Partyflock
 
­

Hitmachine Jason Derulo komt naar Freshtival in Enschede

gepubliceerd door , op
Jason Derulo staat dit jaar als headliner op Freshtival in Enschede. En dat is ook het enige moment dat de wereldster dit festivalseizoen in Nederland is. Organisator Absolutely Fresh maakte zojuist de volledige line-up van Freshtival bekend. Ook artiesten als W&W, Nicky Romero, Maan, Tino Martin en Ronnie Flex & Deuxperience pronken op de line-up van het pinksterweekend festival.

Het Amerikaanse multitalent Jason Derulo scoort aan de lopende band hits. Hij bracht al zes studioalbums uit en stond met platinum singles als 'Wiggle', 'Talk Dirty' en 'Whatcha Say' in Top 40-lijsten over de hele wereld. Tijdens het festivalseizoen van 2019 komt hij exclusief naar Freshtival in Enschede.

Artiesten van wereldformaat
Ook dance dj's als W&W, Nicky Romero, Fedde Le Grand en Salvatore Ganacci (ging viraal op Tomorrowland) verschijnen op het festival. De programmering bestaat uit ruim 150 artiesten uit verschillende genres en landen. Daarmee biedt het festival een gevarieerde line-up voor al haar festivalbezoekers. Vorig jaar nog vloog het festival wereldster Sean Paul in.

Freshtival viert haar 11de editie in het Pinksterweekend, wat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 8 en 9 juni. Met 40.000 festivalgangers is het grootste weekend (dance)festival van Oost-Nederland. Het festival verwacht de meeste bezoekers uit Nederland en Duitsland.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Het merendeel van de tickets is reeds verkocht. De volledige line-up van Freshtival is te vinden op freshtival.­nl

Greep uit het programma
Jason Derulo, W&W, Nicky Romero, Ronnie Flex & Deuxperience, Kraantje Pappie, Tino Martin, Fedde Le Grand, Lucas & Steve, Maan, Coen & Sander (radio 538), Famke Louise, Josylvio, Salvatore Ganacci, Mental Theo, Snollebollekes, Suzan & Freek, Tabitha, Frenna, David Vunk, Wildstylez en Kris Kross Amsterdam.