Partyflock
 
­ Nederland

Eye on the future - Pre-x-mas special met Remy, Dimitri & Erick E

gepubliceerd door , op
Eye on the future - Pre-x-mas special met Remy, Dimitri & Erick E
12 december 2005
FeestEye on the future · X-mas warehouse party
Datumzaterdag 24 december 2005
LocatieLichtfabriek Site
Zaterdag 24 december is het weer tijd voor een nieuwe editie van Eye on the Future. Sinds jaar en dag een ware kersttraditie voor de echte Haarlemmer. Maar ook buiten deze hoofdstad van Noord Holland heeft de beruchte organisatie in een decennium een grote en zeer trouwe achterban opgebouwd.

Tien jaar geleden alweer begonnen namelijk de feestjes al in Beverwijk, de woonplaats van mede oprichter Alexander Koning. Samen met goede vriend Michel Becks week hij later uit naar het havengebied van Amsterdam, op dat moment een vrijplaats voor de meest wilde feesten. Door de populariteit moest er op een gegeven moment wederom een grotere locatie gezocht worden.

Dit werd de Hemkade te Zaandam, waar in samenwerking met partyorganisatie Fortress de legendarische Virtual Environment feesten werden gegeven. Hier werden veel techno DJ’s voor het eerst naar ons land gehaald, in een tijd dat deze muziekstroming hier nog zeer underground was. Toen nog onbekende namen als Monika Kruse, Ben Sims, Adam Beyer, Joel Mull, dj Rush, Thomas Schumacher, Valentino Kanzyani, Thomas Krome en Chris Liebing maakten hun Nederlandse debuut op deze avonden. In 1998 werd Eye on the Futuredankzij deze vooruitstrevendheid genomineerd als beste partyorganisatie van Nederland.

Op kerstavond zal er samen met de DJ’s van het eerste uur worden teruggeblikt op deze heerlijke ongecompliceerde tijd. Hollandse house helden Remy, Dimitri en Erick E zullen je in de Turbinehal van de Haarlemse Lichtfabriek mee terug in de tijd nemen. Alom bekende classics zullen afgewisseld worden met hedendaagse muziek. Uiteraard zullen Alexander Koning en Michel Becks niet ontbreken. Ook huisvriend van het eerste uur, Robert Huttinga, zal zijn beste platen uit de kast trekken.

Maar ook de toekomstige helden worden uiteraard niet vergeten door Eye on the Future. Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw zullen het oliehuis op zijn kant zetten. House, breaks, techno, klassiekers en electro: als het maar los gaat! Deze twee heren staan dus voor veel gezelligheid, vriendschap en liefde voor de muziek. En voor deze speciale kerst aflevering heeft Eye on the Futureook Brad Tipp uitgenodigd, de nieuwe protégé van Alexander Koning die de minimalere electronica ten gehore zal brengen.

17 opmerkingen

 
Artiest Gelley-B
Brad Tipp :respect:
 
Ziet er goed er uit!!
Ben er niet bij dit keer ... :(
Uitspraak van actief op maandag 12 december 2005 om 12:01:
Ziet er goed er uit!!


cker ... :yes:
Die Erick E staat echt overal met oud en nieuw. Niet normaal meer zeg.
 
gasten zonder grenzen returns!


Op naar Ille Bitch en de Man zonder Schaduw !!!!
 
Mooie dingen (y)
gasten zonder grenzen returns!

Waren ze wel eens weg geweest dan?
Wordt leukzzzzzzzzoooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!
lets meet again, gasten van van grens en loos! he korrepz vette top gek, damm!!!
laatste aanpassing
lekkere line-up! :respect:
Heldenfeestjes (y)

:respect:
 
(Y)
ille en de man!!!
Vage kaarten :vaag: Lijken wel voor een ander feest :/
top feestje zoals altyd maar nog effe kieke
Vage kaarten Lijken wel voor een ander feest


Kaarten zijn goed,vrouw met balkje voor haar hoofd