Partyflock
 

Pleinvrees ADE Label avonden met: andhim's Superfriends, Hungry Music & Suol

gepubliceerd door , op
Pleinvrees
26 september 2016
FeestPleinvrees · andhim's Superfriends & Hungry Music
Datumdonderdag 20 oktober 2016
LocatieWesterUnie Site
FeestPleinvrees · Suol & Fritz Kalkbrenner
Datumzaterdag 22 oktober 2016
Op donderdag 20 oktober heeft Pleinvrees twee toonaangevende labels uitgenodigd in de WesterUnie en Transformatorhuis om de avond te voorzien van een goeie portie melodische superhouse.
De labels andhim's Superfriends en Hungry Music zullen de stages in de WesterUnie en Transformatorhuis voorzien tijdens Pleinvrees ADE w/ andhim's superfriends & hungry music. De Duitse vrienden andhim zetten de eerste zaal op zijn kop samen met hun vrienden Dominik Eulberg, Super Flu, Gabriel Ananda, &ME b2b David Mayer en Several Definitions.
De tweede zaal zal vertegenwoordigd worden door Hungry Music samen met pleinvrees. Hier zijn onder andere publiekslieveling Worakls [live], N'to en Boris Brejcha te vinden.

De zaterdag van Pleinvrees zal het label Suol, samen met Fritz Kalkbrenner, het stokje overnemen tijdens Pleinvrees ADE w/ Suol & Fritz Kalkbrenner. Verwacht een wat diepere sound van Larse, Chopstick & Johnjon, Till von Sein b2b Meggy en Tender Games. Terwijl de ander zaal wordt gekleurd met melodieën van de Pleinvrees vrienden Alle Farben, Joris Delacroix [live], Olivier Giacomotto b2b Miss Melera, Olivier Weiter en meer!

Beide avonden zullen plaats vinden in de WesterUnie, WesterLiefde en het Transformatorhuis. De combinatie van het rauwe Transformatorhuis en de knusse en kleurige WesterUnie is dit een dikke match. Makkelijk bereikbaar vanuit het centrum voor de fiets als met OV. Dat wordt dus naar huis rollen!

Vergeet alleen niet om snel kaarten te halen, want deze gaan als zoete broodjes over de toonbank. Voor de donderdag zijn er nog Late Tickets (€ 30,-) beschikbaar. De zaterdag tickets zijn bijna uitverkocht! Er zijn nog beperkt aantal Last Minute tickets (€ 32,50) te koop op de website, maar niet voor lang...

Tickets: ade.pleinvrees.nl/tickets

Locatie: WesterUnie




Donderdag 20 oktober
Pleinvrees ADE w/ andhim's Superfriends & Hungry Music







Zaterdag 22 oktober
Pleinvrees ADE met Suol & Fritz Kalkbrenner