Partyflock
 
­ Nederland

Leip
Charly & Nazzz Bday Special

gepubliceerd door , op
Leip
22 september 2010
FeestLeip · Charly & Nazzz Bday Special
Datumzaterdag 16 oktober 2010
LocatieBolder Site
Leip heeft het afgelopen jaar Monnickendam meerdere malen op z'n kop gezet met hun sterke Line-ups in het knusse De Bolder. Op zaterdag 16 oktober gaat het weer gebeuren, want dan presenteert Leip een speciale birthday-editie samen met twee dj's die zowel in de omgeving als in de rest van Nederland geen onbekenden zijn. Charly & Nazzz hebben een aantal vrienden en bekenden uitgenodigd om samen met hun en de Leip-crew er een groot feest van te maken en natuurlijk zou het mooi zijn als jij er ook bij bent!

Charly en Nazzz kenden elkaar al wat jaartjes toen ze in 2005 voor het eerst voor een back to back set werden ingepland bij het roemruchte D.D.O.D.. Dit bleek een goede zet te zijn van de organisatie, want de mannen ontdekten dat er een bepaalde chemistry tussen hen heerste die ervoor zorgde dat die avond de pannen van het dak vlogen. Uiteraard smaakte dit naar meer en voor ze het wisten, stonden ze eigenlijk bij elk optreden samen achter de decks. Dit bracht hun naar o.a. Defqon.1 Festival, Dance Valley Festival, Trance Nation, Heat UK (in de beroemde Londense club KOKO, voormalig Camden Palace), ROCKIT open air festival en het (voorlopige) hoogtepunt in hun carrière: optreden voor een volle Melkweg tijdens HQ in april van dit jaar. In de loop der jaren is hun sound steeds breder geworden; van house naar trance of stevige electro, they love it all.

Dit is ook de reden waarom de Line-up behoorlijk gevarieerd is op 16 oktober tijdens Leip. De avond begint met house, waar de getalenteerde Edamse Marlicious (bekend van Ex Porn Star) het spits zal afbijten. Natuurlijk mag Phil T Phaxx a.k.a. Shadowphaxx niet ontbreken, deze man behoort tot de beste vrienden van de hosts van dit spetterende verjaardagsfeest. Ook Ruben Vitalis is om een speciale reden gevraagd: hij en Charly doorliepen samen hun Mbo-opleiding, waarna ze elkaar jaren later weer tegenkwamen in de dancewereld. Ruben is bekend van o.a. Dance Valley en zijn vele andere binnen- en buitenlandse boekingen.

Eugenio Ricci a.k.a. Bass-D is de redder in nood. Eigenlijk zou Artento Divini acte de présence geven, maar door omstandigheden is hij helaas genoodzaakt af te zeggen. Eugenio was meteen enthousiast om Artento's settijd op te vullen, dus dat wordt ongetwijfeld een lekkere set van één van Nederlands housepioniers. Hierna is het tijd voor Charly & Nazzz die hun nieuwe setup gaan gebruiken voor hun nieuwe Dex & FX-show, waarna de afsluiter voor the one and only dj Fausto is. De godfather van de Nederlandse Harddance gaat een set draaien zoals je van hem gewend bent, HQ style! De finishing touch wordt verzorgd door één van de meest legendarische mc's die ons land rijk is: Mc Da Mouth of Madness.

De eerste vijftig bezoekers krijgen een gratis cd gemixt door birthdayboys Charly & Nazzz met hierop de vetste house en progressive trance.

Zorg dus dat je er op zaterdag 16 oktober bij bent tijdens Leip in Bolder in Monnickendam. In de voorverkoop kost een kaartje slechts 10 euro (verkrijgbaar bij Bolder en bij Videoland Monnickendam), op de avond zelf kun je voor 13 euro een entreekaart kopen aan de deur. Charly & Nazzz heten je van harte welkom op hun verjaardagsfeest, de mannen gaan hun 27e verjaardag in stijl vieren, want je weet het: Leip = Leip!

9 opmerkingen

 
Nice :D
word een knaller!!!


laatste aanpassing
congratz Charly & Nazz , dikke lineup jongens !!!!