Partyflock
 
Nieuws · augustus 2018
­ Nederland
Castle of Love #123
vrijdag 31 augustus 2018
Castle Of Love Festival keert voor de dertiende editie terug in een nieuw jasje én nieuw thema. Het dancefestival rondom Kasteel Erenstein in Kerkrade verplaatst niet alleen haar datum naar september, ook zijn de stages voor de eerste keer grotendeels allemaal overdekt en wordt er flink geïnvesteerd in de totaalbeleving van het evenement.
Tevens bevestigd: Boemklatsch, Tinlicker plus hostings van NOX en van HYTE (met o.a. Chris Liebing, Marcel Dettmann en Robert Hood)
Q-dance live vanaf Q-BASE
vrijdag 31 augustus 2018
De vijftiende en laatste editie van Q-BASE vindt plaats op zaterdag 8 September. Q-BASE is een festival waarbij er 14 uur lang grenzeloos geraved wordt op een verlaten militaire basis in Weeze, Duitsland. Q-dance, het bedrijf achter Q-BASE, zal het evenement live uitzenden vanaf het festivalterrein via Q-dance.com.
Donderdag 30 augustus vond de allerlaatste Dancetour van dit seizoen plaats in Doetinchem.
Het welbeproefde techno concept duikt op in Amsterdam voor haar debuut! Op 30 November zullen genoemde veteranen club Panama overnemen voor een ode aan de underground.
Brrlnoot
dinsdag 28 augustus 2018
Op vrijdag 7 september kunnen de echte vrijdagborrel liefhebbers eindelijk genieten van een exclusieve borrel in hartje centrum Utrecht.
Cirao Dance Hall Reunion
maandag 27 augustus 2018
Cirao was een trendy club in Waregem die heel wat beroering veroorzaakte in de vroege jaren 90. De clubbers kwamen uit heel België, Frankrijk, Duitsland en ver daarbuiten om te kunnen feesten op deze befaamde plek.
Eind september luidt RADION haar vierde jaar in met een 22 uur durend evenement. Voor de verjaardag zijn DJs uitgenodigd die in het verleden vaak bij RADION te vinden waren.
Op 20 oktober aanstaande organiseert dance-organisatie Schmutzig een nieuwe editie van haar Schmutzig-clubavonden in Dynamo Eindhoven.
Vandaag is de volledige line-up van AMF Amsterdam, het grootste evenement van het Amsterdam Dance Event (ADE), bekendgemaakt.
Kris Kross Amsterdam organiseert op 29 september hun allereerste festival: 'Wynwood FSTVL'. Het festival is geïnspireerd op de gelijknamige wijk in Miami.
Met een machtige fabriekshal als kloppend hart en een imposant terrein met zeven podia trapt Herfstdrift op zaterdag 24 november haar 8e jaargang af.
Dit jaar tijdens ADE 2018 bundelen Dockyard Festival en Mystic Garden Festival hun krachten voor een weergaloos 12 uur durend 2-in-1 festival op 20 oktober. Met headliners als Sven Väth, Len Faki, Paco Osuna, Apollonia, Ben Sims, Blawan, Robert Hood, Dax J, Secret Cinema, Egbert (live), Matador (live), Luigi Madonna, Skream, Enrico Sangiuliano, Dave Clarke and The Advent & Industrialyzer en diverse underground artiesten.
Timetable en de laatste info
donderdag 23 augustus 2018
Zaterdagavond gaan we weer los op Sneakerz in de Stad in hartje Eindhoven! Het Stadhuisplein krijgt een dikke make-over, want alleen de meest sexy en dansbare beats zijn toegestaan.
Op zaterdag 1 september hop je in de Hofstad van de ene club naar de andere tijdens de allereerste editie van Clubhopping The Hague.
Dit weekend keert Sam Feldt samen met zijn live band terug op het podium na 2 maanden revalidatie als gevolg van een ernstige beenbreuk
Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst schenkt elke editie weer volop aandacht aan muzikaal talent uit de stad en omgeving.
At F1rst
maandag 20 augustus 2018
Na een reeds van uitverkochte 'At F1rst' edities is het vrijdag 31 augustus tijd voor een andere turn-up!
Op 27 oktober barst het feest, of beter gezegd de hel, weer los in het Zuiderpark. Bloeddorstige zombies, voodoo heksen en horror clowns stappen uit de schaduw om zich eenmalig weer onder de levenden te begeven tijdens Crazy Sexy Cool Halloween.
Zondag 19 augustus vond de tiende editie van Dancetour Tilburg plaats. Met Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, ChildsPlay, Outsiders, JOHNNY 500, Giocatori en Trobi werd het Leijpark in Tilburg op z'n kop gezet.
Lekkende vaten in een maïsveld, een uitgebrand bestelbusje vol chemicaliën en stapels jerrycans, achtergelaten in het bos.

Dit is een opsomming van recente nieuwsberichten die één ding gemeen hebben: ze gaan allemaal over gedumpt drugsafval. Vorig jaar waren er in Nederland 206 drugsdumpingen en volgens de politie gaat dit dubieuze record er dit jaar aan.
De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' is al geplant.
Het dj-duo Lucas & Steve host tijdens het Amsterdam Dance Event, het grootste dance-evenement van Nederland, een feest voor jongeren onder de 18 jaar in het 538DJ Hotel.
De 26e editie van Sziget Festival bracht een recordaantal bezoekers uit meer dan 100 landen samen. Liefst 565.000 Szitizens vonden hun weg naar The Island of Freedom in hartje Boedapest, waar zij tussen 8 en 15 augustus getuige waren van ruim 1000 shows verspreid over 60 venues.
Na een turbulent maar ook geweldig zomerseizoen willen we iedereen bedanken voor alle support en geweldige edities van voorjaar/ zomer 2018!
De Eerselse Stichting Paperclip maakt zich in 2018 op voor haar tweede lustrum. De parel onder de Kempische festivals viert op 25 augustus haar jubileum op de plek waar het tien jaar geleden allemaal begon: het Mortelveld in Eersel. Voor deze editie wordt uiteraard flink uitgepakt: een geweldig creatief thema, een line-up met enkele unieke acts en (inter)nationale artiesten en de inmiddels welbekende rariteiten van het festival!
55.000 festivalgangers die vier dagen feesten op een stuk niemandsland bij Biddinghuizen. Klinkt als een goudmijn voor ondernemers. Slechts een select gezelschap krijgt de kans om zijn waar te verkopen op Lowlands. "Het is vooral een toffe manier om je merk aan een groot, jong publiek te laten zien."
Wie tijdens het evenement Bubbles & Bites in Bloemendaal niet herkenbaar wil worden vastgelegd, moet een rode stip op zijn of haar voorhoofd plakken. De organisatie van het culinaire festival bedacht deze maatregel naar aanleiding van de nieuwe privacywet, die in mei van kracht is geworden. Daarin staat onder meer dat bedrijven foto's van personen niet zomaar online mogen zetten.
De belastingadviseur die was aangeklaagd door de Nederlandse dj Headhunterz (Willem Rebergen) heeft volgens de rechter naar eer en geweten gehandeld.
De artiesten van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste hiphop, R&B, future beats, house en techno, zijn bekend.
Jeugsentiment ten top
woensdag 15 augustus 2018
Aanstaande zaterdag keert Het Land van Ooit Festival weer terug. Hét Amsterdamse 90's / 00's Festival waar alle Nostalgie naar boven komt en waar je weer voor één dag kind mag zijn!
De Nederlandse festivalorganisatie bewijst weer zijn relevantie op het gebied van muziek, kunst & duurzaamheid. De expansie gaat door.
Politieagenten in Zeeland en West-Brabant zijn de werkdruk en het gebrek aan capaciteit helemaal zat.
Morgen
dinsdag 14 augustus 2018
Morgen komt nog één keer terug deze zomer en de datum kan massaal in de agenda worden geschreven: op zaterdag 15 september opnieuw een zonnige en zomerse editie aan de Zevenhuizerplas.
Rauwdouwen
dinsdag 14 augustus 2018
Zaterdag 13 oktober zal de eerste zijn dat Club Rodenburg overdag open gaat voor een RAW evenement, een primeur dus!
Met een line-up van formaat in combinatie met ontzettend dik geluid en een vette lichtshow hoopt Rauwdouwen jou op je wenken te bedienen.
Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober host komm schon Alter twee nachten tijdens ADE in de Singel Studios in Amsterdam. Omdat het event vorig jaar zes weken voor aanvang was uitverkocht, besloot de organisatie (ksA i.s.m. Chasing the Hihat) dat het tijd werd om het concept de groeiruimte te geven die het nodig heeft.
Na een succesvol eerste jaar keert De Microclub weer terug naar de plek waar het allemaal begon: club BASIS in Utrecht.
Afrojack heeft zijn jubileumconcert volgende maand in Rotterdam Ahoy afgezegd.
Vunzige Deuntjes boekt in september alleen maar vrouwelijke artiesten tijdens alle clubevenementen.
In de tijd toen veel mensen dachten dat hardcore dood was, kwam daar in 2005 opeens een nieuwe stroming in de scene.
Nog 10 dagen en het West-Vlaamse boerendorp Zwevegem wordt het muzikale centrum voor alle fans van house-, techno- en acidmuziek.
De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' wordt al geplant.
Festival presenteert nieuwe indeling, complete line-up, nieuwe campagne en samenwerkingen met Patta, SMIB en Parra
Boogiedown viert op 1 september haar tienjarig festivaljubileum in poppodium Effenaar te Eindhoven. De Amerikaanse rapgroep ONYX vervangt hoofdact Joyner Lucas, die vanwege medische redenen zijn gehele Europese tour heeft moeten cancelen. Overige grote namen die optreden zijn o.a. Slum Village en Fashawn uit de VS, en de Nederlandse artiesten Fresku & MocroManiac, Donnie, ANBU, Ares en Pietju Bell.
In 1988 spraken radio-dj's in Nederland nog over 'de terreur van het niets', drie decennia later geniet Nederlandse dancemuziek wereldwijd aanzien.
De letterlijk kleurrijke rapper 6ix9ine heeft honderden miljoenen plays en streams op YouTube, Spotify en Soundcloud en is daarmee zonder twijfel één van de allergrootste hiphopsterren van dit moment.
Lakedance 11 augustus
vrijdag 3 augustus 2018
Zaterdag 11 augustus is het tijd voor de tweede editie van Lakedance 2018. Met al een heerlijke en warme zomer achter de rug, maakt Lakedance deze nog net iets mooier! Geniet van de meest zomerse muziek, gedraaid door meer dan 35 artiesten verdeelt over 5 stages, op het strand van Aquabest bij Eindhoven.
De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' wordt al geplant.
Fetish Heart, een organisatie waarbij kopstukken van de Amsterdamse fetish scene, waaronder bars, establishmenten en event planners, zijn samengekomen om dat te doen wat Justin Timberlake niet in staat was om goed uit te voeren, en dat is om "kinky back" naar de straten van Amsterdam te brengen.
Armada Music is tijdens de Promo Only Summer Sessions verkozen tot Best International Label.
31 augustus 2018
Castle of Love #123
Legendarische Deadmau5 op 5e editie van We Are Electric Eindhoven
Q-dance live vanaf Q-BASE
Knallende afsluiter Dancetour seizoen
30 augustus 2018
Sphere invites Secret Cinema, Egbert and Jaydee
28 augustus 2018
Brrlnoot
27 augustus 2018
Cirao Dance Hall Reunion
RADION viert vierde verjaardag met al haar vrienden
Schmutzig organiseert clubavond met Miss Djax
AMF maakt complete line-up vol met internationale top dj's bekend
24 augustus 2018
DJ-trio Kris Kross Amsterdam organiseert eigen festival
Industriële speeltuin Herfstdrift maakt line-up bekend
Dockyard Festival en Mystic Garden Festival bundelen dit jaar hun krachten voor een 2-in-1 festival tijdens ADE
23 augustus 2018
Timetable en de laatste info
Gratis naar meer dan twintig clubs op één avond tijdens Clubhopping The Hague
22 augustus 2018
Sam Feldt terug op het podium na heftig scooterongeluk
Nieuw podium op Breda Barst biedt ruimte aan lokaal talent
20 augustus 2018
At F1rst
Het grootste outdoor halloween festival van Nederland is terug
12.500 bezoekers op Dancetour Tilburg
18 augustus 2018
De duistere wereld achter exportproduct xtc
17 augustus 2018
Uniek indoor dagfestival in Rotterdam
Lucas & Steve hosten ADE deest voor jongeren onder de 18 jaar
Recordaantal bezoekers voor Sziget Festival 2018
Sunsetterz Grand Closing Summer Season
Paperclip festival viert tienjarig bestaan
Lowlands voor ondernemers: 'Vooral goudmijn voor promoten merk'
16 augustus 2018
Rode stip op voorhoofd voor wie niet op de foto wil
15 augustus 2018
Dj Headhunterz verliest zaak tegen 'sjoemelfiscalist'
Yung Nnelg, Ray Fuego, Chris Stussy en meer op het Suikerbeat podium van Breda Barst
Jeugsentiment ten top
DGTL breidt uit naar Madrid na een vierde succesvolle editie in Barcelona
Politie voert actie: drie dagen lang geen agenten bij Decibel Outdoor
14 augustus 2018
Morgen
Rauwdouwen
Eerste Komm Schon Alter ADE Weekender voor 24+ op een unieke nog nooit eerder gebruikte locatie
13 augustus 2018
Nieuw seizoen 'microclubben' begint op vrijdag 7 september in Utrecht
10 augustus 2018
Afrojack zegt jubileumconcert in Ahoy af
Vunzige Deuntjes wil meer vrouwen in de DJ-booth
9 augustus 2018
Resonate onthult line-up voor allereerste editie
8 augustus 2018
Voltage Festival zet zich schrap voor grootste editie ooit
Uniek indoor dagfestival in Rotterdam
Vernieuwd Appelsap blijft van en voor de culture
7 augustus 2018
Amerikaanse rapgroep ONYX toegevoegd aan line-up hiphopfestival Boogiedown
VPRO en Mary Go Wild presenteren driedelige documentaire 30 jaar Dutch Dance
6 augustus 2018
Hiphop superster 6ix9ine exclusief naar 013 in september
3 augustus 2018
Lakedance 11 augustus
Zaterdag 27 oktober, locatie houden we nog even geheim: uniek indoor dagfestival in Rotterdam
Uniek openlucht event Beursplein tijdens Pride Amsterdam
2 augustus 2018
Armada Music gekozen tot Best International Label