Partyflock
 
­ Nederland

Nicky Romero en Broederliefde op Ultrasonic festival

gepubliceerd door , op
Ultrasonic Festival is terug! Na het jubileum van vorig jaar strijkt Utrechts gezelligste festival voor de zesde keer neer aan de Maarsseveense Plassen.

En wat doe je als je 6 wordt? Juist, je gooit alles om, van de plattegrond tot de kleinste stukjes decor. Op het geheel vernieuwde terrein volgen de verrassingen elkaar deze zomer in hoog tempo op, met als absoluut hoogtepunt de moddervette line-up van 55 artiesten verdeeld over 5 area's!

Techno, house, urban en alles ertussenin
Het stralende middelpunt van Ultrasonic Festival is dit jaar The Hill. Onderaan de bekende heuvel van de Maarsseveense Plassen rijst de nieuwe mainstage op. Met een dikke show, spraakmakende acts en natuurlijk een fantastisch uitzicht. Je wordt hier verwelkomd door o.a. Nicky Romero, Roog & Erick E en, last but not least. Broederliefde, die debuteren op Ultrasonic Festival met hun nieuwe liveband!

De House & Techno area wordt dit jaar gehost door Utrechts eigen Wouter S. Houd jij van doorrollen en linksvoor staan, dan is dit jouw place to be. Met Benny Rodrigues, Olivier Weiter, Prunk, Luuk van Dijk, Relativ en Samuel Deep weet je één ding zeker: geen moment dat jij met beide voeten op de vloer staat.

Eén van de weinige dingen die hetzelfde blijven op Ultrasonic Festival is dat
H!PSTER het dak eraf blaast. Van begin tot eind komen ze met enkel en alleen headliners. Wat dacht je van Sevn Alias, Dyna, Freddy Moreira en Childsplay? Hiphop en Urban zijn zelden zo groot geweest, en dat zal je weten als je met een schorre keel en zere voeten weer naar huis toe gaat.

hardlife goes raw, nieuwe 90's area
Liever wat sneller? Hardstyle liefhebbers komen tijdens Ultrasonic Festival ook aan hun trekken. De Hardlife stage gaat een tandje harder dan voorgaande jaren, met de focus op Raw, en zelfs een hardcore set van Promo als afsluiter! Sets van E-Force, Sub Zero Project, Crypsis en Rebelion alleen al zijn een reden om naar Ultrasonic te gaan!

Intussen gaan we in de nieuwe Ultra 90's area terug in de tijd. Lekker stampen op de happy hardcore van Paul Elstak, een feest der herkenning met de clubclassics van DJ Jean en niet te vergeten meebléren met Dune, net als toen!

Haal je tickets voor het te laat is
Ook zonder kristallen bol weten we al dat het een drukke bedoening gaat worden op 14 juli. Zowel de Super Early als de Early Bird kaarten waren binnen een mum van tijd uitverkocht!

Gelukkig krijg je voor een vriendenprijsje van € 37,50 alsnog een Regular Ticket. En zeg nou zelf, dat is toch geen geld voor de dag van je leven?

Tickets zijn te koop op ultrasonic.nl en bij Primera.

Voor de volledige line up en tickets, check ultrasonic.nl en volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes.

1 opmerking

Broederliefde op de main...? Verder wel een leuke line up maar denk dat ik dan (wederom) op vakantie ben.