Partyflock
 
afbeelding Appic
SiteSite beappic.com
E-mailhello@beappic.com
AdresEuropalaan 400, 7e etage
3526 KS
Utrecht
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchat

Informatie

Appic is hèt platform waar je je passie voor muziek optimaal kunt beleven en mensen met een passie voor muziek verbindt. De gepersonaliseerde app helpt je in het vinden van jouw perfecte festival, clubavond of andere muzikale experience.

Appic brengt je dichter bij vrienden, je favoriete artiest en andere muziekliefhebbers. Appic is up to date van het laatste nieuws over alle (digitale) feesten, livestreams en artiesten in Nederland en België en bezorgt jou de beste tijd van je leven. Bovendien regelt Appic alles voor je: van tickets (winnen) tot vervoer, van VIP-toegang tot slaapplek. Zelfs op het feestje zorgt Appic ervoor dat je nooit je vrienden verliest of je favoriete artiesten mist.

Uitgaansagenda Appic

Laatste feest was op vrijdag 15 oktober 2021: Water & Wine Borrel, Krasnapolsky, Amsterdam
Statistieken
2·feesten
2·in het verleden
3·nieuwsberichten
1·video
250Partyflockfans
4.5 KFacebooklikes
geenstemresultaat (1 stem)
Nieuws
Wat is toch deze apathische houding van de generaties Y en Z? Is het de extreem korte aandachtspan van degene die geboren zijn na 1983 die ervoor zorgt dat deze generaties niet verder kijken dan hun neus lang is? Ikzelf zit precies tussen de patatgeneratie (X) en Y in en merk dat ik van vele voordelen heb kunnen genieten die generatie Y en Z niet hebben. Feit is dat deze generaties keer op keer – excuse my English – genaaid wordt door de generaties voor hen die in Den Haag regeren. 8
Nee, we hebben het niet over de rapper. Maar we proberen te laten merken wat de sfeer van onze werkomgeving is. Als je ergens 40 uur per week doorbrengt, is het lekker als je werkomgeving past bij wie je bent. En dat je je talent kunt ontwikkelen. En dat je lekkere koffie tot je beschikking hebt. Of thee, als je dat lekkerder vindt. En dat je bevlogen bent in wat je doet. Want als jij door het vuur gaat om een klant maximaal tevreden te stellen, je een koning bent in het behouden van het overzicht en dat over te brengen op anderen, en informatie van klanten naadloos kan vertalen in nieuwe ideeën, dan is deze functie jou op het lijf geschreven.
FD Gazelle 2020
4 november 2020
Wow! Partyflock behoort tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland! Wij zijn supertrots op onze medewerkers, alle organisaties waar we samen mee werken en natuurlijk op jullie, onze trouwe bezoekers! 4