Partyflock
 

Nasty Mondays

afbeelding Nasty Mondays
concept
SiteSite nastymondays.be
E-mailinfo@nastymondays.be
AdresBlazoenstraat 34C
9000
Gent
België
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Uitgaansagenda Nasty Mondays

Laatste feest was op zaterdag 29 februari 2020: Outlook Launch Party, Vooruit, Gent
Statistieken
40·feesten
40·in het verleden
11·nieuwsberichten
2·winacties
22·bezoekers
17·unieke bezoekers
6Partyflockfans
2.2 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (14 stemmen)
Nieuws
Hindu Nights trekt naar jaarlijkse gewoonte op oudejaar naar de balzaal en het café van Kunstencentrum Vooruit in Gent. De organisatie belooft een nacht vol 'peace', 'love' en 'rock 'n roll'. Aarzel niet als je 2020 al dansend, zingend én drinkend wil inzetten, want Hindu Nights NYE is elk jaar hopeloos uitverkocht.
Celebrate the old school, believe the hype! Ga op zaterdag 7 december naar de gloednieuwe Age Of Love-editie. Dit eersteklas oldskool-evenement katapulteert je terug naar de zalige jaren '90 waarin we dansten alsof er geen morgen was. De 'place to be' voor deze XXL-editie is de prachtige thuisbasis van Age Of Love: Vooruit in Gent.
HOGENT slaat de handen in elkaar met 4 toonaangevende Gentse clubs op donderdag 10 oktober. Het nieuwe project krijgt de naam 'Route 9000' en is gericht op studenten die de start van het nieuwe academiejaar willen vieren. Elke club – Millie Vanillie, Charlatan, AM Club en Club 69 – zal zich toeleggen op een specifiek muziekgenre, gaande van house tot techno, urban tot eclectic, R&B tot HipHop.
Age of Love wordt 11 jaar en viert dat met een knaleditie op 11 mei in Kunstencentrum Vooruit Gent. De focus ligt opnieuw op de early electronic scene met op het programma de beste retro muziek aller tijden. Op de affiche prijken maar liefst 10 (inter)nationale artiesten die zich aan een straf staaltje draaiwerk zullen wagen.
Voor het tweede jaar op rij verwelkomt Radio 1 iedereen met een hart voor muziek in Kunstencentrum Vooruit te Gent. Én er is meer. Na het succes van vorig jaar in Gent zal de Classics 1000 Party dit jaar ook De Shop in Antwerpen omtoveren tot een kleurrijke danstempel.
City Queens werd opgericht in '99, toen het bruisende Gentse nachtleven op iets nieuws wachtte. De straatcultuur floreerde, met veel geweldige initiatieven tot gevolg. Van feesten tot expo's, van battles tot concerten, maar er ontbrak iets. Iets classy, iets ladylike, iets clubby.
Bonzai Records & Age Of Love slaan de handen in elkaar op oudejaar om 2019 met een knal in te zetten. Het belooft het grootste retro oudejaarsvent in België te worden met een line-up om ù tegen te zeggen! 1
The Greatest Switch
25 september 2018
Eindelijk is het weer zover! Op vrijdag 19 oktober en zaterdag 20 oktober hoor je 24 uur lang de beste dance classics tijdens The Greatest Switch op Studio Brussel.
Kijk je uit naar de start van een legendarisch feestsemester? Ben je klaar om het academiejaar in stijl in te zetten? Verlang je naar een magisch pop circus?
Cirao Dance Hall Reunion
27 augustus 2018
Cirao was een trendy club in Waregem die heel wat beroering veroorzaakte in de vroege jaren 90. De clubbers kwamen uit heel België, Frankrijk, Duitsland en ver daarbuiten om te kunnen feesten op deze befaamde plek.