dragen de testevenementen van Fieldlab bij aan de evenementenindustrie

anoniem gepubliceerd op
Zo dragen de testevenementen van Fieldlab bij aan de evenementenindustrie
8 maart 2021
Routekaarten met maatwerk en uitzicht op veilige evenementen: Zo dragen de tests van Fieldlab Evenementen bij aan de evenementenindustrie.

De evenementenindustrie heeft uitzicht nodig. Daarom is Fieldlab Evenementen in Nederland begonnen aan een reeks testevenementen. Meer dan 100.000 mensen probeerden afgelopen week één van de 5.600 tickets te bemachtigen voor de indoor concerten in de Ziggo Dome en outdoor festivals in Biddinghuizen. Binnen vier uur waren de testevenementen volledig uitverkocht.

Waarom vinden er testevenementen plaats? Welke risico's neem je als bezoeker van een testevenement? En met welke voorwaarden zouden evenementen in de toekomst weer plaats kunnen vinden? Appic en Partyflock zochten het voor je uit en spraken de woordvoerder van Fieldlab Evenementen Tim Boersma!

Welke evenementen kunnen we de komende maanden verwachten?
We hebben vier testevenementen afgerond: het Back to Live-congres, een theatervoorstelling van Guido Weijers, de voetbalwedstrijden N.E.C. – De Graafschap en Almere City FC – Cambuur Leeuwarden.

Er volgen twee indoor evenementen op 6 en 7 maart in de Ziggo Dome: Een dance event met onder andere Sunnery James & Ryan Marciano en Lucas & Steve en een popconcert van André Hazes.

Als laatst organiseren we twee outdoor evenementen op 13 en 14 maart in Biddinghuizen: een dance festival met onder andere Reinier Zonneveld en Joris Voorn; en een popfestival met onder andere Chef'Special en De Staat.

Hoeveel bezoekers mogen bij de evenementen aanwezig zijn?
Bij de Ziggo Dome is dat twee keer 1300 mensen in bubbels van vijf keer 250 en één keer 50 mensen. In Biddinghuizen is dat twee keer 1500 man die in drie groepen worden binnengelaten, maar vrij over het terrein mogen gaan tijdens het festival.

Zijn er beperkingen voor de bezoekers?
In Biddinghuizen niet zo. De bezoekers hebben wel mondkapjes op maar mogen de anderhalve meter loslaten. In de Ziggo Dome hebben we vijf groepen: Eén groep blijft de hele tijd zitten. De groep tegenover hen mag staan. Op de vloer staat een groep waar drie mensen op één vierkante meter mogen staan, een groep waar men de mogelijkheid heeft om afstand te houden en een groep met cirkels op de grond waar bezoekers in hun eigen cirkel moeten blijven staan op anderhalve meter afstand. Daar gaan we onderzoeken: Doen ze dat ook? Hoe reageren ze hierop? De laatste groep van 50 personen heeft alle vrijheid, zij mogen gewoon bewegen. Iedere bubbel heeft zijn eigen bargroep en toiletgroep. De groepen komen niet met elkaar in aanraking.

Wat onderzoeken jullie precies voorafgaand, tijdens en na een testevenement?
Wij zijn vooral geïnteresseerd in bezoekersdynamiek. Denk aan vragen als: Hoeveel contact heeft men onderling met elkaar? Met hoeveel mensen? En hoe lang? We kijken ook hoe mensen zich aan de maatregelen houden. Blijven ze zitten? Houden ze hun mondkapje op?

We laten mensen bij de voetbalwedstrijden bijvoorbeeld op hun plek zitten en bezorgen drankjes op hun plek. Wat doet dat met de bezoekersdynamiek? Wat doet dat in plaats van alle bezoekers laten opstaan en naar een bar laten toelopen? Wat doet het met de bezoekers dat een serveerder naar hen toekomt met een drankje? Je kunt eigenlijk al aan zien komen dat het aantal contactmomenten daardoor substantieel afneemt.

Hoe organiseren jullie de testevenementen?
De productie van de evenementen in Biddinghuizen ligt bijvoorbeeld in handen van Mojo en ID&T, die kunnen dit als geen ander!

De productie die hiernaast ligt, is het onderzoek. Wij werken samen met Prof. dr. Andreas Voss (hoofdonderzoeker Fieldlab Evenementen en prominent OMT-lid) en andere partijen als BUAS (Breda University of Applied Sciences) waar een tiental studenten het hele onderzoek uitvoert.

Hoe voeren jullie het onderzoek uit?
Iedereen die voet zet binnen de Ziggo Dome, of meewerkt aan de evenementen in Biddinghuizen, moet negatief getest zijn met een PCR-test die 48 uur van tevoren afgenomen moet zijn. Dat regelen wij allemaal met de partij waarmee we samenwerken via het ministerie van VWS.

De bezoekers vullen vier uur van tevoren een triageformulier in met vragen als: Ben je in aanraking geweest met iemand die corona heeft? De vragen die je kent van je bezoek aan de tandarts of toen we nog op het terras mochten zitten. Als bezoeker krijg je bij aankomst een temperatuurmeting aan de poort, desinfecteer je je handen en krijg je vragen over covid-gerelateerde klachten. Kom je daar doorheen, dan krijg je een bewegingssensor om en mag je naar binnen. Met de bewegingssensor meten wij alles voor het onderzoek.

Vijf dagen na het evenement verzoeken wij de bezoekers zich voor een tweede keer te testen. Dit kunnen wij de groep niet verplichten in verband met privacy en omdat wij geen medisch onderzoek doen, maar onderzoek naar gedrag. Van het theaterevenement heeft bijvoorbeeld 77% een tweede test gedaan.

Hoe kun je een dergelijke test bij de ingang in goede banen leiden, zonder personen in tussentijd te besmetten?
De kans dat je besmet raakt, is volgens Andreas Voss klein. De PCR-test van tevoren heeft nu al zijn kracht bewezen, want we hebben voor het eerste congres zes mensen eruit weten te halen die besmet waren. Dat zijn toch zes mogelijke besmettingsbronnen die je er op dat moment gewoon uit haalt. Mocht er toch een besmetting plaatsvinden tijdens een testevenement, dan is het aan de GGD om uit te zoeken waar die besmetting heeft plaatsgevonden. De GGD's voeren het verdere onderzoek uit en controleren in hoeverre deze personen andere mensen heeft besmet.

Een sneltest is ook één van de zaken die wij onderzoeken via een aparte ingang. Hiervoor moet je een wachtruimte hebben, een ruimte waar je getest wordt en een tweede wachtruimte waar je wacht op de uitslag. Dit gaat volgens de geldende RIVM-maatregelen met de anderhalve meter en het mondkapje. Je houdt dit vol totdat de uitslag er is. Dat doen we niet zozeer om te kijken of daar positieve gevallen tussen zitten (want deze mensen hebben ook een PCR-test ondergaan), maar we kijken ook naar hoe je dit logistiek kan organiseren. Dit is voor hele grote evenementen een uitdaging.

Wat zijn de mogelijke scenario's waarin evenementen veilig kunnen plaatsvinden?
Het onderzoek loopt, dat vergt tijd om uit te werken. Wij hopen dat dit gaat leiden tot nieuwe routekaarten, bijvoorbeeld van generieke absolute aantallen naar specifiek maatwerk per evenementenlocatie. Wij leveren onze data aan het OMT en RIVM en vervolgens gaan zij hiermee aan de slag en krijgen wij hopelijk een aangepaste routekaart. Vervolgens gaat de routekaart naar het kabinet en gaan zij ernaar kijken. Idealiter duurt dit traject zeven weken, maar we weten van het afgelopen jaar dat dingen soms anders lopen en daar hebben we mee te dealen. We zijn blij dat we dit onderzoek kunnen doen en zijn ervan overtuigd dat we dit nu op een veilige manier kunnen organiseren.

Nu heb je geen extra maatregelen. Vorig jaar mochten er evenementen plaatsvinden voor 100 man. Die 100 mensen gelden voor Paradiso, maar ook voor de Ziggo Dome, terwijl die locaties substantieel verschillen in capaciteit. Waar wij naartoe willen, is dat er specifieke regels komen, dat we maatwerk krijgen, waarbij we niet werken met absolute getallen (er mogen 100 mensen naar een indoor evenement), maar bijvoorbeeld met een percentage van 50% of liever nog hoger (er mag 50% van de plaatsen gevuld worden). In de grote zaal van Paradiso mogen dan 750 man en in de Ziggo Dome 8.500.

Het virus is al bijna een jaar in Nederland, waarom zijn jullie dan niet eerder begonnen aan de testevenementen?
In maart 2020 is het eerste gesprek geweest tussen de branche, een aantal mensen vanuit de hele evenementenindustrie, en, toen nog, minister Wiebes. Hij zag de zorgen in en adviseerde de branche te verenigen. De verenigde partijen zijn met de ministeries aan tafel gegaan. Onder leiding van Andreas Voss (hoogleraar infectiepreventie en OMT-lid) zijn de onderzoeksplannen tot stand gekomen die in oktober 2020 zijn goedgekeurd. In november heeft Rutte tijdens de persconferentie aangekondigd dat er vier testevenementen in januari zouden komen. Dit was het streven. Toen kwam de Britse variant naar Nederland en kregen we uitstel.

Het maakt niet uit welke variant er is, dit hebben wij aangegeven: Wij kunnen die testevenementen gewoon goed doen door de manier waarop we de testevenementen aanpakken. Uiteindelijk hebben wij toestemming gekregen om het onderzoek uit te voeren vanaf 15 februari 2021. Eerst was er toestemming voor de congressetting en voetbalsetting. Vlak daarna hebben we toestemming gekregen voor de evenementen in de Ziggo Dome en in Biddinghuizen.

Welke bevindingen hebben jullie tot dusver gedaan?
Zonder daar een conclusie aan te verbinden, zien we op een gegeven moment dingen gebeuren. Wij gaven bezoekers bijvoorbeeld de opdracht om een mondkapje te dragen gedurende het hele congres, van 13.00u tot 17.00u. Wat je daar zag, was dat er toch wel diverse mensen het afdeden.

Ik zag inderdaad allerlei knuffelende mensen…
Dat mocht! We mogen de RIVM-maatregelen loslaten voor dit evenement. We moedigen het niet aan, maar het mag op zo'n evenement. In principe ben je negatief getest, natuurlijk zit daar een risico in dat je echt besmettelijk bent, maar dat risico is echt heel klein en dus zit je eigenlijk weer even in de situatie pre-corona.

Dit merkte je met name bij het congres, waar veel vakbroeders waren die elkaar ook op andere gelegenheden ook veel zien. Deze mensen waren heel snel weer gewend aan het "oude" normaal!

Is het realistisch dat mensen zo op hun plek blijven zitten?
Bij redelijk veel bioscopen heb je met z'n tweeën een zitje waar je drank tussen je in kunt hebben. Bij een bowlingbaan druk je op een knop en het personeel komt je bestelling opnemen. Bij een theatervoorstelling gaat dat wat lastiger omdat je dan de voorstelling verstoort, maar zou je iets kunnen bestellen dat in de pauze wordt bezorgd. Zo voorkom je enorm veel verkeer rondom een bar. Het zou mij niet verbazen dat een dergelijk systeem wordt ingezet.

In augustus en september hebben we in een onderzoek naar bezoekers gevraagd: Wat zou je bereid zijn te doen om ervoor te zorgen dat we weer naar evenementen kunnen? Daar hebben mensen aangegeven dat ze best veel zouden willen doen om daarvoor te zorgen. Meer dan 80% zegt bereid te zijn een mondkapje te dragen. Wij onderzoeken of dit daadwerkelijk zo is in de praktijk. Je kan op papier aangeven bereid te zijn een mondkapje te dragen, maar als je op een congres vier uur achter elkaar een mondkapje op moet, kan ik me goed voorstellen dat je helemaal gek wordt.

Wat doen jullie met al die gegevens?
Jullie filmen bezoekers, ze hebben een bewegingssensor, ze moeten zich van tevoren aanmelden. Als bezoeker stel je veel persoonsdata beschikbaar.
De testresultaten komen volledig anoniem bij ons binnen. Kaarten worden via Eventim verkocht en wij hebben als Fieldlab geen idee wie er op het evenement aanwezig zijn. Persoonsgegevens worden volledig geanonimiseerd. Na vijf dagen vragen we bezoekers een tweede PCR-test te doen. Op het moment dat daar positieve testresultaten tussen zitten, krijgen we niet te horen wie dit zijn, wel het aantal.

Wij wisten bijvoorbeeld van tevoren niet wie de medewerker was die tijdens het congres het coronavirus bleek te hebben. Zeven mensen die in de omgeving van deze medewerker waren, kregen een coronamelding. Toevallig zaten daar enkele journalisten tussen en zo weten we het.

Kun je onze lezers een hart onder de riem steken?
Wij willen er zijn voor de hele branche, voor en achter de schermen. Voor al die mensen die met hun poten in de klei staan om een festival op te bouwen. Voor al die mensen die thuiszitten. De evenementenbranche ligt al de hele tijd stil. Er zijn veel andere branches die dan weer open dan weer dicht gaan. De evenementenbranche is één keer dichtgedaan en nooit meer open gegaan. Althans, niet met grootschalige evenementen.

Fieldlab is niet ready, maar we zijn wel bezig met iets waardoor we hopelijk gaan zorgen dat de boel straks weer open kan. Heb zo nu en dan geduld: Er is sowieso licht aan het einde van de tunnel. Houd hoop!


Over Fieldlab Evenementen

Fieldlab Evenementen is een gezamenlijk initiatief vanuit de evenementensector, verenigd in het EventPlatform, de Alliantie van Evenementenbouwers en de Overheid. Het heeft als hoofddoel de evenementenbranche terug naar het oude normaal te brengen. Het is mede opgezet met wetenschappers en kennisinstellingen, de Topsectoren Creatieve Industrie en Life, Sciences & Health en CLICKNL. Het programma wordt ondersteund door de ministeries van VWS, OCW, EZK en JenV.

De door Fieldlab Evenementen ontwikkelde events zijn gericht op het vergaren van kennis en data rondom evenementen in tijden van Corona. Fieldlab is op zoek naar meerdere bouwstenen die bijdragen aan preventie en reductie van het risico van verspreiding van het Covid-19 virus (of eventueel toekomstige varianten). Aan de hand van de onderzoeksresultaten wordt toegewerkt naar veilige en verantwoorde evenementen met een verhoogde bezoekerscapaciteit, zoals voorheen.

28 opmerkingen

 
Rot maar lekker op met dit totalitaire regime: lang leve de illegale feesten.
Uitspraak van verwijderd op maandag 8 maart 2021 om 19:38:
Rot maar lekker op met dit totalitaire regime: lang leve de illegale feesten.


Inderdaad.
Artiest Exodus
Duurt lang, wij willen onze feesten terug!
Als het zo moet ga ik nooit meer. Dan inderdaad illegale feessies :hyper:
Ik zie allemaal feesten in China, Korea etc. Waarom wordt er gedaan of Nederland uniek is. Pure afleiding dit.
Illegale feesten zijn wel oké, maar als er echte feesten zijn zie je mij er niet meer. Vind dat georganiseerde toch leuker!
Uitspraak van rick65 op woensdag 10 maart 2021 om 16:06:
Ik zie allemaal feesten in China, Korea etc. Waarom wordt er gedaan of Nederland uniek is. Pure afleiding dit.


BiLl gAtEs WiL eEn 5G ChIp iN oNzE ReEt SpUiTeN
 
Uitspraak van Genieter op woensdag 31 maart 2021 om 08:57:
BiLl gAtEs WiL eEn 5G ChIp iN oNzE ReEt SpUiTeN


Ach ja, draai maar lekker om het punt heen:

- "The Great Reset" was een "samenzweringstheorie van complotwappies", nu praat iedere politicus en econoom erover alsof het de normaalste zaak van de wereld is
- VN Agenda 2030 was een "samenzweringstheorie van complotwappies", nu praat iedere politicus en econoom erover alsof het de normaalste zaak van de wereld is
- ID2020 was een "samenzweringstheorie van complotwappies", nu praat iedere politicus en econoom erover alsof het de normaalste zaak van de wereld is
- De lockdown zou initieel een paar weken duren
- De spertijd zou er nooit meer komen, "onmogelijk gezien de pijnlijke herinneringen die velen nog hebben aan de Tweede Wereldoorlog, dat nooit meer"; zou na invoering "bovenop de stapel liggen om zo snel mogelijk weer afgeschaft te worden", uiteraard nooit gebeurd
- De vaccinatiepaspoorten zouden er nooit komen
- De reisbeperkingen zouden opgeheven worden
- Vaccinatieverplichtingen zouden er nooit komen voor winkels, werken en andere openbare gelegenheden (zie Israel en nu beginnen Engeland en Duitsland ook)
- Verplichte quarantainegevangenissen zouden er nooit komen (meerdere landen al)
- Kinderen zouden nooit afgepakt worden van hun ouders door de overheid op basis van coronabullshit (zie Canada en Engeland)
- De vaccins waren "uitgebreid getest en volkomen veilig": nu al stapelen de doden, miskramen, ernstige bijwerkingen zich op, ook onderkend door het EMA nu, en dan is het nog maar afwachten wat dit de komende tien jaar gaat doen, zeker aangezien Israel nu al aangeeft dat je spuitje vanaf nu verplicht iedere zes maanden herhaald moet worden
- HCQ + zink, Ivermectine, Dexamethason: allemaal middelen die volgens de WHO en haar corrupte medische wereldwijde sekte "gevaarlijk en niet werkzaam tegen COVID" zouden zijn, "kwakzalverij" zelfs volgens die halfzachte psychopaat op clownsschoenen die onze minister van volksgezondheid (proest) moet voorstellen. Ondertussen hebben die middelen al honderdduizenden levens gered, maar in Nederland blijft het voor huisartsen verboden.

Dankzij het hersenloze volgen van jouw domme soort, wat zich gelijkt aan de nazi's en communisten uit het verleden, gaat de mensheid ten onder: als het niet door de vaccins wordt dan wel door de dictatuur. Heb je je spuitje al gehaald? Scheelt weer een hersenloze in het debat en daarmee spaart het mensenlevens.
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 6 april 2021 om 13:54:
Ach ja, draai maar lekker om het punt heen:

- "The Great Reset" was een "samenzweringstheorie van complotwappies", nu praat iedere politicus en econoom erover alsof het de normaalste zaak van de wereld is
- VN Agenda 2030 was een "samenzweringstheorie van complotwappies", nu praat iedere politicus en econoom erover alsof het de normaalste zaak van de wereld is
- ID2020 was een "samenzweringstheorie van complotwappies", nu praat iedere politicus en econoom erover alsof het de normaalste zaak van de wereld is
- De lockdown zou initieel een paar weken duren
- De spertijd zou er nooit meer komen, "onmogelijk gezien de pijnlijke herinneringen die velen nog hebben aan de Tweede Wereldoorlog, dat nooit meer"; zou na invoering "bovenop de stapel liggen om zo snel mogelijk weer afgeschaft te worden", uiteraard nooit gebeurd
- De vaccinatiepaspoorten zouden er nooit komen
- De reisbeperkingen zouden opgeheven worden
- Vaccinatieverplichtingen zouden er nooit komen voor winkels, werken en andere openbare gelegenheden (zie Israel en nu beginnen Engeland en Duitsland ook)
- Verplichte quarantainegevangenissen zouden er nooit komen (meerdere landen al)
- Kinderen zouden nooit afgepakt worden van hun ouders door de overheid op basis van coronabullshit (zie Canada en Engeland)
- De vaccins waren "uitgebreid getest en volkomen veilig": nu al stapelen de doden, miskramen, ernstige bijwerkingen zich op, ook onderkend door het EMA nu, en dan is het nog maar afwachten wat dit de komende tien jaar gaat doen, zeker aangezien Israel nu al aangeeft dat je spuitje vanaf nu verplicht iedere zes maanden herhaald moet worden
- HCQ + zink, Ivermectine, Dexamethason: allemaal middelen die volgens de WHO en haar corrupte medische wereldwijde sekte "gevaarlijk en niet werkzaam tegen COVID" zouden zijn, "kwakzalverij" zelfs volgens die halfzachte psychopaat op clownsschoenen die onze minister van volksgezondheid (proest) moet voorstellen. Ondertussen hebben die middelen al honderdduizenden levens gered, maar in Nederland blijft het voor huisartsen verboden.

Dankzij het hersenloze volgen van jouw domme soort, wat zich gelijkt aan de nazi's en communisten uit het verleden, gaat de mensheid ten onder: als het niet door de vaccins wordt dan wel door de dictatuur. Heb je je spuitje al gehaald? Scheelt weer een hersenloze in het debat en daarmee spaart het mensenlevens.


Als jij nou eens een fatsoenlijke baan zoekt zodat je niet op een dinsdagmiddag om 14:00 de tijd hebt voor al die bullshit die jij weer loopt te typen, zul je ook niet zo vatbaar zijn voor fakenews en bangmakerij van websites die verdienen aan jouw domme geklik de hele dag.

Wappie.
Je bent in ieder geval volhardend Genieter. Alleen helaas in de hoek der ultra naive mensen. Sterkte
Uitspraak van Tumult op maandag 12 april 2021 om 19:44:
Je bent in ieder geval volhardend Genieter. Alleen helaas in de hoek der ultra naive mensen. Sterkte


Thx man.
 
Uitspraak van Genieter op maandag 12 april 2021 om 16:29:
Als jij nou eens een fatsoenlijke baan zoekt zodat je niet op een dinsdagmiddag om 14:00 de tijd hebt voor al die bullshit die jij weer loopt te typen, zul je ook niet zo vatbaar zijn voor fakenews en bangmakerij van websites die verdienen aan jouw domme geklik de hele dag.

Zo postte hij om 16: 29 en later nog een keer om 13:08. ;)

En bullshit? Ik heb nog nul inhoudelijke tegenargumenten van je gehoord, simpelweg omdat je die niet hebt: feiten zijn feiten. :)

Bangmakerij? Die paniekporno in de mainstream media en vanuit de overheden over een virusje met een IFR van 0.15 wereldwijd en zelfs 0.05 (statistisch verwaarloosbaar) onder de 70 bedoel je? Die brave bekpamper van je houdt kennelijk teveel zuurstof tegen voor dat laatste restje afstervende hersenen van je. :roflol:

Wappie


Troll lekker verder meid: zoals gewoonlijk zet je alleen jezelf maar nog verder voor emmer. Mij heb je er niet mee: mijn beweging groeit alleen maar groter, iedere dag weer. :)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 april 2021 om 13:28:
Zo postte hij om 16: 29 en later nog een keer om 13:08. ;)

En bullshit? Ik heb nog nul inhoudelijke tegenargumenten van je gehoord, simpelweg omdat je die niet hebt: feiten zijn feiten. :)

Bangmakerij? Die paniekporno in de mainstream media en vanuit de overheden over een virusje met een IFR van 0.15 wereldwijd en zelfs 0.05 (statistisch verwaarloosbaar) onder de 70 bedoel je? Die brave bekpamper van je houdt kennelijk teveel zuurstof tegen voor dat laatste restje afstervende hersenen van je. :roflol:

Wappie
Troll lekker verder meid: zoals gewoonlijk zet je alleen jezelf maar nog verder voor emmer. Mij heb je er niet mee: mijn beweging groeit alleen maar groter, iedere dag weer. :)


OK wappie
:lol: genieten
 
Uitspraak van Genieter op woensdag 28 april 2021 om 08:49:
OK wappie


Hier nog een "wappie" voor je: Jan Grandjean. Internationaal vooraanstaand hartchirurg, hoogleraar en grondlegger Twentse hartkliniek: https://www.tubantia.nl/enschede/grondlegger-twentse-hartkliniek-jan-grandjean-stopt-bij-mst-laat-je-niet-leiden-door-angst-voor-mislukking~ae3cfb8e/ ; https://www.ninefornews.nl/nederlandse-toparts-hele-pandemie-is-een-geregisseerde-mind-control/

"Een stil afscheid uitgerekend door het virus, waarover de chirurg zo uitgesproken kritisch is, helemaal als het gaat om de aanpak. „Geregisseerde mind control”, zegt hij daarover. Hij is tegen de 1,5 meter samenleving. Tegen de mondkapjes die niet werken. Tegen de testsamenleving… Vorig jaar liet hij een bommetje afgaan in ziekenhuis Medisch Spectrum Twente door als één van de eerste topartsen in het land ‘op persoonlijke titel’ openlijk kritiek te uiten. Hij staat daar nog achter. „Ik heb nog geneeskunde gestudeerd. In plaats van medicijnen. Voel je het verschil?” Grandjean zal ook nu bij zijn ‘afscheidsinterview’ die ‘corona mind control ’ niet onbesproken willen laten, dat is duidelijk."

"Hij vraagt en passant en cynisch wanneer de verslaggever z’n spuit krijgt. „Ik wacht nog een jaar of drie met dat vaccin. Het is hoe je het wendt of keert een experimenteel middel: niemand weet de bijwerkingen op de langere termijn.” Hij denkt aan vroegere missers. Softenon, hartkleppen die niet deugden..."

"„Liever een wappie, dan een swabbie”, zegt hij, verwijzend naar de testcultuur, waarin de swab, het wattenstaafje, nog een hoofdrol speelt. Grandjean was vorig jaar een van de eerste vooraanstaande artsen in het land, die openlijk met MST-collega Ozdemir in De Twentsche Courant Tubantia harde kritiek uitte op de coronamaatregelen. De specialist voorspelde bij de eerste coronagolf onnodige gezondheidsschade - en misschien zelfs doden - omdat de reguliere hartzorg werd afgeschaald. Samen bekritiseerden ze de 1,5 metersamenleving en de mondkapjes. Maatregelen die in hun overtuiging vooral ‘schijnveiligheid’ bieden. Ze vonden het stuitend dat door de overheid niets werd ondernomen om een gezonde levensstijl, gezonde voeding en het slikken van vitamine D te promoten. „Een simpele maar effectieve maatregel.” "

"Na een jaar neemt hij geen woord terug. „Als ik nu kijk naar wat er toen door Ozdemir en mij op papier is gezet, denk ik: dat was beslist geen onzin. Ik heb steeds gedacht: waar zijn we mee bezig?” Hij schreef RIVM-directeur Jaap van Dissel een jaar geleden een brief, maar kreeg nooit antwoord. „Als je een collega-hoogleraar een serieuze brief met tal van feiten schrijft en je hoort daar helemaal niets op terug… Dan vind ik dat, eh nou, hoe zal ik het zeggen....” ‘Onbeschoft’ ligt op z’n lippen, maar hij zwijgt. „Nou ja, het valt me tegen.”"

"In zijn ogen is de hele pandemie sowieso een ‘geregisseerde mind control’. „Met virologen aan de microfoon, waarvan er twee maar weinig expertise van mensen hebben, omdat ze dierenarts zijn. Met het RIVM aan de versterker, met alleen aandacht voor het virus maar niet voor de volksgezondheid in bredere zin. De journalisten als de luidspreker; want wat is deze groep weinig kritisch geweest! Andersdenkenden hebben geen rol kunnen spelen. En tenslotte de regisseurs van deze mind control: Rutte en De Jonge. De wereld gaat niet kapot aan het virus, maar aan de mensen eromheen. Er is een angst gecreëerd die ik op z’n minst schandalig vind. Mensen lopen met een boog om elkaar heen. Dat is toch treurig?”

Treurig dus. En dat nog des te meer, omdat er niets gedaan wordt aan een gezonde levensstijl, wat Grandjean juist van de overheid en het RIVM verwacht. De hoogleraar eet zelf elke dag een bak yoghurt met vitamines. „Opbouwen van een sterk immuunsysteem, gezond leven… Vitamine D. Dat is de oplossing. De zon is de oplossing. De Covid-patiënten op de ic hebben bijna allemaal een vitamine D-tekort. Er is zoveel angst opgebouwd, dat mensen niet meer rationeel denken. De meeste mensen gaan gewoon niet dood aan corona, maar met corona. Het zijn vooral de andere aandoeningen die de meeste slachtoffers eisen. Hart- en vaataandoeningen bijvoorbeeld.”"

Wij hebben de werkelijke wetenschappers aan onze kant staan, jij alleen frikandellenverkopers en dierenartsen. Dus wie is hier nu de werkelijke "wappie"? ;)

Heb je trouwens je spuitjes al gehaald, wappie? Veel succes daarmee, aldus deze winnaar van de Nobel prijs en ontdekker van het HIV virus: "Nobel Prize Winner says “Covid Vaccines are an unacceptable mistake”" ; https://dailyexpose.co.uk/2021/05/24/nobel-prize-winner-says-covid-vaccines-are-an-unacceptable-mistake/ ; degenen die de spuitjes halen zijn degenen die gaan sterven, het virus juist verspreiden en ook nog eens voor nieuwe varianten gaan zorgen. Ik denk dat de man wel iets beter weet dan jij, De Jonge en Van Dissel waar hij het over heeft.

Oh ja: de IFR is ondertussen reeds gedaald naar 0.13, lager dan griep dus.
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 26 mei 2021 om 14:16:
Hier nog een "wappie" voor je: Jan Grandjean. Internationaal vooraanstaand hartchirurg, hoogleraar en grondlegger Twentse hartkliniek: https://www.tubantia.nl/enschede/grondlegger-twentse-hartkliniek-jan-grandjean-stopt-bij-mst-laat-je-niet-leiden-door-angst-voor-mislukking~ae3cfb8e/ ; https://www.ninefornews.nl/nederlandse-toparts-hele-pandemie-is-een-geregisseerde-mind-control/

"Een stil afscheid uitgerekend door het virus, waarover de chirurg zo uitgesproken kritisch is, helemaal als het gaat om de aanpak. „Geregisseerde mind control”, zegt hij daarover. Hij is tegen de 1,5 meter samenleving. Tegen de mondkapjes die niet werken. Tegen de testsamenleving… Vorig jaar liet hij een bommetje afgaan in ziekenhuis Medisch Spectrum Twente door als één van de eerste topartsen in het land ‘op persoonlijke titel’ openlijk kritiek te uiten. Hij staat daar nog achter. „Ik heb nog geneeskunde gestudeerd. In plaats van medicijnen. Voel je het verschil?” Grandjean zal ook nu bij zijn ‘afscheidsinterview’ die ‘corona mind control ’ niet onbesproken willen laten, dat is duidelijk."

"Hij vraagt en passant en cynisch wanneer de verslaggever z’n spuit krijgt. „Ik wacht nog een jaar of drie met dat vaccin. Het is hoe je het wendt of keert een experimenteel middel: niemand weet de bijwerkingen op de langere termijn.” Hij denkt aan vroegere missers. Softenon, hartkleppen die niet deugden..."

"„Liever een wappie, dan een swabbie”, zegt hij, verwijzend naar de testcultuur, waarin de swab, het wattenstaafje, nog een hoofdrol speelt. Grandjean was vorig jaar een van de eerste vooraanstaande artsen in het land, die openlijk met MST-collega Ozdemir in De Twentsche Courant Tubantia harde kritiek uitte op de coronamaatregelen. De specialist voorspelde bij de eerste coronagolf onnodige gezondheidsschade - en misschien zelfs doden - omdat de reguliere hartzorg werd afgeschaald. Samen bekritiseerden ze de 1,5 metersamenleving en de mondkapjes. Maatregelen die in hun overtuiging vooral ‘schijnveiligheid’ bieden. Ze vonden het stuitend dat door de overheid niets werd ondernomen om een gezonde levensstijl, gezonde voeding en het slikken van vitamine D te promoten. „Een simpele maar effectieve maatregel.” "

"Na een jaar neemt hij geen woord terug. „Als ik nu kijk naar wat er toen door Ozdemir en mij op papier is gezet, denk ik: dat was beslist geen onzin. Ik heb steeds gedacht: waar zijn we mee bezig?” Hij schreef RIVM-directeur Jaap van Dissel een jaar geleden een brief, maar kreeg nooit antwoord. „Als je een collega-hoogleraar een serieuze brief met tal van feiten schrijft en je hoort daar helemaal niets op terug… Dan vind ik dat, eh nou, hoe zal ik het zeggen....” ‘Onbeschoft’ ligt op z’n lippen, maar hij zwijgt. „Nou ja, het valt me tegen.”"

"In zijn ogen is de hele pandemie sowieso een ‘geregisseerde mind control’. „Met virologen aan de microfoon, waarvan er twee maar weinig expertise van mensen hebben, omdat ze dierenarts zijn. Met het RIVM aan de versterker, met alleen aandacht voor het virus maar niet voor de volksgezondheid in bredere zin. De journalisten als de luidspreker; want wat is deze groep weinig kritisch geweest! Andersdenkenden hebben geen rol kunnen spelen. En tenslotte de regisseurs van deze mind control: Rutte en De Jonge. De wereld gaat niet kapot aan het virus, maar aan de mensen eromheen. Er is een angst gecreëerd die ik op z’n minst schandalig vind. Mensen lopen met een boog om elkaar heen. Dat is toch treurig?”

Treurig dus. En dat nog des te meer, omdat er niets gedaan wordt aan een gezonde levensstijl, wat Grandjean juist van de overheid en het RIVM verwacht. De hoogleraar eet zelf elke dag een bak yoghurt met vitamines. „Opbouwen van een sterk immuunsysteem, gezond leven… Vitamine D. Dat is de oplossing. De zon is de oplossing. De Covid-patiënten op de ic hebben bijna allemaal een vitamine D-tekort. Er is zoveel angst opgebouwd, dat mensen niet meer rationeel denken. De meeste mensen gaan gewoon niet dood aan corona, maar met corona. Het zijn vooral de andere aandoeningen die de meeste slachtoffers eisen. Hart- en vaataandoeningen bijvoorbeeld.”"
Wij hebben de werkelijke wetenschappers aan onze kant staan, jij alleen frikandellenverkopers en dierenartsen. Dus wie is hier nu de werkelijke "wappie"? ;)

Heb je trouwens je spuitjes al gehaald, wappie? Veel succes daarmee, aldus deze winnaar van de Nobel prijs en ontdekker van het HIV virus: "Nobel Prize Winner says “Covid Vaccines are an unacceptable mistake”" ; https://dailyexpose.co.uk/2021/05/24/nobel-prize-winner-says-covid-vaccines-are-an-unacceptable-mistake/ ; degenen die de spuitjes halen zijn degenen die gaan sterven, het virus juist verspreiden en ook nog eens voor nieuwe varianten gaan zorgen. Ik denk dat de man wel iets beter weet dan jij, De Jonge en Van Dissel waar hij het over heeft.

Oh ja: de IFR is ondertussen reeds gedaald naar 0.13, lager dan griep dus.


Kerel, het boeit me geen fuck.
Ik straks lekker vaccin en jij niet, prima toch?

Ik wil je alleen tippen wat te gaan doen met je leven man, geobsedeerde wappie.
Geef je vrouw een beurt, ga grasmaaien weet ik veel. Internet is niet goed voor jou. Je kunt het niet aan.
 
Uitspraak van Genieter op woensdag 26 mei 2021 om 14:47:
Kerel, het boeit me geen fuck.
Ik straks lekker vaccin en jij niet, prima toch?

Ik wil je alleen tippen wat te gaan doen met je leven man, geobsedeerde wappie.
Geef je vrouw een beurt, ga grasmaaien weet ik veel. Internet is niet goed voor jou. Je kunt het niet aan.


Kerel: jij bent zometeen, samen met je medewappies verantwoordelijk voor een werkelijk dodelijke pandemie. En wij zijn de "aso's" en "wappies"? Zak ff lekker in de stront. Dit is geen obsessie: dit is hersenloze, arrogante klootviolen zoals jou gruwelijk door de mand laten vallen en mensen de waarheid tonen. Miljoenen mensen gaan ernstig ziek worden (prionziekte is zojuist ook toegevoegd aan de lijst met bijwerkingen) en sterven en het enige wat jou boeit is dat je weer een feestje kunt pakken, waarbij je mensen die zich wel bekommeren om hun medemens voor "wappie" uitmaakt. Wat een ontiegelijke bak stront bent je dan... Wel een grote smoel, nul onderzoek doen; je lijkt die cokesnuivende clown van een De Jonge wel.

Hier nog een officiële verklaring van een Nederlandse ambulancechauffeur inzake de vaccinschade voor je: https://www.youtube.com/watch?v=oBS02sLAF_8

Denk nog eens aan dit gesprek als je in die ambulance afgevoerd wordt. De enige die de waarheid niet aankan ben jij: een hersenloos, bang wegkijkertje. Bang voor de boze buitenwereld, krampachtig gelovend in de sprookjes die de overheid hem vertelt om 's nachts nog maar te kunnen slapen. Schijtluis.
laatste aanpassing
nvm
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 26 mei 2021 om 15:15:
Kerel: jij bent zometeen, samen met je medewappies verantwoordelijk voor een werkelijk dodelijke pandemie. En wij zijn de "aso's" en "wappies"? Zak ff lekker in de stront. Dit is geen obsessie: dit is hersenloze, arrogante klootviolen zoals jou gruwelijk door de mand laten vallen en mensen de waarheid tonen. Miljoenen mensen gaan ernstig ziek worden (prionziekte is zojuist ook toegevoegd aan de lijst met bijwerkingen) en sterven en het enige wat jou boeit is dat je weer een feestje kunt pakken, waarbij je mensen die zich wel bekommeren om hun medemens voor "wappie" uitmaakt. Wat een ontiegelijke bak stront bent je dan... Wel een grote smoel, nul onderzoek doen; je lijkt die cokesnuivende clown van een De Jonge wel.

Hier nog een officiële verklaring van een Nederlandse ambulancechauffeur inzake de vaccinschade voor je: https://www.youtube.com/watch?v=oBS02sLAF_8

Denk nog eens aan dit gesprek als je in die ambulance afgevoerd wordt. De enige die de waarheid niet aankan ben jij: een hersenloos, bang wegkijkertje. Bang voor de boze buitenwereld, krampachtig gelovend in de sprookjes die de overheid hem vertelt om 's nachts nog maar te kunnen slapen. Schijtluis.


Je bent boos he?
Boos omdat iemand niet meegaat in je wappie gedachtes. Boos dat niet iedereen zich zo laat inpakken met fakenews zoals jij dat laat gebeuren. Boos dat anderen wel kunnen blijven staat in de wereld die internet heet en dat jij tot je knieën wegzakt in het moeras van fakenews en bangmakerij. 40 jaar en dan schreeuwend als ene klein kind dat de HELE wereld het fout heeft behalve jij.

Ik heb medelijden met je. En met je eventuele omgeving, die dit gejank dagelijks moeten aanhoren.

EDIT

Wat leesvoer om je een beetje minder bang te maken.
https://dpa-factchecking.com/netherlands/210504-99-466654/
En ohja, frontnieuws is geen bron als je geen wappie bent. WAPPIE
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Genieter op woensdag 26 mei 2021 om 16:26:
Je bent boos he?
Boos omdat iemand niet meegaat in je wappie gedachtes. Boos dat niet iedereen zich zo laat inpakken met fakenews zoals jij dat laat gebeuren. Boos dat anderen wel kunnen blijven staat in de wereld die internet heet en dat jij tot je knieën wegzakt in het moeras van fakenews en bangmakerij. 40 jaar en dan schreeuwend als ene klein kind dat de HELE wereld het fout heeft behalve jij.

Ik heb medelijden met je. En met je eventuele omgeving, die dit gejank dagelijks moeten aanhoren.

Ik ben absoluut niet boos richting jou: ik heb medelijden met je, ik probeer je te waarschuwen met jij staat als een kleuter met je handen over je oren te schreeuwen. Je wordt geregeerd door je ego: alleen jij bent belangrijk in jouw hoofd; ik daarentegen voer deze strijd niet voor mijzelf maar voor anderen, vooral de kinderen. Jij bent gewoon niet wijzer, dat is ondertussen wel duidelijk. En "fake news"? Je hebt nog nul tegenargumenten gegeven, nul punten weerlegd. Je hebt niets, niemand, alleen maar getroll.

En "de hele wereld heeft het fout behalve ik"? Maat: er staan tienduizenden experts aan mijn kant, tegenover een paar honderd aan jouw kant. Dat jij de MSM en overheid gelooft ligt aan jou, niet aan die experts. Die worden stuk voor stuk gecensureerd, ondanks dat ze het hoogste van het hoogste zijn in de wereld der epidemiologie, immunologie, virologie, etc (Oxford, Stanford, Harvard, Yale, etc). De reden is simpel: de media zijn in handen van het grootkapitaal, die verdienen aan de "vaccins".

Wat leesvoer om je een beetje minder bang te maken.
https://dpa-factchecking.com/netherlands/210504-99-466654/

Zal ik jou even wat influisteren over de realiteit der "factcheckers" knulletje? ;)

Kijkvoer: https://www.corbettreport.com/episode-381-who-will-fact-check-the-fact-checkers
De factcheckers van Facebook zijn zelfs eigendom van Big Pharma: EXPOSED: Facebook’s Independent COVID Fact-checker Site FactCheck.org Funded By $1.9 Billion Vaccine Lobby

ik begrijp best dat dit allemaal wat eng voor jou is, aangezien je je hele leventje al in een illusionair veilige bubbel, zorgvuldig gecreëerd door de overheid en media, leeft.

En ohja, frontnieuws is geen bron als je geen wappie bent. WAPPIE

Dit geeft inderdaad wel aan dat je het IQ van een strontvlieg hebt: in tegenstelling tot de MSM levert Frontnieuws altijd directe bronnen aan, die ik daarna volledig factcheck, alle rapporten zelf lees, etc. Maar slaap lekker verder: het gaat je dood worden. (y)

Voor iemand die "het geen fuck boeit" blijf je trouwens wel trouw reageren. Betaalt dat nu een beetje, overheidstrolletje?
laatste aanpassing
 
Oh boy, dadelijk zijn festivals geen festivals meer omdat mensen zich druk maken om great resets enzo ipv punt pep bijpakken omdat inkakken. Damn, die had ik niet aan zien komen.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 26 mei 2021 om 19:46:
Ik ben absoluut niet boos richting jou: ik heb medelijden met je, ik probeer je te waarschuwen met jij staat als een kleuter met je handen over je oren te schreeuwen. Je wordt geregeerd door je ego: alleen jij bent belangrijk in jouw hoofd; ik daarentegen voer deze strijd niet voor mijzelf maar voor anderen, vooral de kinderen. Jij bent gewoon niet wijzer, dat is ondertussen wel duidelijk. En "fake news"? Je hebt nog nul tegenargumenten gegeven, nul punten weerlegd. Je hebt niets, niemand, alleen maar getroll.

En "de hele wereld heeft het fout behalve ik"? Maat: er staan tienduizenden experts aan mijn kant, tegenover een paar honderd aan jouw kant. Dat jij de MSM en overheid gelooft ligt aan jou, niet aan die experts. Die worden stuk voor stuk gecensureerd, ondanks dat ze het hoogste van het hoogste zijn in de wereld der epidemiologie, immunologie, virologie, etc (Oxford, Stanford, Harvard, Yale, etc). De reden is simpel: de media zijn in handen van het grootkapitaal, die verdienen aan de "vaccins".

Wat leesvoer om je een beetje minder bang te maken.
https://dpa-factchecking.com/netherlands/210504-99-466654/
Zal ik jou even wat influisteren over de realiteit der "factcheckers" knulletje? ;)

Kijkvoer: https://www.corbettreport.com/episode-381-who-will-fact-check-the-fact-checkers
De factcheckers van Facebook zijn zelfs eigendom van Big Pharma: EXPOSED: Facebook’s Independent COVID Fact-checker Site FactCheck.org Funded By $1.9 Billion Vaccine Lobby

ik begrijp best dat dit allemaal wat eng voor jou is, aangezien je je hele leventje al in een illusionair veilige bubbel, zorgvuldig gecreëerd door de overheid en media, leeft.

En ohja, frontnieuws is geen bron als je geen wappie bent. WAPPIE
Dit geeft inderdaad wel aan dat je het IQ van een strontvlieg hebt: in tegenstelling tot de MSM levert Frontnieuws altijd directe bronnen aan, die ik daarna volledig factcheck, alle rapporten zelf lees, etc. Maar slaap lekker verder: het gaat je dood worden. (y)

Voor iemand die "het geen fuck boeit" blijf je trouwens wel trouw reageren. Betaalt dat nu een beetje, overheidstrolletje?


Sorry, tegen zoveel domheid kan ik niet op.
Als nu zelfs al factcheckers in dienst zijn bij big pharma dan houdt het op...
Je bent volledig verpest man, succes in de toekomst. Loop lekker achter die dansleraar aan en ga Kumbaya zingen met je mede wappies op het museumplein.

Groetjes,

5G Overheidstrol
 
Uitspraak van Genieter op donderdag 27 mei 2021 om 09:45:
Sorry, tegen zoveel domheid kan ik niet op.
Als nu zelfs al factcheckers in dienst zijn bij big pharma dan houdt het op...


Exact hetzelfde voor jou: als nu zelfs feiten al ontkend worden dan houdt het op. Ik heb niets met "die dansleraar": ik heb wat met de experts. Loop jij maar achter die doorgesnoven frikandellenboer aan: ik volg degenen wel die wel verstand van zaken hebben en niet corrupt zijn. Hier nog wat feiten voor je die je ongetwijfeld niet wilt horen, twee grote studies tonen het ongelijk van Hugo en de rest van de vaxxiwappies aan:

COVID-19 vaccine efficacy and effectiveness—the elephant (not) in the room: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.06.10.21258647v1
Seasonal variation in SARS-CoV-2 transmission in temperate climates: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.06.10.21258647v1

Hieruit blijken twee dingen: de seizoensinvloeden zijn enorm op het aantal positieve testen (besmettingen zijn iets anders, andere discussie), de flinke daling is dus niet te danken aan de "vaccins" maar aan het einde griepseizoen, en de effectiviteit van de vaccins tegenover het natuurlijk immuunsysteem is ongeveer één procent verbetering. Zet daar de grote risico's op bijwerkingen bij (die de media overigens totaal niet rapporteren, wat ze wel zouden moeten doen als ze werkelijk integer waren) en het hele verhaaltje kan zo in de prullenbak.

Dit zeer recente interview bewijst hoe gevaarlijk de "vaccins" zijn, rechtstreeks uit de mond van Robert Malone, de uitvinder van mRNA "vaccins" (gentherapie): "Spike protein is very dangerous, it's cytotoxic (Robert Malone, Steve Kirsch, Bret Weinstein)": https://www.youtube.com/watch?v=Du2wm5nhTXY

Erasmus en Radboud trokken ook al aan de bel over de ongewenste effecten van de mRNA spuiten: https://www.news-medical.net/news/20210510/Research-suggests-Pfizer-BioNTech-COVID-19-vaccine-reprograms-innate-immune-responses.aspx

Ik begrijp dat dit allemaal praktisch niet te doorgronden is voor iemand die dusdanig simpel is dat hij blind achter de overheid en media aanloopt, ik verwacht dus ook zeker niet dat je in staat bent om bovenstaande rapporten en interview te doorgronden, maar ik wil je dus nog een laatste kans geven bij deze om je eigen leven te redden en mogelijk dat van anderen.

Zo niet: sterkte met dat vergif in je mik maat; als je niet direct dood neervalt doe je het wel binnen een paar jaar, op een gruwelijke manier.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van actief op woensdag 26 mei 2021 om 20:18:
Oh boy, dadelijk zijn festivals geen festivals meer omdat mensen zich druk maken om great resets enzo ipv punt pep bijpakken omdat inkakken. Damn, die had ik niet aan zien komen.


Geen idee waar je het allemaal over hebt; zo te merken heeft het ontbreken van festivals bij jou geen invloed op je hoeveelheid pepgebruik gehad.

Ik doe trouwens geen drugs, mocht je daarop doelen.
Zalig zijn die onnozelen he Timmer. Hij is het niet waard om zoveel tekst aan te geven.
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 19 juni 2021 om 01:06:
Exact hetzelfde voor jou: als nu zelfs feiten al ontkend worden dan houdt het op. Ik heb niets met "die dansleraar": ik heb wat met de experts. Loop jij maar achter die doorgesnoven frikandellenboer aan: ik volg degenen wel die wel verstand van zaken hebben en niet corrupt zijn. Hier nog wat feiten voor je die je ongetwijfeld niet wilt horen, twee grote studies tonen het ongelijk van Hugo en de rest van de vaxxiwappies aan:

COVID-19 vaccine efficacy and effectiveness—the elephant (not) in the room: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.06.10.21258647v1
Seasonal variation in SARS-CoV-2 transmission in temperate climates: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.06.10.21258647v1

Hieruit blijken twee dingen: de seizoensinvloeden zijn enorm op het aantal positieve testen (besmettingen zijn iets anders, andere discussie), de flinke daling is dus niet te danken aan de "vaccins" maar aan het einde griepseizoen, en de effectiviteit van de vaccins tegenover het natuurlijk immuunsysteem is ongeveer één procent verbetering. Zet daar de grote risico's op bijwerkingen bij (die de media overigens totaal niet rapporteren, wat ze wel zouden moeten doen als ze werkelijk integer waren) en het hele verhaaltje kan zo in de prullenbak.

Dit zeer recente interview bewijst hoe gevaarlijk de "vaccins" zijn, rechtstreeks uit de mond van Robert Malone, de uitvinder van mRNA "vaccins" (gentherapie): "Spike protein is very dangerous, it's cytotoxic (Robert Malone, Steve Kirsch, Bret Weinstein)": https://www.youtube.com/watch?v=Du2wm5nhTXY

Erasmus en Radboud trokken ook al aan de bel over de ongewenste effecten van de mRNA spuiten: https://www.news-medical.net/news/20210510/Research-suggests-Pfizer-BioNTech-COVID-19-vaccine-reprograms-innate-immune-responses.aspx

Ik begrijp dat dit allemaal praktisch niet te doorgronden is voor iemand die dusdanig simpel is dat hij blind achter de overheid en media aanloopt, ik verwacht dus ook zeker niet dat je in staat bent om bovenstaande rapporten en interview te doorgronden, maar ik wil je dus nog een laatste kans geven bij deze om je eigen leven te redden en mogelijk dat van anderen.

Zo niet: sterkte met dat vergif in je mik maat; als je niet direct dood neervalt doe je het wel binnen een paar jaar, op een gruwelijke manier.


Geef het op, je krijgt mij niet in de wappie bubbel.
Bespaar je de moeite, ik lees het toch niet.

groetjes
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 19 juni 2021 om 01:14:
Geen idee waar je het allemaal over hebt; zo te merken heeft het ontbreken van festivals bij jou geen invloed op je hoeveelheid pepgebruik gehad.


Waar ik het over heb is dat ik dacht dat ik niet had gedacht dat de mensen die ik tegenkom op festivals zich druk maken over een vaccin, omdat ze zoveel shit hun bloedbaan inwerken dat het volgens mij nauwelijks een verschil maakt. Doel niet op jou. Zou niet weten of je drugs gebruikt of niet.


Uitspraak van verwijderd op zaterdag 19 juni 2021 om 01:06:
Ik begrijp dat dit allemaal praktisch niet te doorgronden is voor iemand die dusdanig simpel is dat hij blind achter de overheid en media aanloopt, ik verwacht dus ook zeker niet dat je in staat bent om bovenstaande rapporten en interview te doorgronden, maar ik wil je dus nog een laatste kans geven bij deze om je eigen leven te redden en mogelijk dat van anderen.


Wat een elitair geneuzel. Je bent de beste. Tevens zijn die wetenschappers die dat artikel schrijven de beste. Voor een leek onbegrijpelijk, maar hej... Wij zijn de losers! Gelukkig vallen we binnenkort allemaal dood neer en kun jij je leven voortzetten met mede soortgenoten. Eind goed, al goed toch? Zelf hoop nog 1 vakantie mee te pakken en een festival voor die tijd.
Uitspraak van actief op maandag 21 juni 2021 om 14:16:
Wat een elitair geneuzel. Je bent de beste. Tevens zijn die wetenschappers die dat artikel schrijven de beste. Voor een leek onbegrijpelijk, maar hej... Wij zijn de losers! Gelukkig vallen we binnenkort allemaal dood neer en kun jij je leven voortzetten met mede soortgenoten. Eind goed, al goed toch? Zelf hoop nog 1 vakantie mee te pakken en een festival voor die tijd.


Iedereen is gek behalve TimMer1981 :)