Partyflock
 
Nieuws · oktober 2010
­ Nederland
Go! is verliefd
zaterdag 30 oktober 2010
Go! is verliefd op house muziek en wil die liefde graag delen. Ja, Go! is verliefd, al jaren, en velen met Go!. En nu wil Go!, vanaf vrijdag 5 november, deze liefde met iedereen delen! Want Go! gaat deze avond van start met een nieuw en verfrissend concept waar muzikale vernieuwing en kwaliteit liefdevol hand in hand gaan.
Haags onderonsje bij Foktop!
zaterdag 30 oktober 2010
Foktop!, het label van DJ Rockid, doet events met next level muziek op een toegankelijke manier. Zaterdag 13 november komt Foktop! naar Speakers in Delft, met een interessante line-up die van middernacht tot vijf uur 's ochtends harde avant-garde brengt. Verwacht electro, dubstep, UK funky, moombahton en zelfs skwee wordt getouched. Touche!
Antiverveling op Langweiligkeit 11
vrijdag 29 oktober 2010
Keiharde sounds? Check. Gezellige leipe mensen? Check. Eigenzinnige streetart? Check. De 11e editie van het Haagse undergroundfestival Langweiligkeit op vrijdag 12 en zaterdag 13 november zal je zeker uit je beginnende winterdip slepen.
Voulez-Vous
vrijdag 29 oktober 2010
Nu de zomer daadwerkelijk plaats heeft gemaakt voor de herfst is de gevoelstemperatuur buiten aanzienlijk gedaald en worden de dagen snel korter en donkerder. Gelukkig biedt Voulez-vous een helder lichtpunt aan de horizon de aankomende donkere dagen. Op zaterdag 6 november is Voulez-vous namelijk terug in de Haagse hotspot Millers waar zij exclusief Nederlands meest gerespecteerde DJ, Erick E, twee uur lang de heetste House tracks van dit moment zal laten draaien.
Langzaam cruisend met je haar in de wind in je Cadilac op de Las Vegas Strip, genietend van de zon en de mooie vrouwen. Vanavond een gokje wagen in het casino? Of gezellig met zijn twee de jacuzzi in bij het hotel. Terwijl de neonlichten om je heen blinken en schitteren weet je het eindelijk zeker: we gaan clubben vanavond! En net zoals de Las Vegas Strip misschien wel het meest glamoureuze middelpunt van Amerika is, is de Crystal Venue dat voor Nederland. Vandaar dat de gloss en glitter van Las Vegas op 13 november neerstrijkt in het stralende middelpunt van Nederland, Crystal Venue in Culemborg.
Met het ADE nog heel vers in het geheugen hoeven de meesten even niet te denken aan clubben, maar Trouw kijkt alweer uit naar aanstaand weekend en gaat voluit met twee gevulde zalen.
Mau5querade
donderdag 28 oktober 2010
Tijdens Amsterdam Dance Event ging het gerucht al de ronde en nu kan het eindelijk bevestigd worden.. NYE 2010/2011, Edmonton Canada, twee dj's, één podium; Mau5querade Ball kortom; deadmau5 vs Showtek!
Halloween
woensdag 27 oktober 2010
Al jarenlang traditie en sinds dag en dauw een groot feest; Halloween – David Labeij & Julien Chaptal's b-day bash! De heren krijgen van de Studio 80 altijd open huis op deze vrijdag na ADE: bevriende dj's worden uitgenodigd en de conclusie is altijd feest. Op deze 29e van oktober zal de Studio 80 podium bieden aan de verjaardagsmannen David Labeij en Julien Chaptal. De twee genodigden die naast hun mogen staan om dit heugelijke feit te vieren zijn Lauhaus en ONNO.
Sexy Mother Fucker
woensdag 27 oktober 2010
Sexy is een begrip. De evenementen zijn in een paar jaar tijd uitgegroeid tot drukbezochte megapopulaire clubs, festivals en plein events die ook afgelopen zomerseizoen weer zorgden voor uitverkochte strandfeesten bij Beachclub Vroeger, een unieke 7 daagse spring break Lloret tour en meer dan 10.000 bezoekers tijdens Matrixx at the park.
Concept
woensdag 27 oktober 2010
Concept komt eraan. Nog maar enkele nachten slapen en dan is het eindelijk zo ver... Van 22.00 uur ‘s avonds tot 07.00 uur de volgende ochtend non-stop de beste techno in de Ahoy, Rotterdam. Verwacht een breed muzikaal scala van de onverwoestbare oldschool sounds tot de snoeiende tunes van nu, een loepzuiver geluidssysteem, drie verschillende areas en simpelweg een geweldige tijd.
Heel veel hardcore liefhebbers betreuren het dat de winkel aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam dicht gaat per 30 oktober aanstaande. Op de dag van Nightmare indoor in Ahoy was het altijd een vaste gewoonte voor veel Fransen, Belgen, Duitsers, Italianen, Zwitsers en natuurlijk niet te vergeten de Nederlanders zelf in de aanloop naar de Party overdag even bij de winkel in Rotterdam langs te gaan om de nieuwste Party kleding en de laatste Hardcore releases in te slaan.
We krijgen er niet genoeg van, van fijne feestjes. Kom lekker naar Bardelux, voor wie het niet kent: verwacht een hoop gezelligheid, vrijheid blijheid in een super uitgelaten sfeer. La Vista, Zandvoort aan Zee, (voorheen Mirage) wordt DE vrijgevochten en prachtige locatie voor een kneitervet knalfeest net zoals bij de voorgaande edities van Bardelux.
Armada Music presents 'For You'
dinsdag 26 oktober 2010
Met de release van Signum's debuutalbum in het begin van december, is kerst dit jaar wel erg vroeg. Ron Hagen en Pascal Minnaard, de twee producers achter het Signum duo, presenteren op 3 december met trots hun eerste artiestenalbum, 'For You'. Een hoogtepunt in hun dertienjarige muziekcarrière en dat moet gevierd worden. Op zaterdag 11 december nodigt Signum iedereen uit voor de officiele album release party, in de Crystal Venue in Culemburg.
De nieuwe regering heeft een verhoging van het BTW tarief voor toegangskaarten voor evenementen en theater voorgesteld. Deze verhoging van 13% heeft nogal wat gevolgen voor zowel bezoekers en ondernemers binnen de evenementen- en theaterbranche. Organisatoren zullen door deze hogere BTW genoodzaakt zijn hun entreeprijzen te verhogen. Een kaartje voor een feest dat je nu €23 kost zal straks €26 zijn!
Rauw
zaterdag 23 oktober 2010
Na bijna drie jaar de Melkweg er flink van langs te hebben gegeven, is op vrijdag 12 november TrouwAmsterdam aan de beurt om de komende tijd onder handen genomen te worden door Rauw. En daar leent de oude drukkerij aan de Wibautstraat zich perfect voor. Vanaf die datum zal Rauw zich weer focussen op een complete club beleving. Vandaar ook dat direct beide zalen open zijn en de clubber meer te wachten staat dan alleen maar vette acts.
I Love los
vrijdag 22 oktober 2010
Op 13 november maakt Den Haag zich weer op voor de volgende editie van LOS in het Paard Soulmax is weer vastberaden een super editie neer te zetten in eigen stal, met een indrukwekkende line-up en beestachtig goede muziek. When did Soulmax ever let you down?
Lunapark is een prominent begrip, wat nog steeds door vele dance liefhebbers heimelijk laat uitkijken naar haar blijvende retour. Vanaf 1995 wist Lunapark haar basis te leggen in o.a. het Rotterdamse Imperium, Tropicana, Pacha, Maasgebouw, Hal 4, Imax, Ocean Diva, Prachtig, Villa Thalia en het Prinses Theater. Met een mooie terugblik van inmiddels vijftien mooie jaren staat Lunapark tijdens haar 15 jarig jubileum in Maassilo Rotterdam.
Late Night Society
vrijdag 22 oktober 2010
Boris Werner en William Kouam Djoko steken op vrijdag 29 oktober een Cubaantje op. Hun tweemaandelijkse avond ‘Late Night Society' brengt dan het clubben voor de heer met smaak voor de nacht, naar TrouwAmsterdam. Ion Ludwig tovert die avond een live set uit zijn high fashion hoed, een aantal mooie vrouwen staat klaar met speciale drankjes plus sigaren en Boris Werner en William Kouam Djoko zijn de hele nacht het heertje vanuit de DJ-booth. De dansvloer en fauteuils staan geheel tot je beschikking, maar kleed en gedraag je zoals een gentle(wo)man, want toegang tot de 'Late Night Society' gaat niet zomaar.
Seasons Autumn Edition
donderdag 21 oktober 2010
Zaterdag 30 oktober wordt voor iedere dansliefhebber een dag om naar uit te kijken, want dan staat Seasons in The The Sand in Amsterdam . Met Seasons Autumn Edition, haalt Spirit2Dance weer het beste voor jou uit het herfstseizoen. Dus stop het treurige herfstweer! Stop met die nachtvorst! Maar kom van die bank af want zaterdag 30 oktober is er maar één plaats waar jij moet zijn!
Metz on sunday
donderdag 21 oktober 2010
Op Zondag 21 november staat de Back to the Beach Edition op het programma. Op deze avond gaat Metz on sunday terug naar de twee uitverkochte Beach Editions. Erick E (3 uur set), Mr. Metz, Charlie Da Farma, LeBlom, Golden Wonderboy, Cherokee on Percussion en Vocals by I/Fan zorgen in deze koude wintermaand weer voor de nodige zonnestralen.
Decisions
donderdag 21 oktober 2010
Met het vijfjarig bestaan van Decisions nog vers in het geheugen kan de organisatie vol trots terugkijken op een zeer succesvolle verjaardag. Inmiddels is de organisatie al weer druk bezig met de voorbereidingen voor hun volgende feest dat gepland staat op 4 december: Decisions; the grand edition. Voor dit feest keert men weer terug naar de Club Amsterdam Marcanti, de uitermate geliefde locatie waar het voor Decisions en vele anderen allemaal begonnen is.
Vie Monday
woensdag 20 oktober 2010
De populariteit rondom Vie Monday blijft maar stijgen en stijgen. Het is elke keer weer raak met enorme rijen en een immens bezoekersaantal. Om speling te creëren voor de beruchte ‘rij’ zal vanaf heden het Vie Café betrokken worden op Vie Monday. Op deze manier kun je vooraf aan Vie Monday, kiezen uit een perfect samengesteld, heerlijk Japans of Mexicaans menu of genieten van heerlijk drankje aan de bar. Waarom perfect samengesteld? Er wordt natuurlijk rekening met jou gehouden, omdat je nog een hele avond moet dansen. Dit is de beste manier om te genieten van je vooravond en alvast op gang te komen in het gezelligste en meest sexy café van Rotterdam. Club Vie biedt jou dus de gelegenheid om al vanaf 20:00 uur plaats te nemen en de avond binnen door te brengen in plaats van voor de deur.
Brainburst
maandag 18 oktober 2010
Het begint inmiddels weer aardig goed koud te worden buiten en nu de partyganger weer achter z'n computer moet kruipen, verhitten de online discussies zich ook weer. Binnen de scene verwijt men elkaar 'in hokjes te denken' en dat gaat natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Het is daarom van belang om de hokjesgeest uit de fles te laten en hoe kun je dat beter doen dan met een feestje? Want koud bier maakt warm bloed!
Go Dutch and Foktop
zaterdag 16 oktober 2010
Dat let's go Dutch méér inhoudt dan het splitten van de rekening hoor je zaterdag 23 oktober van 21.00 tot 04.00 uur in Club BlinQ. Tijdens de officiële ADE Special 'Go Dutch! & Foktop!' hosten beide concepten een eigen zaal. Verwacht Hollandse housesets van opkomende talenten en headliners als Funkerman, Baggi Begovic vs. René Amesz, Groovenatics, Skitzofrenix, Yasmin Le Bon, Sandro Silva, Carl Tricks en Rob Boskamp, vocaal opgezweept door niemand minder dan Lady Bee, Mo MC en yaNto. Bij Foktop! kun je eigenlijk alles verwachten, want die gasten zijn gek. Paarsgewijs hoor je dikke back2backsessies van Ryan Riback b2b DJ Rockid, Hoodie b2b Sickboy, Tom Piper b2b DJ Rockid, maar ook Cablejuice, Ralvero, Quinten 909, MC Bizzey en Dan Stezo. Wat zo'n mega line-up wel niet moet kosten? Helemaal niets, want de entree is gratis!
Zaterdag 23 oktober zullen de liefhebbers van drum & bass een unieke nacht gaan beleven. Prspct en Bassmachine Entertainment bundelen namelijk hun krachten en bedienen de pure liefhebbers op een portie harde en rauwe drum & bass. Alhoewel Prspct staat voor hard, is het niet alleen genadeloos stampen en zagen geblazen op de feesten.
Op 22 oktober 2010 staat AIR tijdens het Amsterdam Dance Event in het teken van de Nederlandse house helden Sunnery James & Ryan Marciano en hun genodigden. Het Britse duo Copyright en jong Zweeds talent An21 zullen naast Sunnery en Ryan de grote zaal van de nieuwe Amsterdamse nachtclub AIR laten zien wat ze waard zijn. De avond zal ‘live' vanuit AIR worden verslagen door Giel Beelen en uitgezonden worden op 3FM en Nederland 3.
Bar25 ADE special dinner
woensdag 13 oktober 2010
Op zondag 24 oktober zal Bar27 in samenwerking met Bar25 Berlijn en Studio Soulrock alles uit de kast trekken om ADE 2010 met een dikke knaller af te sluiten! Berlijn en Amsterdam smelten deze zondag samen.
Mixed
woensdag 13 oktober 2010
Donderdag 21 oktober zal de prachtige Supperclub in Amsterdam omgetoverd worden tot één grote Mixed playground. Verwacht een wervelende infasie vanuit Berlijn, de stad waar techno het volkslied is en de drumcomputer het meest bespeelde instrument. Gierende hihats gegarandeerd dus, en dat tot maar liefst 6 uur in de nacht en in 2 zalen!
Tranceclassixx behoort al jaren tot één van de gezelligste feesten in de Matrixx. Top sfeer, leuk publiek en natuurlijk de beste tranceplaten van de afgelopen jaren. Zaterdag 23 oktober vind het eerste trancefeest in de Matrixx van het najaar plaat. De artiesten van deze avond zijn Richard Durand, Jochen Miller, Marc Simz en speciaal uit de UK: The Thrillseekers
Op 11, 12 en 13 november vindt de eerste editie plaats van de Monaco International Clubbing Show (MICS). Drie dagen lang herbergt Monaco belangrijke spelers in de clubindustrie, DJ's en vele bezoekers. Als het eerste evenement ter wereld dat zich toelegt op de nightlife industry, biedt het MICS drie dagen lang panels, shows, conferenties, exposities voor en door professionals uit alle sectoren van de clubindustrie. 's Avonds wordt de chique badplaats omgetoverd tot een waar clubwalhalla: DJ's als Boys Noize, Dennis Ferrer, hun eigen Chuckie en vele anderen zullen optreden in de prachtige clubs die Monaco rijk is.
Fantasy Island line-up
maandag 11 oktober 2010
Dames, heren en natuurlijk gast! Op 31 december 2010 zal Fantasy Island een oude geliefde locatie doen herleven: Go Planet Expo Hall te Enschede. Om het oude jaar op een passende manier af te sluiten en 2011 knallend te beginnen hebben ze een rauwe & dikke line-up samengesteld!
Booming sexy new years vibe
maandag 11 oktober 2010
2010 wordt 2011...Jemig! Alweer een jaar ten einde? Toen je jonger was, leken twaalf maanden oneindig lang te duren, maar nu zijn de 52 weken voorbij gevlogen! Heb je alle goede voornemens van vorig jaar ten uitvoer gebracht? Natuurlijk niet. Hoe kan het ook! Teveel verplichtingen en verantwoordelijkheden. Vooral het voornemen ‘meer genieten van het leven’ is waarschijnlijk vaker in het verdomhoekje verdwenen dan je zou willen. Goede reden om 2011 meteen met dat genieten te beginnen op Booming Sexy New Years Vibe!
Pokke Herrie
maandag 11 oktober 2010
Op 23 oktober vindt voor de eerste keer Pokke Herrie plaats in Duitsland. Pokke Herrie zal de Turbinenhalle in Oberhausen hevig laten schudden. Iedereen kent de Pokke Herrie evenementen wel die de afgelopen jaren in Nederland en België georganiseerd werden. Vooral de edities met kerst waren mega goed bezocht. Nu is het tijd om dit evenement ook aan onze buren uit Duitsland te presenteren. Dit gaat natuurlijk samen met een dikke line-up verdeeld over drie area's.
Loudness
maandag 11 oktober 2010
Dit jaar op Decibel was er een tent die bijzonder opviel en bijna uit zijn voegen barste: de Loudness area. De raw hardstyle stond hier centraal en dat bleek enorm in de smaak te vallen bij het publiek! De hoogste tijd dus voor een vervolg! Op zaterdag 11 december presenteert b2s in Factory 010: Loudness! De tiende verdieping van het Graansilo pand aan de Maashaven zal dan compleet omgetoverd worden tot een industriële maar gezellige place to be!
Fusion of Dance indoor
maandag 11 oktober 2010
Nog voor de bekendmaking van de line-up van de eerste indooreditie van Fusion of Dance in de IJsselhallen, zijn binnen 72 uur de eerste duizend early bird tickets verkocht. Met The Prophet, Deepack, ROOG, Lucien Foort, James Ruskin, Miss Djax, Jochen Miller en Fausto is de toon gezet voor 18 december. De organisatie geeft het publiek waar het op hoopt; een groots indoor-dancefeest met maar liefst zes podia, een Fusion-waardige line-up en letterlijk knallend entertainment tot 07.00 's ochtends.
Tijdens het Amsterdam Dance Event wordt de nieuwste hotspot van het Amsterdamse nachtleven op zaterdag 23 oktober veroverd door een van de grootste namen uit de Duitse muziekindustrie. Marc Romboy host samen met Electronation zijn jaarlijkse ADE-showcase in Boom Chicago, inmiddels beter bekend als club BC12. Vanwege de uiteenlopende line up, met onder meer vier live optredens, kan deze avond nu al worden bestempeld als een van de meest verrassende showcases van ADE 2010.
Warhola
zaterdag 9 oktober 2010
De laatste zondag van de maand oktober zal een keerpunt worden in de Nederlandse gay(minded) partyscene. Na de Betty Ford Clinic en Villa Achterwerk komt partyorganisatie MAW met een spiksplinternieuw en vooral spraakmakend gay(minded) event. Warhola dus. Rotterdam, eigenlijk heel Nederland, schreeuwt om een nieuw feest voor de gay(minded) doelgroep.
Proud 2 be Hardcore
vrijdag 8 oktober 2010
Zoals bekend zal dit concept na Duitsland en België eindelijk ook Nederland aandoen. Voor het eerst zal in de bekende discotheek Mondial te Beek een volwaardig en puur hardcore-evenement plaats vinden. Op vrijdag 15 oktober zullen maar liefst drie area's worden voorzien van de nodige hardcore ingrediënten in diverse stijlen. En om het nog maar eens te benadrukken, voor dit evenement zijn de deuren geopend van 21.00 tot 07.00! Dat is op zich al een uniek gegeven.
Drieduizend nieuwe vinyls in de sale
donderdag 7 oktober 2010
Nog maar ruim drie weken te gaan en het legendarische filiaal van Midtown aan de Binnenweg gaat sluiten. Vandaag zijn er weer ruim 3000 oude vinyl platen naar de winkel gegaan die tegen afbraakprijzen verkocht worden. Op de speciaal ingerichte bovenverdieping kun je alle platen uitkiezen voor 2,50 per stuk of 5 voor 10 euro, scoren maar!
3Hoog zoekt ruzie
donderdag 7 oktober 2010
3Hoog klapt de nieuwe maand in met een onverschrokkenheid die zijn weerga niet kent. Deze maand heeft het 3Hoog team zich laten inspireren door hilarisch vechtfilms en hysterische oma's achter de verborgen camera.
Energy maakt line-up bekend
donderdag 7 oktober 2010
Met een reeks internationale artiesten uit meer dan negen landen is de muzikale verbreding en vernieuwing van Trance Energy een feit. Trance Energy gaat door als Energy en op zaterdag 19 februari 2011 vindt de eerste editie plaats in de Utrechtse Jaarbeurs. De organisatie maakt zich met Energy | The Network klaar voor een nieuw decennium, met een kenmerkende en energieke cross-over sound.
De Time Out in Gemert vormt al langere tijd voor een flink aantal partybezoekers de thuisbasis voor Try Before You Die. Try Before You Die, beter als TBYD bekend, staat garant voor dikke line-ups, duizenden uitzinnige partygangers en een bijna als uniek te omschrijven sfeer. In een paar uur vliegt de ene na de andere topact je om de oren en waar je ook komt is het dus hoe dan ook de crème de la crème.
Paranoia in Paradiso
maandag 4 oktober 2010
Paradiso hangt de dwangbuis weer uit op zaterdag 9 oktober, want het is tijd voor alweer de vierde editie van het feest Paranoia. De gekte slaat opnieuw los in, met een gevarieerde mix van nieuwe en bekende namen. Wat opvalt aan deze editie van Paranoia is dat het een totale Amsterdamse bende is, want alle artiesten en performers komen uit Mokum.
Wat hebben de datums 6 november en 2 oktober met elkaar te maken? Niet zo veel zeg je? Think again! 2 Oktober 2010 betekent het begin van een weergaloze Fusion tour in de Heineken Music Hall. Het hardstyle label Fusion had op die avond haar meest trouwe afgezanten op een missie gestuurd naar de ‘Bijlmer Bierhal' voor een portie rauwe, harde en onvervalste hardstyle. En je voelt het al aankomen, iets meer dan een maand later zullen een aantal van de vertegenwoordigers van het Fusion label in Takens verder gaan waar ze in de HMH mee zijn begonnen.
Format speelt met vuur
zondag 3 oktober 2010
Op vrijdag 8 oktober strijkt een Spaanse invasie neer in Air, Amsterdam. Muzikale voorman Juan Sanchez stookt met de programmering van Format ditmaal het vuur hoog op. Headliner in Air1 is Alex Under (Trapez/CMYKmusik) die met zijn Spaans geschoeide techno dansvloeren wereldwijd in vuur en vlam zet.Support krijgt hij van Olene Kadar. Olene was een groentje maar inmiddels is hij de niet te blussen rode peper van de Nederlandse techno scene. Met zijn pittige live set beroert hij vriend en vijand.
12inchCity
zaterdag 2 oktober 2010
Een lekker opwarmertje voor de avond waarbij de eerste heerlijke platen gedraaid worden, de eerste vonken kunnen overslaan tussen de bezoekers en waarbij er een goede basis gelegd wordt voor deze fantastische avond. Bezoekers met een kaartje voor “12inchCity Techno Trilogy” van zaterdag krijgen uiteraard voorrang, dus wees er snel bij.
Het is elke week feest in Studio 80, maar op zondag 10 oktober heeft de club aan het Rembrandtplein in Amsterdam wel iets heel bijzonders te vieren: het tienjarige dj-jubileum van een van de allergrootsten van de internationale house: dj Boris Werner. Voor die speciale gelegenheid zal dan ook alles uit de kast worden gehaald, en zeker door Boris zelf, die op deze zondag de tiende een nieuw Studio 80-record zal vestigen met een tien uurs dj-set.
Beatloverz is larger than life. Na een flink aantal succesvolle edities in de Maassilo maakt Beatloverz zich nu klaar voor haar grootste en meest spectaculaire editie ooit. Beatloverz larger than life op 13 november in Ahoy, Rotterdam. Van 22.00 uur ‘s avonds tot 07.00 uur de volgende ochtend knallen in twee verschillende areas. En wie weet maak jij samen met een vriend Beatloverz wel mee als Grand VIP. De organisatie geeft in totaal vier Grand VIP pakketten weg. Daarnaast geven ze ook nog eens 4 x 2 tickets weg. Volop kans dus!
Naast The Bloody Beetroots Death Crew 77 en Modeselektion bevestigd STRP Festival tevens voor de eerste zaterdag Die Antwoord, Hudson Mohawke, SBTRKT en Aardvarck. Hiermee is de line-up voor zaterdag 20 november compleet! Ben je nu helemaal overtuigd? Dan kun je vanaf volgende week dinsdag 5 oktober voor het eerst een passe-partout ticket voor alle concerten in het Klokgebouw tijdens STRP Festival aanschaffen.
De succesvolle houseformule Nope staat dit keer in het teken van Fashion en de release van Nope Is Dope vol. 8, de dikste house cd van het moment met de lekkerste tracks van de hotste house DJ's, gemixed door niemand minder dan D-Rashid en Apster. De Nope is Dope cd tour strijkt zaterdag 16 oktober neer in de Matrixx.
30 oktober 2010
Go! is verliefd
Haags onderonsje bij Foktop!
29 oktober 2010
Antiverveling op Langweiligkeit 11
Voulez-Vous
28 oktober 2010
Crystal Rosso neemt je mee naar Las Vegas
Imprint in Trouw met twee zalen vol technohelden
Mau5querade
27 oktober 2010
Halloween
Sexy Mother Fucker
Concept
26 oktober 2010
Nightmare Warmup aan de Koperslagerstraat op 4 december
Techno op unieke locatie met dj Remy
Armada Music presents 'For You'
25 oktober 2010
Wil jij ook niet meer betalen voor een kaartje?
23 oktober 2010
Rauw
22 oktober 2010
I Love los
Lunapark viert haar vijftienjarig jubileum
Late Night Society
21 oktober 2010
Seasons Autumn Edition
Metz on sunday
Decisions
20 oktober 2010
Vie Monday
18 oktober 2010
Brainburst
16 oktober 2010
Go Dutch and Foktop
15 oktober 2010
Prspct on Tour Amersfoort presenteert line-up
Sunnery James & Ryan Marciano invite
13 oktober 2010
Bar25 ADE special dinner
Mixed
12 oktober 2010
Tranceclassixx met The Thrillseekers
Moncaco international clubbing show
11 oktober 2010
Fantasy Island line-up
Booming sexy new years vibe
Pokke Herrie
Loudness
Fusion of Dance indoor
9 oktober 2010
Electronation presents Systematic Recordings Special
Warhola
8 oktober 2010
Proud 2 be Hardcore
7 oktober 2010
Drieduizend nieuwe vinyls in de sale
3Hoog zoekt ruzie
Energy maakt line-up bekend
5 oktober 2010
8 Oktober hardstyle, hardcore en early rave bij TBYD in Time Out
4 oktober 2010
Paranoia in Paradiso
Zaterdag 6 november Fusion of sound Tour 2010
3 oktober 2010
Format speelt met vuur
2 oktober 2010
12inchCity
1 oktober 2010
Nieuw record tijdens tienjarig jubileum Boris Werner
Word jij een Beatloverz grand VIP?
STRP Festival introduceert passe-partout
Nopeisdope 16 oktober in de Matrixx