Partyflock
 

DJ-duo Afro Bros organiseert La Vida Loca Festival op 5 augustus

gepubliceerd door , op
La Vida Loca Festival
24 mei 2023
Het bekende DJ-duo Afro Bros organiseert het La Vida Loca Festival op 5 augustus in Papendal bij Arnhem. Het festival belooft een spectaculaire ervaring voor 7.500 bezoekers te worden, met optredens van bekende artiesten, waaronder Ronnie Flex, Katnuf, Boekoesam en natuurlijk de Afro Bros zelf.

"Het La Vida Loca Festival bij Arnhem verwelkomt nationale en internationale artiesten en we verwachten een volle bak bij het event", vertelt Giordano Ashruf van de Afro Bros. Ashruf: "La Vida Loca is speciaal voor liefhebbers van Afro, Urban, Latin en Dancehall. Het is een gevarieerd festival met meerdere podia, een heerlijke food line-up, een silent disco en nog veel meer."

Wereldberoemde supersterren
De Afro Bros hebben hun sporen verdiend in de muziekscene en werkten samen met wereldberoemde supersterren zoals David Guetta, Daddy Yankee, Nicky Jam en J Balvin. Na meerdere succesvolle tours en evenementen komt er nu het langverwachte eerste festival van de Afro Bros in de stad waar ze geboren en getogen zijn. "Als Arnhemmers was het altijd al onze droom om een festival te organiseren voor de mensen uit onze stad, met diverse muziekgenres voor verschillende doelgroepen. La Vida Loca brengt Latin en Urban, Afro en Dancehall, House en Guilty Pleasures samen. Kortom, een feest voor iedereen."

Line-up
Live – Ronnie FlexBokoesamKatnufAlessio

DJ's – Afro Bros • DJ DylvnFreddy MoreiraJordaKaryoSleazy StereoTeam Rush HourTribal Kush • And many more

Ticketverkoop is gestart
Het evenement La Vida Loca vindt plaats op zaterdag 5 augustus van 13.00 uur tot 23.00 uur in Arnhem, Papendal. De ticketverkoop voor het festival is op dinsdag 24 mei gestart. Koop je tickets via Appic.