Partyflock
 
­

Boulevard Outdoor brengt dit jaar hardstyle, 90's, techno, urban en feestmuziek

gepubliceerd door , op
Eindelijk is de line-up voor Boulevard Outdoor 2016 compleet! Op de mainstage kun je dit jaar van alles verwachten en op de rest van de stages vind je de beste hardstyle, 90's, techno, urban en feestmuziek! Wacht niet langer en check snel de line-up!


Tickets
Boulevard Outdoor is natuurlijk het gezelligst met al je vrienden! Daarom kun je voor dit jaar groepstickets kopen, waarmee je vanaf vijf personen slechts €32,50 (ex fee) per persoon betaald! Dat is toch mooi even €5 korting die je zomaar even mee kan pakken! Kortom, trommel al je vrienden, familie, teamgenoten en collega's op voor méér gezelligheid èn goedkopere tickets! Reguliere tickets kosten €37,50. Alle tickets zijn te koop via Paylogic.

Vervoer
Of je nou met de bus, trein, auto of fiets naar Boulevard Outdoor wilt komen, aan alles is gedacht!
Er zijn net als voorgaande jaren voldoende parkeerplekken en fietsenstallingen aanwezig. Ook is NS Station Wierden erg gunstig gelegen op zowel het Traject Enschede - Zwolle als Enschede - Deventer - Apeldoorn. Vanaf Station Wierden rijden pendelbussen naar en van het festival. Ook zet vervoerspartner Nightrider weer bussen in vanuit de hele regio. Check de website voor opstapplaatsen en prijzen.