Partyflock
 

Papendal

op de kaart
afbeelding Papendal
AdresPapendallaan
6816 VD
Arnhem
Nederland
SiteSite papendal.nl
E-mailmarketing@papendal.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagrampinterestyoutube
Boek een overnachting in of in de buurt van Papendal via Booking.com.

Uitgaansagenda Papendal

Laatste feest was op zondag 26 september 2021: Zomervreugde gaat Framed
Statistieken
7·feesten
geen·in de toekomst
7·in het verleden
7·nieuwsberichten
2·video's
15·bezoekers · herkomst
11·unieke bezoekers
8Partyflockfans
8.2 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (5 stemmen)
Nieuws
Na maandenlange spanning is het definitief; Zomervreugde gaat Framed festival gaat door! De aangepaste maatregelen aangekondigd op dinsdag 14 september zorgen voor groen licht, waardoor het als eerste festival direct op 25 en 26 september plaatsvindt. Eenieder die toe is aan vrolijke festival vibes met muziek, dans, food en sports kan het laatste weekend van september zijn hart ophalen op het paradijselijke Papendal in Arnhem.
Zomervreugde en Framed slaan de handen ineen en presenteren in september 2021 een groots nieuw festival onder de noemer Zomervreugde gaat Framed Festival. Het veelzijdige muziekfestival strijkt in het weekend van 24 t/m 26 september neer op Papendal bij Arnhem.
Na een zeer geslaagde eerste editie keert het Arnhemse festival Zomervreugde op 20 juni 2020 terug. Uitgerekend op de eerste dag van de zomer zal het festival plaatsvinden, opnieuw op Papendal bij Arnhem. Met 5.000 bezoekers was het festival vorig jaar compleet uitverkocht. De organisatie, bestaande uit Vunzige Deuntjes, Watermeloen en Luxor Live, pakt dit jaar daarom extra groot uit!
Met nog slechts 250 tickets in de verkoop stevent de organisatie van Zomervreugde Festival af op een succesvolle eerste editie. Het eclectische muziekevenement strijkt zaterdag 25 mei neer op Papendal bij Arnhem.
De Nederlandse rapper Snelle komt 12 mei naar het FRAMED Festival dat plaats vindt op Papendal, tijdens de UCI BMX Supercross World Cup. Snelle is onder zijn echte naam Lars Bos nog student aan de Herman Brood Academie, maar zijn artiestennaam is tekenend voor zijn carrière.
Onder zijn alias Ron Bacardi draait de Engelse techno legende Ben Sims een exclusieve house set op Zomervreugde Festival. Dat maakte de organisatie van het nieuwe festival in Arnhem zojuist bekend. 1
Vunzige Deuntjes, Watermeloen en Luxor Live komen in mei 2019 samen voor een gloednieuw festival onder de noemer Zomervreugde. Het eclectische muziekevenement strijkt 25 mei neer op Papendal bij Arnhem. 1