Partyflock
 
­ Nederland

Resonate onthult line-up voor allereerste editie

gepubliceerd door , op
Resonate
20 september 2018
FeestResonate · Hardcore Classics (2005-2011)
Datumzaterdag 17 november 2018
LocatieAutotron Site
In de tijd toen veel mensen dachten dat hardcore dood was, kwam daar in 2005 opeens een nieuwe stroming in de scene. De hardcore zoals we die nu kennen, werd toen voor het eerst gemaakt door een select groepje artiesten. Resonate, een gloednieuw hardcore-evenement, blikt terug op deze periode en heeft voor deze eerste editie de line-up bekendgemaakt.

Voor het debuut van Resonate, zullen de verschillende artiesten die toen bepalend waren voor scene, hun hardcore classics tussen 2005 en 2011 weer uit de kast trekken. Zo presenteert Angerfist zijn album Mutilate, gaat Noize Suppressor voor het eerst sinds jaren weer live optreden met zijn Sonar en zal Tha Playah volledig in stijl zijn Walking The Line productie weer ten gehore brengen. Naast deze DJ's, zijn er nog meer dan 10 andere pioniers aanwezig in de Maaspoorthal in Den Bosch. Bekijk de volledige line-up van Resonate hieronder. "Together, we'll honour the classic hardcore sounds that defined a generation."

Dit is de Resonate 2018 line-up


Resonate laat het vuur van de hardcore classics weer branden
Het debuut van het gloednieuwe hardcore classics-event zal plaatsvinden op 17 november 2018, vanaf 14:00 tot 01:00. Voor tickets en meer info, ga je naar de officiële website van het event.

Trailer

7 opmerkingen

Hele dikke line-up! Goed doordacht concept en eindelijk eens een organisatie die het aandurft!! Laat de oude tijden maar weer eens herleven ipv die zee-honden-kicks-up-tempo van deze tijd.
Tickets binnen :D
Bijna iedereen van Th!s is Hardcore aanwezig. Lijkt me leuk als de nadruk tussen 2005 en 2007 ligt, 2011 met eerst de halve avond hardstyle, nou nee. Had voor de trailer hardcore gebruikt i.p.v. filmmuziek.
laatste aanpassing
Eindelijk! Volgende keer nog aanpassen naar 2002-2008 en het is helemaal goed
Niet om het 1 of ander maar die 'wederopstanding' was rond 2002
Artiest Exodus
Dit is echt een aanwinst ! Ga zeker iedereen aansporen om te gaan