Partyflock
 

Cirque Magique

afbeelding Cirque Magique
concept
SiteSite cirquemagique.eu
E-mailinfo@cirquemagique.eu
AdresLedegem
België
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Cirque Magique few will create the magical setting in which we would like to invite each and every single one of you to explore your inner circus artist.

Uitgaansagenda Cirque Magique

Laatste feest was op zondag 4 augustus 2019: Cirque Magique, Festivalterrein, Ledegem
Statistieken
15·feesten
15·in het verleden
4·nieuwsberichten
6·video's
208·bezoekers
54·unieke bezoekers
48Partyflockfans
27.6 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (37 stemmen)
Nieuws
Op vrijdag 2 augustus om 16 uur stroomden de eerste festivalgangers toe voor de vijfde editie van Cirque Magique. Vanuit alle hoeken van België, en zelfs ver buiten de landsgrenzen, zakken feestvierders dit weekend af naar Ledegem voor hét meest magische elektronische festival van het jaar. Op vrijdag stond niemand minder dan Plastic Dreams-legende Jaydee, onze nationale technohelden Joyhauser en de Nederlander Reinier Zonneveld (live) op het programma.
Slechts 7 dagen tot Cirque Magique de magische velden van Ledegem omtovert tot een heus circusdorp waar alle zintuigen 200% zullen geprikkeld worden. Van muziek, tot animatie, food tot zelfs de toiletten, Cirque Magique heeft een ijzersterk concept en weet dit tot in de puntjes uit te werken. Naast de vaste waarden als de clowns, de vuurspuwers, de draaimolen, etc. zijn er ook dit jaar heel wat nieuwigheden.
Duid 2, 3 en 4 augustus maar met stip aan in je agenda want Cirque Magique slaat voor de vijfde keer zijn kleurrijke tenten op, te midden van de prachtige velden van het pittoreske Ledegem. Ter gelegenheid van hun houten jubileum stelt de organisatie een line-up samen met maar liefst 57 artiesten, die menig muziekfanaten omver zal blazen. Met onder andere Boris Brejcha, Dave Clarke, Patrick Topping, Booka Shade en M.I.K.E./Push strikt men opnieuw de top artiesten uit de house-, techno- en retroscene! 1
Cirque Magique wil zo weinig mogelijk impact uitoefenen op het prachtige landschap dat in augustus drie dagen hun thuis wordt.