Partyflock
 
­ Nederland

Masters of Hardcore Hummer Treatment

gepubliceerd door , op
Masters of Hardcore Hummer Treatment
4 april 2005
FeestMasters of Hardcore 10 years · The Core Supremacy Site
Datumzaterdag 23 april 2005
LocatieThialf Site
Zoals je van Art of Dance gewend bent wordt er voor de Masters of Hardcore evenementen altijd een superactie op touw gezet. Vorig jaar maakten wij 4 mensen gelukkig met een MOH VIP treatment. Dit jaar doen we er, wegens het tien-jarig bestaan, een schepje bovenop.

Wat dacht jij ervan als jij nog 5 vrienden mee mocht nemen naar Masters of Hardcore en jullie opgehaald worden in een hele vette Hummer Limosine? Je gaat samen met een artiest die moet optreden tijdens Masters of Hardcore naar het Thialf-stadion en je beleeft het ultieme hardcore feest ook backstage.

Wat houdt de Masters of Hardcore VIP actie in?
  • Overnachting voor jouw + 5 vrienden in een hotel in de omgeving van Heerenveen
  • Opgehaald worden in een 14 meter lange Hummer Limosine (voorzien van de nodige champagne) en afgezet worden bij het Thialf
  • Vip-ingang, Vip-garderobe en Vip-decks
  • Backstage rondleiding
  • Dedicated Masters of Hardcore Member T-shirt

Wat moet je ervoor doen?
- Bel de Masters of Hardcore Radio reactie telefoon op telefoonnummer: 0848-351933. Zorg dat je nummer weergave aanstaat. Ons systeem registreerd automatisch je telefoonnummer, anders kunnen we jouw niet terugbellen.
- Spreek je naam in, waar je vandaan komt en waarom jij graag naar Masters of Hardcore in het Thialf wil gaan. Spreek je boodschap zo orgineel mogelijk in!
- Luister naar Masters of Hardcore Radio op www.mohradio.com
- Als jouw ingesproken boodschap word uitgezonden, ben je genomineerd voor de
hoofdprijs. Elk uur zend MoH radio ingesproken boodschappen uit.
- In een live uitzending van Masters of Hardcore Radio Live maken we de winnaar bekend.
- Je kan 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen!

Masters of Hardcore - 10 years
Het gehele Thialf-complex in Heerenveen zal in gebruik zijn tijdens de viering van 10 jaar Masters of Hardcore. Maarliefst drie area’s worden gepresenteerd met meer dan 35 nationale en internationale deejays. De mega-ijsbaan verandert in de grootste hardcore Arena van Europa, als de beste hardcore deejays van vandaag en morgen hun beats los laten op de menigte. De verbouwde ijshockey-hal wordt het toneel van early rave. Het wordt herinneringen ophalen aan 10 jaar Masters of Hardcore met de specialisten in early rave en oldskool. Tot slot is er voor de industriele en snelheidsfreaks de industrial cave. De donkerste en hardste ruimte in het Thialf-stadion op die dag.

The Hardcore Arena:
Placid K
Promo vs D-Passion
Nosferatu
Korsakoff vs DaY-már
Outblast
Endymion
Tommyknocker
Catscan
Stunned Guys
Re-Style
DJ Paul Elstak
Live: Meagashira
Live: Angerfist
Live: Noize Suppressor

The Early Rave Arena:
Memories of 10 Years Masters of Hardcore
Weirdo
Bass-D & King Matthew
Buzz Fuzz
The Prophet
Predator
The Darkraver
Gizmo
Rob & MC Joe
Pavo
Live: The Masochist
Live: Shadowlands Terrorists
Live: Rotterdam Terror Corps

Industrial Cave:
Tieum
Drokz
Akira
Wishmaster
D-Spirit
Negative A
Noizefucker

Masters of Hardcore begon in 1995 als kleine underground organisatie en is in de loop der tijd uitgegroeid tot het grootste hardcore concept van Europa. De Masters of Hardcore parties hebben altijd goede herinneringen achter gelaten bij de trouwe hardcore fans. De eerste feesten werden gehouden in de Hemkade te Zaandam. Met keihard geluid en altijd een supersfeer bouwde Masters hier haar reputatie op. Daarna groeide Masters of Hardcore uit haar jasje in Zaandam en verhuisde naar steeds grotere locaties: het Beursgebouw te Eindhoven (met als hoogtepunt de Underground Vendetta), de Prins Bernardhoeve (versus Hellraiser) en het Thialf-Stadion te Heerenveen (Unleash the beast), waar 15.000 man compleet los gingen.

Op 23 April 2005 zal Masters of Hardcore haar tien-jarig bestaan groots gaan vieren. In een verbouwd Thialf-Stadion zullen twee grote arena’s geprogrammeerd worden. De mainstage zal gevuld worden met het beste van de hedendaagse hardcore en de 10 Years Masters of Hardcore area zal gevuld worden met het beste op het gebied van early rave. De early rave vindt plaats in de nieuwe ijshockey hal.

De organisatie, Art of Dance, staat er om bekend altijd goed te luisteren naar haar trouwe achterban. Daarom heeft Art of Dance besloten een aantal veranderingen door te voeren, om zo nog meer te voldoen aan de wensen van de bezoekers. Om lange wachtrijen te voorkomen is er besloten om speciaal voor de fouillering extra beveiligingsmensen in te huren. Daarnaast wordt de ingang verbreed en zullen er extra veel ingangspoorten worden geplaatst.

173 opmerkingen

beter geluid anders is t bagger;)
Ik ga wel weer heen in de hoop dat het geluid een stuk beter is!:yes:

De line up is vet!
early rave lijkt me tof!
 
Ik ben er c_ker wel bij alleen was er de voorige keer geen goed geluid maar dit keer wil ik niet missen. 10 year MOH ik denk dat ze er wel van de voorige keer geleerd hebben (HOOP IK DAN MAAR)DE VOORIGE KEER KON IK DIE 40 EURIES BETER DOOR DE PLEE SPOELEN
jah echt vette line up :-P
moet ik duzz ook c-ker heen :-)
 
dikke line up !
al1 jah her geluid MOET HARRDERR !!
Zkr aanwazig Mense :jaja:
vorig jaar was het geluid inderdaad kut en je moest ook overal kk lang wachte voor dat je binne was en je stond ook aardig lang in de rij voor drinke.
maar voorderest de show er om heen het podium en alles was egt wel strak en goed gedaan.
deze keer gaan ze dat zeker overtreffe.
en na al die klachte zulle ze egt wel wat aan het geluid doen.
en mense kijk nog fftjes naar die line up dan.
die s gewoon te erg word zeker goed feest
al word de 28 mei beter:P:P
 
WIJ GAAN GEWOON ZWAAR LOSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
het gaat om de sfeer die je met elkaar hebt samen !!!!!!

mooi los met z'n allen

en de gene die niet heen wil gaat niet heen ik ga mooi wel !!!
 
oldebroek is weer van de partij...
ik hoop dat MOH zich dr aan houd wat ze beloofd hebben... schik van :bounce:
En WIJ zullen daar zker wel aanwezig zijn..!!
Tis alleen FUCKING ver weg.. moet verdomme 3 uur met de trein er naartoe.. dan nog terug :S
Maja..zker voor over..:P
Artiest {SHOWLIST artist 54705, 35506}
ik hoop dat de dvd wat mooier word en wat langer ander vond ik niet zoo mooi veelteveel mijden groeten mazzel nee ik ben niet homo laters
laatste aanpassing
hoop dat et deze keer wel vet is, want de laatste keer was zwaar klote gewoon!

mehja door zoveel slechte reacties moet het nu toch wel beter georganiseerd zijn( als ze slim zijn!)..
 
hummer pff k kom wel in me eigen bentley
zit er nog over te twijfelen :yes: persoonlijk ga ik dit jaar liever voor HARDCORE REVIVAL :yes: maarja het verlangen om naar masters te gaan is toch ook groot :yes:
 
Maar ik hoop dat ze goeie controles hebben op leeftijd
Dat volk van 14 moek niet veel van hebben:S
----------------------------------------------
waar the fuck slaat dat op! wil je dat we nog eens op ons 30e van rock naar hardcore overstappe ofzo?! dat is pas nep... hardcore will never die dan moet je vooral zo dom gaan lulle man:S pff
 
ik snap wel dat je die huppelkutte die daar kome haat... dat begrijp ik!(Y) maar check dan op de dvd van masters... een dikke von dutch trance teef:S van rond de 20... kijk mij ik ben 15 ik ga ook heen:) en je kan mij niet echt aanklage als nep...hoe oud was jij dan toen je naar hardcore ging luistere:) waarschijnlijk ook wel jong... denk maar wel dat je toen op je 14e ook wel naar die feeste wou:D;)
lekker dan krank im kopf :respect: ik was ook 14 toen ik voor het eerst op een house feest stond en ik had de tijd van men leve :vaag:

maaruhmm .. ik heb er wel zin an alleen een beetje jammer dat ik de week erna tentamens heb
 
AFKOMEN MET DIE HUMMER ! :kwijl:
 
ik ga oowk!! hoop ook dat het geluid goed is want is me 1e x MOH!!!:O en hoor overal hoe kut het was vorige keer en nu hier oowk an:O
jammer hoor Korsakoff in de line-up zetten, maar ja ik ga wel weer uit me pak..............
Ze zullen nou wel moeten met beter geluid dit jaar!! na al die belofdes, anders trekt het volgend jaar ook niemand meer tenzij ze het op een andere locatie doen denk ik!!
ik ga wel heen dat gezeur maakt mij niks uit ik denk dat het geluid wel knoeterhard in de industrial cave staat moet wel met die line-up en daar heb je ook geen last van die clubkutten want die willen niet naar akira of noize fucker luisteren denk ik :P dat is voor de liefhebbers(Y)(Y)(Y):D
te ver weg. voor 10 jaar MOH hadden ze wel wat meer centraal kunnen gaan zitten.
laatste aanpassing
 
vorige keer was kut!! maar ga zeker wel ik geef ze nog een 1 kans!! niet dat als ik strax niet ga dat het dan een super feest was!! maar in de industrial cave moet het geluid wel snoei hard zijn!!!!! alleen hopen dat al die clubkutten maar weg blijven na al die clipjes op de box!!! want die denken natuurlijk dat masters alleen van die korsakkof softcore is maar hoop dat ze dan lekker snel naar huis gaan als het hard wordt!!!gegroet!!
 
ik ben aanwazig hahah nog een paaardagen en dan gaat het helemaal loos als dat geluid goed is het wordt egt een vet strak feest tot zaterdag mensen (K)(K)NLaterzzz
toch gistr maar ff een kaartje gehaald...
nah k hoop echt dat ut btr word als vorig jaar...
wel zin in :D :bounce:
jazeker, nog 2 naggies:D
k heb dr zeker wel zin in:D:D:D:D
laatste aanpassing