Partyflock
 
­ Nederland

Volledige line up Se7en Sins N.Y.E.

gepubliceerd door , op
Volledige line up Se7en Sins N.Y.E.
22 oktober 2006
FeestSeven sins · 14 hours non stop
Datumzondag 31 december 2006
WinactieSeven sins actiegesloten
LocatieMECC Maastricht Site
Eerder maakte de organisatie van Xclusive Dance een gedeelte van de line up bekend. Afgelopen week mocht Xclusive Dance nog de beste dj’s onder contract van Q-Bookings aan de line up toevoegen om deze nacht ook het echte Q gevoel te creëren in Maastricht; The Prophet, Showtek en Luna.

The Prophet, een zeer ervaren hardstyle dj die al jaren niet meer weg te denken is in deze scene en wereldwijd bekend staat als een top artiest. Dit jaar sloot The Prophet zijn stage af op Mysteryland.
Één van de gebroeders van Showtek, onder andere bekend als Duro. heeft zich al bewezen als afsluiter van In Qontrol, waar hij iedereen helemaal gek maakte. Samen met zijn broer zullen deze twee onder de naam Showtek jullie voetjes wel van de grond krijgen, stampen dus.
Dj Luna bekend van zijn uitverkocht solo concert Xqlusive Luna wordt door de meeste van jullie gezien als één van de bekendste en beste Hardstyle dj’s die Nederland rijk is. Luna zal dit keer geen set neerzetten in de hardstyle area maar speciaal voor Xclusive Dance heeft hij ervoor gekozen om een Hardtek set in de techno area te doen. Deze zeer speciale act mag je echt niet gaan missen!!
Naast dj Luna is ook Marcel Woods aan de techno area toegevoegd. Zijn super gigs afgelopen jaar in the UK en deze zomer op Mysteryland, hebben ervoor gezorgd dat Xclusive Dance deze man 31 december naar het Zuiden haalt om eens ouderwets te beuken.
Ten slotte mag Xclusive Dance nog een hele speciale live act aanbieden, namelijk die van The Detroit Grand Pubahs. Bij de meeste van jullie staan ze bekend als de producers van de hit “Sandwiches” onder andere geremixed door 2ManyDj’s. Deze mannen zijn nog steeds helemaal in trek omdat hun nieuwste releases door dj’s worden gedraaid zoals Sander Kleinenberg en Dave Clarke bijvoorbeeld. Voor Xclusive Dance zal The Detroit Grand Pubahs met een spectaculaire live act komen om jullie helemaal uit je dak te laten gaan. Never seen before…

In 2006 zijn de toonaangevende festivals in Nederland, Defqon, Mysteryland, Extrema outdoor en Decibel outdoor geweest. In de line up van Se7en Sins kom je ook alleen maar artiesten tegen die dit jaar op deze festivals hun kunsten hebben vertoond. De totale line up zal er als volgt uitzien:

Area 1 Pride house-groove-progessive-latinhouse
In deze area, de eerste area na binnenkomst zal je “trots” gevoel op de proef worden gesteld. In een area vol spiegels, kroonluchters en discoballen zul je de “hotste” house en groove horen. De dj’s die jullie hier het nieuwe jaar inwijden zijn;

Daphne Darretta
Bizarre R
Endfest
Wessel B
Ricky Rivaro
Claudio
Mingus
Mauk
Julien
Aston
Valentin Molotov
Josh Pitch
Daniel Forbes
Alpha Static
VJ 3DJL
Mc Whiteline

Area 2 Greed minimal-techno-hardtek-schranz
In deze area staat de muziek stijl techno centraal. In de Benelux zijn de bekende techno organisatoren I love Techno en Awakenings. Xclusive Dance heeft voor dit evenement gekozen voor een combinatie van commerciële techno dj’s als de echte underground masters uit Detroit dj bone. Let vooral op de closures Luna, Rude Awakening en de meest geboekte techno dj wereldwijd Ben Sims. Na een avond in deze area te hebben volbracht zal de “hebzucht” naar techno alleen maar stijgen. De helden in deze zaal:

Tom Welling
Billy Nasty
Jeroen Effing
Bone
Steve Rachmad
Max Million
Technasia
Ben Sims
Luna
Rude Awakening
Invite
VJ 3DJL

Area 3 Jealousy earlyrave- oldschool-classics-hardcore
Deze area zal decoratief de uniekste area worden. Met trots kan er hier sprake zijn van jaloezie. Deze area zal opgebouwd worden van classics, oldschool, earlyrave en eindigen in het keiharde echte werk. De kenner uit Italië, Tommyknocker, zal de afsluiter zijn in deze zaal. De beukers in deze area;

Miss Zelda
The Carcass
Waxweazle
Reiner
Headbanger
Tommyknocker
Arjuna
Wapsquad DJ Team
Thanoz & LD
Reemke
Mc Scorpio
VJ 3DJL

Area 4 Anger hardhouse-hardstyle-jumpstyle
Donker, vuur en de duivel zijn de thema’s in deze area. De beste hardstyle dj’s uit binnen en buitenland zullen ervoor zorgen dat 2007 een knaller van een begin krijgt. Xclusive Dance zal deze area, tevens de grootste area, volledig inrichten met decors, super geluid en een waanzinnige lasershow.

Yves Deruyter
Super Marco May
Daniele Mondello
Ruthless
Technoboy
Showtek
The Prophet
Panic
Dragan & Main
Twisted Jay
Xenobyte
Toyrax
SP
Mc Q
Mc Apster
VJ 3DJL

Area 5 Lust club-funk-tribal-electro
Deze zéér stijlvolle area zal de area worden van de passie en de liefde. De host in deze area is het aanstormende grote talent Wendy, het gezicht van het wereldbekende lounge concept Fatboy. Wendy en Fatboy zullen deze area stijlvol, vrouwelijk en intiem maken. Samen met haar dj collega’s nodigt Wendy jullie uit een kijkje te nemen in haar wereld. De dj’s die ze deze avond speciaal voor jullie heeft uitgenodigd zijn;

Dr. Lektroluv
Sharam Jey
Benny Rodrigues
Victor Coral
Fausto
Jochen Miller
The Detroit Grand Pubahs live
Freaky Underground
Aron
Wendy
Dia y Noche
Mc Nadja (ex-close to you)
VJ 3DJL

Area 6 Sloth lounge-dance classics
Deze area is enkel en alleen voor de VIP’s en artiesten. VIP tickets zijn te koop via ticketservice.nl. VIP bij Xclusive Dance betekent dat men een eigen parkeerplaats heeft, uiteraard gratis parkeren, geen lange wachtrijen, een aparte ingang, een fles champagne bij binnenkomst en toegang tot de VIP area die overigens de enige area deze avond zal zijn waar in glas geschonken zal worden. VIP tickets zijn nu te koop voor € 95 (beperkt leverbaar). Dj Max Million zal zorg dragen voor de echte lounge.

Area 7 Gluttony foodvillage
Last but not least. Xclusive Dance schenkt ook aandacht aan de inwendige mens. In deze area kom je lekker even tot rust en ben je in de gelegenheid een hapje te eten in de verschillende standjes. Wendy zal hier voor de muzikale achtergrond zorgen. Even chillen en weer doorgaan….

Extra 8e Area Hot Sunday Nightr&B hot and very sexy
Discotheek de Mondial in Beek zal eveneens nieuwjaar in het MECC Maastricht vieren met hun legendarisch “Hot Sunday Nights” concept. Dit zwoele R&B concept zal Nederlands grootste indoor R&B party worden. Xclusive Dance en discotheek Mondial bieden voor de liefhebbers combitickets aan voor toegang tot beide evenementen deze avond. Combitickets zijn uitsluitend te koop via ticketservice.nl en uiteraard zolang de voorraad strekt. Één prijs, twee concepten!!

Dat er hard gewerkt is geworden aan het concept en de line up mag voorop staan. Voor Nederlandse begrippen is deze combinatie al een tijd niet meer getoond en zelfs uniek en gewaagd te noemen. Alle muziekstijlen onder één dak, 14 uur lang onbegrensd doorfeesten, een top nationale en internationale line up, alle area’s uniek aan het thema gedecoreerd, indoor vuurwerk, een open buiten terras, entertainment, in alle area’s speciale vj projecties die door de beste Limburgse VJ specialist VJ3djl worden gemaakt, mega lasershows en een top locatie het MECC Maastricht zullen ervoor zorgen dat N.Y.E. Se7en Sins het indoor feest van 2006 gaat worden. Met een capaciteit van meer dan 10.000 bezoekers zal Se7en Sins Nederlands grootste indoor New Years Eve festival worden.

Omdat december een dure maand is denkt Xclusive Dance mee aan dit fenomeen. Vanaf 16 oktober is een actie van start gegaan waar men voor de prijs van één ticket met twee personen toegang heeft. Deze duo tickets zijn beperkt in oplagen, dus wees hier snel bij en scoor je kaartje voor € 22,50 pp!!!! www.ticketservice.nl

So get yourself seduced by the unexpected and free your soul......
Welcome to 2007
Welcome to the world of Seven Sins!

Meer informatie www.xclusivedance.nl

148 opmerkingen

kirchroa ook present :D
Werkzaam bij OH-Events
Artiest 3DJL
Uitspraak van verwijderd op maandag 23 oktober 2006 om 21:50:
Ooit van Qlimax gehoord met je heptagram? En voor een dergelijk feest mag je wel wat meer kleur gebruiken, als ik bruin wil zien ga ik wel naar een UPS congres of zo...

Ik vind hem wel wat hebben,... beter dan een kermis flyer (F)
Artiest {SHOWLIST artist 49578, 9252}
ja en dat gras buiten wat is daar mee waarom kan t nie blauw zijn van kleur
 
En GELAEN waggelt..
Artiest {SHOWLIST artist 61507, 38666, 43052, 35651, 5418}
wat een zeur om die flyer :S
alle info staat er toch op?
Artiest {SHOWLIST artist 33744, 8490, 69463}
Uitspraak van Xenobyte op zaterdag 28 oktober 2006 om 18:14:
wat een zeur om die flyer
alle info staat er toch op?

Idd, maar het zijn de mensen die klagen die niet aan de bak komen. De mensen die andere mensen graag afkraken. De lozers die geen sociaal leven hebben en de hele dag maar achter het internet zitten, om domme praat over de meest achterlijke onderwerpen op een forum te plaatsen.

Amen! (F)

(K) tot NYE @ SE7EN SINS
Uitspraak van Woodaan op zondag 29 oktober 2006 om 18:48:
Idd, maar het zijn de mensen die klagen die niet aan de bak komen. De mensen die andere mensen graag afkraken. De lozers die geen sociaal leven hebben en de hele dag maar achter het internet zitten, om domme praat over de meest achterlijke onderwerpen op een forum te plaatsen.

Amen!



geheel mee oneens Wodan. Ik heb respect voor je als grafisch vormgever (dat heb ik voor alle vormgevers eigelijk) maar ik vind deze flyer echt zwakjes. Die van Awarenezz vond ik ook al minderz en die andere grijs/blauwe vond ik weer top.

Maar deze flyer straalt gewoon niets uit. Ik mis er het hele concept in. Zeven Zonden, een bepaalde sfeer, verkeerde typografie... de kleuren vind ik daarintegen wel weer leuk maar de flyer komt gewoon over alsof die gemaakt is door een eigen-huis-tuin-en keuken designer terwijl er toch wel een dikke line up staat...

no hard feelings, maar dit is mijn mening van iemand die niet aan de bak komt :-)
 
Oeee
 
Uitspraak van P-leej op maandag 30 oktober 2006 om 11:05:
geheel mee oneens Wodan. Ik heb respect voor je als grafisch vormgever (dat heb ik voor alle vormgevers eigelijk) maar ik vind deze flyer echt zwakjes. Die van Awarenezz vond ik ook al minderz en die andere grijs/blauwe vond ik weer top.

Maar deze flyer straalt gewoon niets uit. Ik mis er het hele concept in. Zeven Zonden, een bepaalde sfeer, verkeerde typografie... de kleuren vind ik daarintegen wel weer leuk maar de flyer komt gewoon over alsof die gemaakt is door een eigen-huis-tuin-en keuken designer terwijl er toch wel een dikke line up staat...



& zonden zijn bijbels dus eeuwen oud, stijl flyer is perkament papier, het lettertype is genomen van de oude grieken..past dus prima samen!!!!

Verder zijn er 7 zonden en zoals te zien in het heptagram ook 7 symbolen, elk symbool vertegenwoordigt een zonde ( buitenantflyer )

Binnenkant zie je 7 ooguitdrukkingen passend bij menselijke vormen betreft de 7 zonden. Menselijk en symbolisch gekoppeld aan passende kleurstellingen en matpapier ipv glimmend zorgen voor een zeer uniek totaliteit concept. In de flyer staat ook tekstueel aangegeven welke gevoelens per area gaan terug komen.

Door de hoeveelheid tekst is er inderdaad een beperking maar de ogen en het heptagram, lettertypes en soort en kleur papier zijn in mijn ogen meer dan perfect op elkaar afgestemd..

ff verder denken en de conclusie is

FLYER PERFECT :)
 
Dit geest kun je als Limburger zijnde gewoon nie weigeren :nee::nee::nee:
 
ben er ook zeker bij verkies de line up boven qrimte time en de helft goedkoperflyer gezien in de stad en is vet!!!
 
Artiest Thanoz
Uitspraak van verwijderd op maandag 30 oktober 2006 om 18:07:
FLYER PERFECT

:respect:
Kerel dat heb je enigszins goed verwoord. met het concept zat ik er dan een beetje naast. maar kwa design vind ik hem toch nog steeds niet toppiej
Uitspraak van P-leej op dinsdag 31 oktober 2006 om 14:08:
Kerel dat heb je enigszins goed verwoord. met het concept zat ik er dan een beetje naast. maar kwa design vind ik hem toch nog steeds niet toppiej



Heb ik vrede mee Lee, maar ik vind dat je zeer onprof. overkomt, voor iemand die dan wel aan de bak komt. En het blijft een mening geen feit.
Maar genoeg over de flyer!

Ik ben blij dat iedereen de lijn omhoog vet vind!
XD heeft natuurlijk goed zijn best gedaan!

XD :respect:
laatste aanpassing
Looking really nice! its gonna be a freaky 2007! Genieten genieten genieten! Xlusive Dance alvast bedankt..
kuskuskus
Ik vind de flyer supers :mixje:
Sluit goed aan op t concept
van SE7EN SINS!!! :woopwoop:
Uitspraak van X-X-X-X-L! op donderdag 2 november 2006 om 17:23:
duo ticket binnen

Das echt een koopje voor een leuk feest met nieuwjaar!! 8)
precies. al was k ook gegaan als t geen duo was hoor. maaja 2 voor 1 is altijd meegenomen he:P
 
waarom is dr niet zo een feest in rotterdammmmm ???
Uitspraak van Woodaan op woensdag 1 november 2006 om 11:27:
maar ik vind dat je zeer onprof. overkomt, voor iemand die dan wel aan de bak komt.


nou... zoveel kom ik nou ook weer niet aan de bak ghehe :)
Wordt lachuh 8) in zaal 3 :bounce:
Moet alleen m'n kaartje nog halen :p
 
ziet er goed uit en lekker kortbij! uiteraard moet je de toppers laten afsluiten maar denk niet dat ik ut tot 10 uur ga redden :9
YOW Groningen paraat!!! tot snel Limburg!
gezellige mensen daaro! greets Rik en Eddy
laatste aanpassing
:respect: luna, the prophet, showtek, technoboy, ruthless :respect:

zeker aanwezug, heb al een kaartje ;)

maar dat R&B past toch egt niet bij dit feest .. denk ook niet dat veel combi tickets worden verkocht
laatste aanpassing
 
hoorde net op een lokale nieuws zender dat het hele feest niet door gaat :S

http://www.l1.nl/
Waarom is het afgelast??
En als je nou al een kaartje hebt gekocht wat gebeurd daar dan mee??
 
Burgemeester Gerd Leers van Maastricht heeft twee danceparty’s in het MECC verboden uit vrees voor verstoring van de openbare orde.

Beide feesten waren gepland op oudejaarsavond. Het gaat om de danceparty’s Se7ven Sins en Hot Sunday Nights R&B. Se7ven Sins trekt volgens de politie personen met een rechts-radicale achtergrond. De doelgroep van het R&B feest bestaat vooral uit mensen van Turkse, Noord-Afrikaanse en Antilliaanse afkomst. Volgens burgemeester Leers is van beide doelgroepen bekend dat ze niet terugdeinzen voor een stevige vechtpartij. Het MECC verwachtte een kleine 10-duizend bezoekers op oudejaarsavond.


28-11-2006 16:01

Jammer zeg... Leek me een super vet feest!:nocheer: