Partyflock

Legendarische Deadmau5 op 5e editie van We Are Electric Eindhoven

 

Legendarische Deadmau5 op 5e editie van We Are Electric Eindhoven

gepubliceerd door , op
Tevens bevestigd: Boemklatsch, Tinlicker plus hostings van NOX en van HYTE (met o.a. Chris Liebing, Marcel Dettmann en Robert Hood)

Early Birdtickets te koop vanaf donderdag 6 september om 10.00 uur

-We Are Electric Eindhoven op zaterdag 10 november van 22.00 tot 7.00 uur in Klokgebouw Eindhoven-

-Live music with an electronic soul-

deadmau5
Niemand minder dan de Canadese legende deadmau5 is bevestigd voor de (vijfde) indoor editie van WE ARE ELECTRIC Eindhoven op zaterdag 10 november van 22.00 tot 7.00 uur in drie zalen van het monumentale Klokgebouw in Eindhoven. Ook Boemklatsch en Tinlicker zijn bevestigd. Daarnaast zijn er hostings van het razend populaire Eindhovense NOX, dat een van de drie Klokgebouwzalen ombouwt tot een Bass Tempel die geregeerd zal worden door Feint, Funtcase, Nymfo, Madster b2b Fluoresce en Mr. Mt. De internationaal gerenommeerde evenementenorganisator HYTE die wereldwijd succesvolle events host, presenteert Chris Liebing, Marcel Dettmann, Robert Hood, Colin Benders en Titia. Meer namen volgen spoedig. Bekijk de nieuwe trailer hier.

Op donderdag 6 september om 10.00 uur start de verkoop van een gelimiteerd aantal Early Birdtickets à €39,- via we-are-electric.­com. Daarna komen achtereenvolgens de Regular Tickets (€42,50) en de Late Tickets (€47,50) in de verkoop.

Het programma tot nu toe (méér namen volgen spoedig!)

deadmau5
De Canadese electronic music producer, DJ, muzikant en componist deadmau5 (echte naam: Joel Thomas Zimmerman) een legende noemen is allesbehalve overdreven. Sinds de start van zijn carrière heeft deze alleskunner met zijn opvallende iconische muizenmasker immers een indrukwekkend oeuvre opgebouwd in met name de progressive en electro house, waaronder drie nummer 1-hits in de US Dance Chart, te weten 'Move for Me'( met Kaskade); 'I Remember' (met Kaskade) en 'Ghosts 'n' Stuff' (featuring Rob Swire).

Robert Hood
Oef! Niemand minder dan Detroit legende Robert Hood komt naar We Are Electric Eindhoven! Muziekproducer-DJ Hood is de bovenbaas van de prachtige minimal techno die hij als veteraan naar 'the next level' tilt.

Chris Liebing
Waar HYTE is, is ook Chris Liebing. Deze zeer succesvolle techno pionier, DJ, producer, radio- en podcast host en drijvende kracht achter zijn eigen label CLR zet elk feest totaal ondersteboven.

Marcel Dettmann
Ook Liebings landgenoot Marcel Dettmann is een geliefde DJ, producer en eigenaar van een platenlabel. Dettmann wordt alom beschouwd als één van de meest invloedrijke hedendaagse techno-artiesten.

Robert Hood
Tickets (exclusief servicekosten) via we-are-electric.­com
(Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder)

Op donderdag 6 september om 10.00 uur start de verkoop van een gelimiteerd aantal Early Birdtickets à €39,- via we-are-electric.­com. Daarna komen achtereenvolgens de Regular Tickets (€42,50) en de Late Tickets (€47,50) in de verkoop.

Tijdens de voorverkoop zijn ook de volgende tickets beschikbaar:
  • Hotels
  • Busreizen
  • 15 tokens voor €40,-
  • 30 tokens voor €78,50
  • Locker €10,- (incl €5,- deposit)

We Are Electric Eindhoven 2013-2018
Geheel in lijn met de vier eerdere (uitverkochte) Klokgebouw-edities met (inter)nationale electronische grootheden als Major Lazer, The Bloody Beetroots Live, Diplo, Rudimental DJ Set, 2manydjs DJ Set, Roni Size Reprazent, Netsky Live, Tchami, Chase & Status DJ Set & Rage en Pendulum DJ Set & Verse brengt ook de komende indoor editie van We Are Electric de geliefde mix van een aantrekkelijke ticketprijs; overdonderende audiovisuele effecten en een internationale electronic programmering voor de eclectische danceliefhebber.

We Are Electric Weekender 2018
Vorige maand beleefde We Are Electric Weekender zijn fenomenale vierde outdoor editie op Landgoed Velder te Boxtel. Maar liefst 53.000 bezoekers genoten drie dagen en nachten intens van het mooie zomerweer; het prachtige festivalterrein met dito decors; en van een ijzersterke line-up met exclusieve shows van giganten als Martin Garrix, The Prodigy, Mura Masa, Justice, Paul Kalkbrenner, Oliver Heldens en De Jeugd van Tegenwoordig.

Zowel de driedaagse outdoor editie als het muzikale avontuur in het Klokgebouw te Eindhoven wordt georganiseerd door de drie partners Fourmation Entertainment, Mojo Concerts en Paaspop Events.