Partyflock
 
­ Nederland

Djs met uitsluitend eigen producties op ADE showcase Vato Gonzalez
Vato Gonzalez presents Dirty House: Strictly Own Sounds

gepubliceerd door , op
Dirty House
11 september 2015
FeestDirty House · Strictly Own Sounds
Datumzaterdag 17 oktober 2015
LocatieQ-Factory Site
Na een uitverkochte editie vorig jaar, keert Vato Gonzalez zaterdag 17 oktober terug naar het Amsterdam Dance Event met zijn eigen Dirty House concept in Q-Factory. Met 'Strictly Own Sounds' zet Vato Gonzalez een avond neer, waarbij de DJs voor een avond ook daadwerkelijk de artiest kunnen zijn, die ze in hun eigen studio's zijn. Vato Gonzalez: "Niet eerder is er een evenementen concept geweest waar DJs alleen maar de muziek mogen draaien die ze zelf geproduceerd hebben. Nu is dat er wel: Dirty House - Strictly Own Sounds."

Tijdens het 'Dirty House: Strictly Own Sounds' evenement in het nieuwe poppodium van Amsterdam, Q-Factory, op 17 oktober zal Vato Gonzalez bijgestaan worden door bevriende collega DJs, zoals het jeugdige Britse talent van het moment Curbi en Duitse superster DJ Tocadisco. Daarnaast heeft Vato Gonzalez ook Tony Junior, Mightyfools, La Fuente, Pep & Rash, RoulNDoors, Childsplay, Lady Bee, Bougenvilla, Lucas & Steve, Stefan Vilijn, Skitzofrenix en MC Tjen uitgenodigd.

Vato Gonzalez: "De meeste DJs zijn de producenten van hun eigen muziek en worden tegenwoordig als volwaardige artiesten gezien. In die lijn wilde ik een evenement neer zetten waarbij de DJ ook écht de podium manifestatie van zichzelf als producer kan en moet zijn. Vorig jaar hebben we dit al op kleinere schaal gedaan tijdens ADE, hetgeen een groot succes was en waardoor er echt een hele speciale vibe in de club hing. Dit jaar gaan we een stapje groter in een nieuwe venue: Q-Factory. De avond moet echt een showcase zijn voor de DJs, zodat ze kunnen laten zien aan het publiek waar ze elke week in de studio zo hard aan werken. In de tweede zaal, die gehost wordt door 'Garage Sale', ga ik terug naar de roots van de huidige Deep/Future House sound ; UK garage / 2Step / UK bass."

Kaarten voor 'Dirty House: Strictly Own Sounds' zijn exclusief verkrijgbaar via Ticketmaster (ticketmaster) en via de Dirty House website (www.dirtyhouse.nl) en de Q-Factory website (www.q-factory-amsterdam.nl). Ga voor meer informatie naar dirtyhouse.nl, waar je ook Dirty House Mixtape 9 kunt downloaden om vast in de stemming te komen.

Programmering:

1 opmerking

"Niet eerder is er een evenementen concept geweest waar DJs alleen maar de muziek mogen draaien die ze zelf geproduceerd hebben. Nu is dat er wel: Dirty House - Strictly Own Sounds."

Want bij Loveland Live (om maar een voorbeeld te noemen) hebben de performers uiteraard tracks van anderen gespeeld. :facepalm:

Ongeinspireerde en bovendien onjuiste marketingtaal.
laatste aanpassing