Partyflock
 
­ Nederland

Attack of the new Generation
A hardcore fright night

gepubliceerd door , op
Attack of the new Generation
27 juli 2010
Op 16 oktober, 22.00 uur luiden de kerkklokken van Metropool. Hiermee worden angstaanjagende artiesten en zombie toeschouwers tot leven gewekt. De volgende huiveringwekkende artiesten zorgen er mede voor dat iedereen een onvergetelijk enge, maar vooral vette avond zullen hebben.

Line-up
Mad Dog Italië
G-Town Madness
Kasparov
Noisekick
Cemon Victa
ManUmaX
ArmenianBoy
Iridium DJ

Deze tijdelijke, temple of horror word gehost door MC Madness. De visuals zullen gemaakt en beheerd worden door Grooveadelic Team. De meest enge, gore, en bloederigste beelden zullen langskomen, dus wees voorbereidt!

Licht, geluid & aankleding
Je zult ondertussen wel in de gaten hebben dat er niet alleen een dikke line-up staat, maar ook dat er veel aan de aankleding gedaan wordt en je hebt gelijk! Aangezien het dan ook bijna Halloween is staat dit evenement geheel in het thema Horror! Dat betekent grafstenen, geesten spinnenwebben en nog veel meer! Wil jij hierop gepast gekleed gaan, is dit uiteraard geen probleem, dus heb je enge kleding, nep bloed etc., schroom je niet, en wees deel van deze avond! (zorg wel dat het veilig blijft, en riskeer dus niet, dat het bij de deur door de beveiliging wordt afgenomen) Voor degene die het nog niet weten, Metropool is voorzien met 1 van de dikste licht en geluidsinstallaties en het pand staat op gigantische anti tril veren, waardoor het mogelijk is om het geluid goed hard (en zuiver!) te zetten.

Kaartverkoop
Earlybird tickets waren verkrijgbaar. Momenteel zijn er nog voorverkoop kaarten verkrijgbaar bij platenshop Popeye te Hengelo, bij het loket van Metropool en via Info. Ook zijn de kaarten nog verkrijgbaar bij Paylogic. Durf jij het aan, en wil jij hierbij zijn? Zorg dan dat jij je tickets op tijd bestelt!

Winnen
Er worden bij Partyflock 2 x 2 kaarten verloot. Om kans te maken, klik Hier. Ook worden er kaarten verloot bij Hardcore Power Radio. Check hun Website en luister naar de Hardcore Power Radio om kans te maken! Mis dit feest dus niet, vol met de beste artiesten en de meest enge aankleding! Er zullen foto's worden gemaakt door oa Partyflock, Partygraaf, Gabbertube & Solid Soundz Events. En om nog even wat geheugens op te frissen, een aftermovie van Attack of the new Generation – Rules of Engagement:

14 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1693, 1942}
Artiest {SHOWLIST artist 26309, 30645, 92954, 39452, 3274}
En daar gaan we weer!!! :cheer:

wordt weer dik!!!
 
Artiest {SHOWLIST artist 36429, 51003}
:) heb er zin aaaan :P
Artiest {SHOWLIST artist 2561, 10405, 1678}
YEAH!!!

Dat wordt er weer eentje! :D
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 30942, 43679}
Lekker maximaal op zn Twents beuk'n jah!! :D
GTP ween en bliem :D
Werkzaam bij Twidl
Artiest SynnyS
Dope! Dat gaat knallen worden! Altijd goeie feesten van solid soundz :)
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 5 oktober 2010 om 19:01:
Zin in. Nog iets meer dan week

onie dan :P
Werkzaam bij UF Events
Artiest {SHOWLIST artist 34781, 75120, 39433}
Misschien ook nog ff pilsen :bier:
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Zin aan, lekker knallen in Metro is altijd gezellig...


Armenianboy en Iridium DJ :respect:
G-Town Madness :D

Hard gaan!
oeeeeeeeeeeeeeehhh dat is nog mooier , ik weet al hoe ik ga








gehehe HORROOOOOOOORRRRRRRRR :D