Partyflock
 
­ Nederland

12inchCity invites

gepubliceerd door , op
12inchCity
5 oktober 2010
Feest12inchCity · The city that never sleeps
Datumdonderdag 21 oktober 2010
LocatieOdeon
Een droom die uitkomt, Der Dritte Raum tijdens Amsterdam Dance Event in de grote zaal van de Odeon. “12inchCity invites”, ben je erbij?

Sonne mond sterne, Love family park, Time warp en Awakenings. Als je als dj op deze podia gerockt hebt, dan weet je dat je lekker bezig bent. Op “12inchCity invites..” worden twee Duitse Helden (inderdaad met hoofdletter H) uitgenodigd om in de stad der steden de inwoners van 12inchCity een heerlijke liveset te bezorgen. Der Dritte Raum doet op donderdag 21 oktober de ambtsketting van 12inchCity om, om zo te laten zien hoe zij een feest bouwen, Der Dritte Raum stijl.

De andere Duitse inbreng op deze avond komt van Stimming. Deze live-act heeft ook op gerenommeerde podia zijn kunsten vertoond met Welcome to the future als laatste gig. Op het befaamde Green label, met o.a. Joris Voorn en Nuno dos Santos, brengt hij zijn platen uit. Hij is vooral bekend om zijn prachtige producties, met de plaat “The loneliness” als uitstekend voorbeeld. Briljante gevoelsmuziek is een treffende typering om de tonen van Stimming te beschrijven. Op donderdag tijdens Amsterdam Dance Event zie je waarom.

De Nederlandse inbreng deze avond komt van de Noordwijkse ravers Aike & Dickson, een duo dat vooral bekend is geworden door hun optredens op Vaag, Rekorder en Huismuziek. Met een mixtechniek om van te smullen en een aanstekelijk enthousiasme, brengen deze boys de voetjes aan het bewegen. Bij Aike & Dickson weet je een ding zeker: Stil sta je niet.

In de grote zaal van de Odeon zal deze avond 12inchCity alvast een groot voorproefje geven van wat er op de zaterdag erna allemaal staat te gebeuren. Aangezien er maar een beperkt aantal mensen in de zaal passen wordt er aangeraden haast te maken met kaarten. Maar met een line-up met Der Dritte Raum, Stimming & more is dat wellicht een overbodige opmerking.

Line up:
Der Dritte Raum
Stimming -live!
Aike & Niles Dickson
Joeno & Martin Bell