Partyflock
 
­ Nederland

Armada Music debuteert op Eurosonic Noorderslag met Armada invites- showcase

gepubliceerd door , op
Armada
21 december 2018
FeestArmada · ESNS Showcase
Datumvrijdag 18 januari 2019
LocatieOOST Site
Voor de allereerste keer zal Armada Music, 's werelds grootste independent dancemuzieklabel, met een eigen showcase te vinden zijn op Eurosonic Noorderslag (ESNS), een van de meest vooruitstrevende muziekconferenties en festivals in Nederland. Op vrijdag 18 januari zal de Amsterdamse platenmaatschappij haar eigen 'Armada Invites'-showcase hosten in de Groningse club Oost met optredens van Stereoclip en Nico Morano.

Stereoclip trapt de line-up van Armada Musics showcase op ESNS af. Het Belgische talent zette zichzelf op de kaart met zijn eigen mix van diepe, vocale en mysterieuze Techno, behaalde flink wat succes met debuutalbum 'Hometown' en releaste eind vorig jaar zijn tweede artiestenalbum, 'Travel'. Een scala aan wonderlijke singles van dat eclectische, electronische album zullen op 18 januari tijdens de showcase op ESNS centraal staan.

Nico Morano, de tweede naam op de line-up, is eveneens geen onbekende; zijn elegante en vooruitstrevende sound – een melange van diepe, melodische House met een krachtige, emotionele twist – is befaamd in heel België en daarbuiten. Hij heeft meer dan honderd shows gedaan in gerenommeerde clubs (e.g. La Rocca, Café D'Anvers, Fuse, Ampere, Decadance and Kelly Palmer) en op grote festivals als Paradise City Festival, Cirque Magique, Laundry Day, Ostend Beach, Thé Dansant en zelfs Tomorrowland.

Non-profitorganisatie ESNS hosts iedereen jaar het gelijknamige festival in Groningen om muziek van Europese makelij te stimuleren en over de grenzen te duwen. Het festival duurt vier dage, vertegenwoordigt een scala aan (Europese) acts en muziekstijlen, en heeft eerder al een belangrijke rol gespeeld in de doorbraak van artiesten als Shame, Her, Alma, Roosevelt, Aurora en Dua Lipa.