Partyflock
 
­ Nederland

IMHouse invites Blufin
ADE special

gepubliceerd door , op
IMHouse invites Blufin
24 augustus 2010
Van 20 tot en met 23 oktober staat Amsterdam voor de vijftiende maal geheel in het teken van het meest gerenommeerde dance evenement van het jaar; het Amsterdam Dance Event. Gedurende deze vier dagen is onze hoofdstad het mekka van alles en iedereen die electronische muziek inademt. Dj's, Live Acts en platenlabels uit de hele wereld reizen af naar ons kikkerlandje om te laten zien wat ze in huis hebben.

Woensdag 20 oktober organiseert Imhouse samen met het Duitse label Blu Fin recordings een speciale showcase in de Flexbar. Met een line up, dat is niet mis! Martin Eyerer, John Acquaviva, Petter, Gorge, Rainer Weichhold, Bjorn Wolf, Olivier Giacomotto, Juan Sanchez, Edwin Oosterwal, Nicole Moudaber, Koen Groeneveld, Peter Horrevorts, Izaakson, Eric Fender en Pieter Versteeg zullen allemaal stuk voor stuk acte de presence geven tijdens deze avond.

Een van de highlights van deze Ade showcase in de Flexbar is de album presentatie van Martin Eyerer. Zijn album "Tiny Little Widgets" komt eind oktober uit op Blu Fin Recordings. Speciaal voor deze gelegenheid zal Martin een groot deel van de nieuwe tracks ten gehore brengen inclusief zijn nieuwe single samen met niemand minder dan de zangeres van Kosheen, Sian Evans!

De tweede techhouse grootheid die Imhouse & Blu Fin recordings hebben kunnen strikken is John Acquaviva. In 1993 starte Acquaviva het label Defenitive Recordings samen met Richie Hawtin. Het label staat inmiddels al meer dan 15 jaar garant staat voor het uitbrengen van legendarische underground club anthems.

Een Imhouse showcase is natuurlijk niet compleet zonder uber gastgeber Bjorn Wolf. Samen met Pieter Versteeg en Izaakson is hij de bedenker van het Imhouse concept.De heren zijn dan ook zeer trots om voor het eerst deel te nemen aan dit fameuze internationale spektakel.

Check hier de promo video: www.youtube.com/watch?v=Ch9kIjDjb-U

Vvk + Deur prijs: 10 euro
Vvk adressen: Free Record Shop en www.ticketscript.nl
Line-up: Martin Eyerer, John Acquaviva, Petter, Gorge, Rainer Weichhold, Olivier Giacomotto, Juan Sanchez, Bjorn Wolf, Edwin Oosterwal, Nicole Moudaber, Koen Groeneveld, Peter Horrevorts, Izaakson, Eric Fender en Pieter Versteeg.

www.imhouse.nl

1 opmerking

John Acquaviva!!
_O__O__O__O__O__O_
laatste aanpassing