Partyflock
 
­ Nederland
Element [artsit=6359] is niet algemeen zichtbaar!
Element [organation=4857] is niet algemeen zichtbaar!

Ultrasonic Festival 2019

gepubliceerd door , op
Ultrasonic Festival is terug! Utrechts gezelligste festival strijkt wederom weer neer bij het mooiste plekje van Utrecht en omstreken, Maarssenveense Plassen!

Deze editie pakken we net als vorig jaar uit en zullen we weer vol met verrassingen zitten! Op het geheel vernieuwde terrein zal je je ogen uitkijken! Dikke stages en verrassend decor, maar ook kun je op ontdekkingstocht gaan naar geheime chill plekjes en misschien wel een secret stage. Maar het absolute hoogtepunt van dit jaar is toch wel onze super dikke line-up! Nóg meer namen en nóg meer diversiteit tijdens Ultrasonic Festival 2019! Al nieuwsgierig? Lees dan snel door!

Techno, House, Urban en alles ertussenin
Het stralende middelpunt van Ultrasonic Festival is net als vorig jaar The Hill! Onderaan de bekende 'berg' van de Maarssenveense Plassen rijst onze mainstage op met een dikke show, spraakmakende acts en natuurlijk een fantastisch uitzicht! Ook zal er dit jaar een VIP Deck (balkon) tegenover de MainStage staan! Je wordt hier verwelkomd door o.a. Blasterjaxx, Lucas & Steve, [artsit=6359] en last but not least. Lil Kleine!

House & Techno wordt na het succes van vorig jaar wederom weer gehost door Utrechts eigen Wouter S.! Maar ook met namen als Secret Cinema, Benny Rodrigues, Michel de Hey & Pablo Discobar weet je dat dit een heerlijk dagje wordt!

Ultrasonic Festival is niet hetzelfde zonder de [organation=4857] stage. Al jaren onbetwist maar gaan dit jaar toch echt next level! Een ongekend spetterende line-up met de grootste namen tot de grootste talenten van dit land! 1 + 1 = 2 toch?!? Wat dacht je van Bizzey, Freddy Moreira en Johnny 500? Hiphop en Urban zijn zelden zo groot geweest en daar zal je merken als je met een schorre keel en zere voeten weer naar huis toe gaat.

Paradijs voor hardstyle en 90's liefhebbers
Liever wat sneller stampen? Hardstyle liefhebbers komen tijdens Ultrasonic Festival ook behoorlijk aan hun trekken. Hardlife gaat van Early en euforische Hardstyle naar Raw en zo door richting de avondshow. We hebben een Line up vol koningen met o.a. Warface, Bass Modulators, Psyko Punkz en Hard Driver. Intussen gaat het in de 90's area terug in de tijd en verzamelen we de meest goedlachse DJ's van ons land. Lekker stampen op Paul Elstak, ouderwets hard gaan samen met 🅳🅰🆁🅺🆁🅰🆅🅴🆁, een feest der herkenning tijdens Jean en niet te vergeten meebléren met Rob & MC Joe, net als toen! Ook hebben we dit jaar een 6e stage toegevoegd! Nieuwsgierig? Check onze socials!

Haal je tickets voor het te laat is
Ook zonder kristallen bol weten we al dat het een drukke bedoeling gaat worden op 13 juli. Zowel de Super Early als de Early Bird Tickets waren binnen een mum van tijd uitverkocht! Gelukkig kun je nu wel nog een Regular Ticket bemachtigen voor maar € 42,50, mits je niet te lang wacht. En zeg nou zelf, dat is toch geen geld voor de dag van je leven? Wil je het nog specialer maken, koop dan een VIP Ticket voor het mooiste uitzicht, met een eigen ingang, een privé bar en nog meer extra's.

Voor de volledige Line up en tickets, check ultrasonic.nl en volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes.

2 opmerkingen

Lil kleine komt, dan blijf ik thuis.
Jammer want het is verder best een goeie line up!
Uitspraak van LF op zondag 9 juni 2019 om 16:01:
Lil kleine komt, dan blijf ik thuis.
Jammer want het is verder best een goeie line up!

Op dit soort feesten heb je altijd wel een aantal namen waar niks aan is. Met dat hele urban heb ik niks, met Lil Kleine ook niet maar ik vermaak me wel op de andere stages.